icon

Prečo médiá neodhalia identitu páchateľa?

22. dec 2023

Mrzí ma čo sa udialo teraz v Česku ale čo dali média na internet do komentárov písali ľudia že fotky a meno vraha sa nezverejňujú. Prečo? Viac ľudí písalo že by sme sa mali poučiť z ameriky ohľadom tohto a nedávať na internet fotky páchateľov

Strana
z3
panda21
22. dec 2023

@mikitilik29 účet už je deaktivovany. Ale stačia 3 kliky na googli, a v každom článku sú citácie.

wewuliatko174
22. dec 2023

@panda21 ufff sila... neskutočne...😔😔😔😔

bosorkabb
22. dec 2023

Verzia, že mladík, ktorý strieľal v centre Prahy, stojí aj za vraždou dvoch ľudí spred týždňa, sa potvrdila. Česká polícia o tom informuje na sociálnej sieti. 
Zdroj: https://tvnoviny.sk/zahranicne/clanok/873000-pr...

diewcatqoo
22. dec 2023

Vsetci, co pisete, ze zlyhala policia.. ja si, naopak, myslim, ze vsetky zachranne zlozky vcera v Prahe robili co mohli a len vdaka rychlemu zasahu policajtov nebolo tych obeti viac. Od nahlasenia ho zneskodnili do polhodiny. Budova filozofickej fakulty je blizko najfrekventovanejsich casti Prahy, takmer hned oproti je Rudolfinum, relativne bizko je aj Karlov most. Ten magor strielal z balona aj na ludi v uliciach.
Vraj v budove skoly mal ulozenych niekolko zbrani, takze sa asi pripravoval na rozsiahlejsi utok a vsetci, co sa vtedy nachadzali v jeho blizkosti a prezili, maju stastie, ze ho zneskodnili takto skoro. Ulickou okolo budovy som skoly som prechadzala xkrat a neviem si predstavit, ze ma tam z balkona zastreli nejaky idiot.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
kristiii
22. dec 2023

@bosorkabb strašné 😭 Je mi nesmierne ľúto všetkých obetí.

Strana
z3