Prečo muži trávia dlhý čas na toalete?
Ja tomu nechápem a ešte aj na mobile 😀 ja urobim čo mám a idem, muž aj 20-30 minút 🙈 hlavne keď niekam ideme
Keď som uvidel tému, tak aj ja som bol na to zvedavý prečo to údajne robia, keďže ja to nerobím. A vyšlo najavo že tam uniknú pred rodinou aby mali pokoj. Keďže ja nemám rodinu, tak mám klud v celej domácnosti, tak nemám žiadny dôvod tam dlho byť.
A ešte ma zaujíma ten mýtus s tým prkínkom. Ja som to ešte nezažil, ale dosť sa to v komédiách spomína a sranduje sa o tom. Vraj to muži dávajú hore a ženy sa hnevajú na to. Veď dať ho dole je sekunda, a ja napríklad aj malú potrebu robím po sediačky keďže je to praktickejšie. V stoji len v prírode alebo pri pisoári.
@thunderdome A internet máš len do dnes? či tu budeš aj zajtra?
@earlgrey dneškom mi končia dáta cez 4ku, a už som ďalšie neplánoval lebo stojí to 15€. Ale aké ja mám velké šťastie že som prechádzal do Orange práve v čase na ktorý má operátor darček pre prima karty 100GB zadarmo na 30 dní. A vraj ak si nabijem minimálne za 10€ kredit najneskôr do ukončenia 100 GB akcie tak ďalšich 25 GB dajú. Tak hádam naškrábem nejako 10€ dovtedy. Akurát pred hodinou zhruba som prehodil simkartu do smartfónu. Takže aj do januára tu možno budem.
@thunderdome No tak super 😉 je fajn mať aspoň ako taký kontakt so svetom...ak nenaškrabeš dovtedy, ozvi sa 😉
@earlgrey jasné, budeš moja fórumová kamoška dobre? Budeme chodiť písať, diskutovať. Mňa to baví.
Lebo sa tam zašivaju
@thunderdome Jasné 😉
No a späť k téme o záchodoch. Takže čo hovoríte vy?
@lilizzachy neni pred čím… síce v robote to robievajú rómovia. Ale tam to je pochopitelné.
No ja sa dobrovolne hlasim, ze som zena a robim to iste, 30 min. si dovolit nemozem, ale urvem si chvilku casu v klude. Teda relativnom, lebo deti sa mi tam dobijaju tak ci tak, hlavne ta najmladsia. A citam alebo konecne objednam nieco, co mi v kosiku stoji aj par dni, lebo si to potrebujem v klude skontrolovat. Napriklad.
Takže zatial dominuje únik pred svetom na druhej strane dverí…
Kedysi sa hral tetris teraz sa pozerá do mobilu. Vždy keď mi povie chlap že ide "kurz" na záchod mu poviem ale bez mobilu inak to nebude "kurz" ale polhodina
Apropos tiez som v určitej etape života trávila na wc pol hodinu, ten kľud bol na nezaplatenie
Raz som hladal info o jednej hre v mobile, a našiel som aj článok kde sa písalo o tej hre a bola v kategórii “záchodovky” ja som hneď pochopil prečo to tak nazvali. Boli tam také podobné hry.
@deninka233 ináč nechápem, kto vymyslel wc spojené s kúpeľňou, je to mimoriadne nepraktické a keď už tak 2 wc je potrebné mať, toto by ma zabilo aj keď nikto na wc nevysedáva

@deninka233 obdivujem ako to dávaš ja by som ho asi poslala do riti a nie na záchod 😁