Prečo nás niekedy život bolí?
Už vás bolel život? Alebo zvykne semtam?
au
@thunderdome mas dobru naladu, to je fajn, aspon dakto.
@thunderdome jasneeee 😂😂😂
Neupadaj do depky. Život máš len jeden a je jedno ako ho žiješ, hlavne, že ho žiješ. Máš strechu nad hlavou? Máš. Máš čo to na naplnenie žalúdka? Máš. Máš zdravie? Máš. Ostatné nie je podstatné. Vytvor si vlastné šťastie, aj keď len maličkosťami, ktoré "nájdeš" na ulici a život ťa nebude bolieť. Život sa netočí okolo vagíny a penisu, dá sa žiť aj bez toho 😉
@thunderdome boli ako sviňa,ale už sa pomaly dviham
Bolel. Asi od 5 rokov mojho detstva, ak si dobre pamatam. A az v zrelom veku som otocila prud. Bolel, lebo som to nevedela mat v p... Ale teraz rastiem kazdou bolestou a som vdacna za kazdu lekciu. Ne oli, uz uci a ja viem kym vdaka tomu som.
@bublinka1426 to “au” bolo pre teba, akože empatia.
@thunderdome vdaka.
@kikush182329 bola kedysi taká reklama na telekom že: Ahoj kikuš naši išli na víkend… (len ma to stále napadne keď vidím toto meno).
@thunderdome život je utrpenie a bolesť.
@earlgrey ty si čierny čaj? Párkrát som ho pil.
@mleo ani nie tak konkrétne veci že sa ti stane niečo zlé, ale v maďarčine je také výstižné že “belefárottam a életembe” to ani nevyznie dobre v doslovnom preklade. Unavil ma život alebo niečo také ale stále nie úplne presne.
@thunderdome tak skus ho niečím osviežiť. Napríklad skus niečo nové a skus si k tomu vybudovať zvyk. Niečo čo ti aspoň na hodinu zlepší náladu.
Už len dopisovať si svama je radosť. Taký príjemný relax, vybočiť ven od teho šeckého.
@thunderdome Zivot je boj. Prezit ho s charakterom a cestne je to najvacsie vitazstvo. Nemusis mat velke ambicie, ciele a uspechy Zi poctivo, rob male dobre skutky,bud laskavy a chod dalej, aj ked to boli, to je vyhra.
Áno....velakrat
@thunderdome Áno, s kardamonom 😉 chuťovka...
Nie som stastna,som nestastna, resp.len prezivam zo dna na den z minuty na minutu takze ano boli…neviem ako z toho von a mam pocit ze kazdym dnom je vsetko horsie a horsie nic sa nelepsi…
@earlgrey Fakt považuješ život za šťastný vtedy keď máš kde spať a kde žrať? :D
@laurita285 Nie som zviera, aby som žrala...a áno, pokiaľ mám strechu nad hlavou, plný žalúdok (jedlo a pitie je k životu potrebné)...zdravie...tak viac mi netreba...
@thunderdome viem co myslis, ale nepamatam sa co bolo dalej 😅
Áno bolel. No zatiaľ vždy prišiel deň, keď prestal bolieť a opäť bolo radosť žiť. Ale keď bolí, tak je to na nevydržanie a mám pocit, že to je už navždy. Ja vždy všetko veľmi prežívam. Aj dobrú emóciu a aj zlú.
Nie
@thunderdome čítam práve zaujímavú knižku, aby nebolel 🤭. Tuším tu v nejakej diskusii som dostala tip, volá sa Vaše bludy, veľmi stará, od nejakého psychológa. Tak, zaujímavé čítanie, takže aktuálne ani moc nebolí.
jasne ze boli, mna tento rok polozil psychicky aj fyzicky, rozumiem samovrahom, nie kazdy to ma lahke, ale...treba verit, ze bude lepsie
Hát a pritom si mala také krásne vlasy, syn je náš človek (fanúšik techna), aj ty si asi pamätáš na dancefloor (hudba v 90-ych rokoch) ja ho milujem a stále počúvam, aj techno z 90-ych rokov. Tak sa kamaráť so synom. Ten vie čo je dobré.
Jaaaj ludé neondite na earlgrey však to je dobrá žena. Mať strechu nad hlavou, zdravie a nebyť hladný je základ. Predstavte si keby ste to nemali. Ja žijem v chudobe a som rád za to málo čo mám. Orange daroval všetkým zákazníkom 100GB dát, tak si chcem pozrieť svoj oblúbený seriál od začiatku. Taký som chudobný že ani nekonečnejší internet nemám. Inák používam 4ku to je operátor pre chudobných. Tam je lacné. Ale iba na bežné čítanie/písanie stačí, nie pozerat.
Inak viete že spisovne je to kardamóm nie kardamón, len taká vsuvka 😁

@thunderdome mna boli aktualne dost.