Prečo nemáte fotku?
Ahojte babizne,,,chcela by som sa opítat,,v poslednej dobe som si všimla že vela z vas nema hlavu-uvodnu fotografiu,,všimla som si to aj na uživatelkach ktoré vždy mali foto a teraz len kde tu niaka foto ...je to z niakeho konkretneho dovodu?..alebo mi niečo ušlo?...dakujem 😉
@zuzkaanicka hahah to je akože vtip? ...dost zlý lebo vy 3,4,5 a slušnost?
@lady511 vies, Teba vytocit netreba, Ty vytocena si 😀 ... ale klud ... my sa bavime 😀
@zuzkaanicka hah určite nie,, 😀 😀 😀
@zuzkaanicka ....a este ako!!!
@lady511 .....samonasieraci typ? 😀
@lady511 neverim 😀
@zita19 vidis, my sme este snad na prvej strane objasnili, ze preco ... lebo sa nam nasa jednotna profilovka paci 😅
@zuzkaanicka vsak aj mne... Niet lepsej... 😅 😅 😅 Nic nas lepsie necharaktrizuje. Tak preco by som tu mala davat fotku nejakej cudzej zenstiny, len aby som ukoljila niekoho zvedavost...
@lyzzy nemas sancu vysvetlit 😀
@zita19 ale uci 😅
@zita19 prosim Ta, nebud smutna 😅 ... pokecajte si tu 😀
@zuzkaanicka Myslis, ze je mojou ulohou doucovat to, co zanedbali pocas skolskej dochadzky... Vsak nech sa neuraza a ide PITAT naspat skolne za tie hodiny, kde ju mali vybrane slova naucit...
@lyzzy konecne si nasla tu vhodnu prilezitost 😀
@zita19 ked sa dievcina "opita" otazku, tak mozno len naznacuje, ze je opita 😀
@zuzkaanicka ....jaj,sa mi ulavilo veru.Poznas to,ked cely den to iste ti beha hlavou....stale dokola ten isty odsek pesnicky.?
Opat raz dakujem MK za pomoc 😉
@lyzzy mozes aj adresnejsie ... nemusi to byt celemu MK 😀
@zuzkaanicka ....aaaale....slecna ,,pravopis mi nic nehovori" to aj tak neoceni......tak doprajem vsetkym 😀
@lyzzy 😀
@lady511 len tak mimochodom, Ty si kompletna? Add. jedna moja draha, tema je verejna! Add. dva to znamena, ze si do nej moze prispiet kto chce, add. tri k pointe tvojej temy - zda sa, ze bola maximalne vycerpana. Add. styri - trochu humoru nezaskodi ani tebe. Nebol na tvoju adresu, ale na margo profiloviek ako takych. Nauc sa rozlisovat, lebo takto budis dojem, ze si mierne jednoduchsia, ak Ta uraza neosobny humor niekoho ineho. A add. pat, zlato, nauc sa gramatiku. Kade zakladas temy, tade prasknes do oci bijuce hrubky. OPYTAT. Takto sa to pise. Raz sa zmylit je ok, stane sa, clovek aj preklep urobi. Ale opakovane...to uz je kapanek mimo. No a naposledy - dieta som tu spomenula ja. No a? Pytam sa NO A? V ramci debaty si mam pytat od teba povolenie ci mozem inej prispievatelke cosi navyse napisat? Nezda sa Ti, ze jediny kto sa tu totalne strapnil si Ty sama? Na rozdiel od teba, teba tu nikto necastoval titulmi ako sliepky a pod. Vsak? Co to mas za sposoby? Ako to vobec komunikujes? To aj v praci takto riesis nepodstatnosti? Nadavkami a pokusmi niekoho urazat? Isto sa o teba zamestnavatelia potrhaju. O taku je zaujem vzdy. Co sa bude hadzat o zem od jedu lebo nerozumela srande, pouraza vsetko naokolo a treskne dverami! Takze suma sumarum k tej trapnosti - bola tu niekde uplne inde. Sevas. 😵

@lyzzy noo schiza je tažký bojovník,,ja sa nepotrebujem hadat,,,mna také trubky nevytočia,,,určite nie ale mali by ste si najst lepšiu tému,,,možno ak budete lepšie čítat niečo pekne nájdete 😉