icon

Prečo nemáte fotku?

lady511
13. máj 2014

Ahojte babizne,,,chcela by som sa opítat,,v poslednej dobe som si všimla že vela z vas nema hlavu-uvodnu fotografiu,,všimla som si to aj na uživatelkach ktoré vždy mali foto a teraz len kde tu niaka foto ...je to z niakeho konkretneho dovodu?..alebo mi niečo ušlo?...dakujem 😉

lady511
autor
13. máj 2014

@lyzzy noo schiza je tažký bojovník,,ja sa nepotrebujem hadat,,,mna také trubky nevytočia,,,určite nie ale mali by ste si najst lepšiu tému,,,možno ak budete lepšie čítat niečo pekne nájdete 😉

lady511
autor
13. máj 2014

@zuzkaanicka hahah to je akože vtip? ...dost zlý lebo vy 3,4,5 a slušnost?

lyzzy
13. máj 2014

@lady511 ....neviem ako ty ale ja citam aj pisem dobre..... 😀 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@lady511 vies, Teba vytocit netreba, Ty vytocena si 😀 ... ale klud ... my sa bavime 😀

lady511
autor
13. máj 2014

@zuzkaanicka hah určite nie,, 😀 😀 😀

lyzzy
13. máj 2014

@zuzkaanicka ....a este ako!!!

@lady511 .....samonasieraci typ? 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@lady511 neverim 😀

zita19
13. máj 2014

@lady511 K veci? Lebo ju tu nechcem mat. Staci?

zuzkaanicka
13. máj 2014

@zita19 vidis, my sme este snad na prvej strane objasnili, ze preco ... lebo sa nam nasa jednotna profilovka paci 😅

lady511
autor
13. máj 2014

@zita19 uplne stačí,,ale ja som sa práve pítala na ten dovod,,ak niekto ma problém napísat DOVOD je to každého osobná vec,,ale je lepšie byt ticho ako písat blbiny 😉

lyzzy
13. máj 2014

@lady511 ....pane boze!!!!.....PYTALA...nie PITALA

zita19
13. máj 2014

@zuzkaanicka vsak aj mne... Niet lepsej... 😅 😅 😅 Nic nas lepsie necharaktrizuje. Tak preco by som tu mala davat fotku nejakej cudzej zenstiny, len aby som ukoljila niekoho zvedavost...

zuzkaanicka
13. máj 2014

@lyzzy nemas sancu vysvetlit 😀

zita19
13. máj 2014

@lady511 pýtať sa je vybrane slovo. To sa uz dnesna mladez neuci?

zuzkaanicka
13. máj 2014

@zita19 ale uci 😅

lady511
autor
13. máj 2014

@zita19 veru tomu sa hovorí gramatika 😀

lyzzy
13. máj 2014

@lady511 ....skoda ze ty si bola asi chora ked ste tie vybrane slova preberali.....ale ako tak citam,tak gramatika nebol tvoj oblubeny predmet ze??? 😀

zita19
13. máj 2014

@lady511 nemusela si ten staus zmazat, boli by sme o gramatike hodili rec...

zuzkaanicka
13. máj 2014

@zita19 prosim Ta, nebud smutna 😅 ... pokecajte si tu 😀

lyzzy
13. máj 2014

@lady511 .....tak este chvilu zostan,chvilu zostan....kym tu mas priatelov.... 😀

Cely den mi tato pesnicka behala po rozume....a konecne som to dala von.....uff 😀

zita19
13. máj 2014

@zuzkaanicka Myslis, ze je mojou ulohou doucovat to, co zanedbali pocas skolskej dochadzky... Vsak nech sa neuraza a ide PITAT naspat skolne za tie hodiny, kde ju mali vybrane slova naucit...

zuzkaanicka
13. máj 2014

@lyzzy konecne si nasla tu vhodnu prilezitost 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@zita19 ked sa dievcina "opita" otazku, tak mozno len naznacuje, ze je opita 😀

lyzzy
13. máj 2014

@zuzkaanicka ....jaj,sa mi ulavilo veru.Poznas to,ked cely den to iste ti beha hlavou....stale dokola ten isty odsek pesnicky.?

Opat raz dakujem MK za pomoc 😉

zuzkaanicka
13. máj 2014

@lyzzy mozes aj adresnejsie ... nemusi to byt celemu MK 😀

lyzzy
13. máj 2014

@zuzkaanicka ....aaaale....slecna ,,pravopis mi nic nehovori" to aj tak neoceni......tak doprajem vsetkym 😀

zuzkaanicka
13. máj 2014

@lyzzy 😀

mima4
13. máj 2014

@lady511
nema, aby som nikoho nenastavala... predsa len zavist...ked je zena pekna 😉

ale nie..čo ked o 10 rokov budem nejaka riaditelka nejakeho koncernu a niekto ma bude smirovat na konovi 😀

Proste mam rozum (fakt??), preto si svoje sukromie chranim

edita56
Autor odpoveď zmazal
jabadaba
14. máj 2014

@lady511 len tak mimochodom, Ty si kompletna? Add. jedna moja draha, tema je verejna! Add. dva to znamena, ze si do nej moze prispiet kto chce, add. tri k pointe tvojej temy - zda sa, ze bola maximalne vycerpana. Add. styri - trochu humoru nezaskodi ani tebe. Nebol na tvoju adresu, ale na margo profiloviek ako takych. Nauc sa rozlisovat, lebo takto budis dojem, ze si mierne jednoduchsia, ak Ta uraza neosobny humor niekoho ineho. A add. pat, zlato, nauc sa gramatiku. Kade zakladas temy, tade prasknes do oci bijuce hrubky. OPYTAT. Takto sa to pise. Raz sa zmylit je ok, stane sa, clovek aj preklep urobi. Ale opakovane...to uz je kapanek mimo. No a naposledy - dieta som tu spomenula ja. No a? Pytam sa NO A? V ramci debaty si mam pytat od teba povolenie ci mozem inej prispievatelke cosi navyse napisat? Nezda sa Ti, ze jediny kto sa tu totalne strapnil si Ty sama? Na rozdiel od teba, teba tu nikto necastoval titulmi ako sliepky a pod. Vsak? Co to mas za sposoby? Ako to vobec komunikujes? To aj v praci takto riesis nepodstatnosti? Nadavkami a pokusmi niekoho urazat? Isto sa o teba zamestnavatelia potrhaju. O taku je zaujem vzdy. Co sa bude hadzat o zem od jedu lebo nerozumela srande, pouraza vsetko naokolo a treskne dverami! Takze suma sumarum k tej trapnosti - bola tu niekde uplne inde. Sevas. 😵