icon

Prečo nemôžu ženy na rozdiel od mužov ukazovať verejne svoje prsia?

apppay
28. apr 2018
ziwka
28. apr 2018

Neviem ale aj daktori muzi by to mali mat zakazane ;)

0silvia0
28. apr 2018

@apppay lebo by chlapi museli chodit s podbradnikmi... A mozno by sa zvysil aj pocet havarii a urazov....

ivuska6
28. apr 2018

@ziwka veď aj doktor je obyčajný chlap ako každý iný
@apppay lebo chlapi na iné nemyslia len na prsia a rozkrok vies čo by to bolo havárii zo začiatku kým by sa neobjedli a ženy nejdú po prsiAch chlapskich

janci05
28. apr 2018

@ivuska6 ziwka to myslela asi tak, že niektorí muži by mali mať zakázané ukazovať prsia. Nemyslela tým konkrétne doktorov.

bosoriak
28. apr 2018

A to je kde napisane? Zeny mozu ukazovat prsia, kolko len chcu, smelo do toho! 😀

kkl82
28. apr 2018

moja oblubena kampan na tuto temu 😉 https://qz.com/448491/women-tired-of-instagrams...

lavinis
28. apr 2018

a preco by si nemohla...kludne ukazuj 😀 ak ti to nevadi. Mne vadi sa vystavovat a to mam prsia nie najmensie. Cize nie je to o tom, ze neni co ukazat 😀

adrestia
28. apr 2018

@apppay Pretože hore bez sa dá chodiť len v lete. Ženy v tropických krajinách tým problém nemajú 🙂

xxxkatka
28. apr 2018

Ale mozu, ale nechcu, kvoli takým ako ty 😉
@apppay

jana_eyre
28. apr 2018

a myslite, ze keby ste sa na zastavke napriklad vyzliekli a nejaka pohorsena osoba by zavolala policiu, ze vam nedaju pokutu za obnazobanie sa na verejnosti? ja si myslim, ze vklude by to tak mohli vyhodnotit, zatial co.muzov vyzlecenych do pol pasa si sotva niekto vsimne.. 😉

ale na kupalisku je to zrejme ine, ostatne ak by nastupil chlap len v slipoch do mhd, tiez by ludia asi spozorneli.. 😁

0silvia0
28. apr 2018

ja si zasa myslím, že keby od zajtra chodili všetky ženy hore bez (mladé, staré, chudé, tučné, veľké prsia, malé prsia, ovisnuté, silikónové), tak by chlapi s transparentami bojovali za zahaľovanie poprsia. Myslím, že po týždni by ich to ani nebavilo a nezaujímalo...

xxxkatka
28. apr 2018

@jana_eyre tak vies, len maloktory muz vyzleceny do pol pasa stoji za povsimnutie 😀

jana_eyre
28. apr 2018

@xxxkatka 😂😂😂 to je pravda..

bialica
28. apr 2018

Ženy, bojujte za rovnoprávnosť...everybodykozyven...

ostorha
28. apr 2018

Mne raz znama rozpravala historku ako bol partia pri mori .Ona a jej kamoska si hned dali na plazi dole podprsenky .Boli tam dve Madarky - dvojicky.Vysoke,prsnate, vlasy do pasa dlhe a za cely pobyt nedali dole vrchny diel a kamoska ze my dve sme odhalili svoje citrony aj tak vsetci chlapi kukali na tie dve aj ked boli zahalene.Ja si myslim ze prave to ze sa nevyzliekli prave steklilo tu muzsku predstavivost a zvedavost.Take muzne typy podla mna ani nechcu vsetko na tacke,maju radi rafinovanost.

ziwka
28. apr 2018

@ivuska6 pisala som daktori ne doktori :D

ivuska6
28. apr 2018

@ziwka 😁 pardon mne hneď doktori behli do očí

slavka11
28. apr 2018

Myslím že to je sen asi väčšiny chlapov aby sa to hemžilo holými prsiami vôkol nich, lenže milá autorka článku nevadilo by ti keby sa kadejaky uslintany úchyl pri pohľade na tvoje prsia odbavil, alebo žeby mali nutkavy pocit nielen sa kochať ale aj si na ne siahnuť a ver žeby urobili aj nemožné aby to dosiahli. A odtiaľ už je to iba krôčik k tomu aby ťa aj znásilnili. Veď to budú brať ako jasnú výzvu.

lenzas
28. apr 2018

@slavka11 No, neviem, neviem, ci by ho chcel niekto znasilnit, kedze nie je to autorka, a autor 😂
Bola mi divna tato otazka, pokial som nevsimla, ze na to sa pyta chlap 😂

nikuska744
28. apr 2018

to je téma....idem ja radšej robiť niečo

xima
28. apr 2018

Neviem ci ste si nevšimli, ale autorovi zrušili účet na mk krátko po zavedení tejto diskusie.. Takže odpovede asi ťažko číta

slavka11
28. apr 2018

@lenzas aha no vieš že ma to aj napadlo. Lebo nepoznám žiadnu normálnu ženu ktorá by niečo takéto chcela.

blairgossip
28. apr 2018

Ja som inak aj nad tym rozmyslala, ze preco vlastne su muzske prsia akceptovane a nevadi ked im vidno nahodou bradavky, v zivote som nevidela vycenzurovane muzske prsia.. Preco je to tak ze zenske musia byt vzdy zahalene nedajboze nemas ppd trickom podprswnku!! Minule som sa nad tym zamyslala ze preco je to vlasne tak..

0silvia0
28. apr 2018

@xima ale chúďa autor, ešte sa tu ani nerozkukal a už ho spacifikovali😎

montemotherone
28. apr 2018

@apppay ja myslím že niektorí muži, by sa nemali ukazovať vôbec 😶

montemotherone
28. apr 2018

@xima no a čo, veď my sa zabavíte aj bez neho (autora) 😁