Prečo nemôžu ženy na rozdiel od mužov ukazovať verejne svoje prsia?
A to je kde napisane? Zeny mozu ukazovat prsia, kolko len chcu, smelo do toho! 😀
moja oblubena kampan na tuto temu 😉 https://qz.com/448491/women-tired-of-instagrams...
a preco by si nemohla...kludne ukazuj 😀 ak ti to nevadi. Mne vadi sa vystavovat a to mam prsia nie najmensie. Cize nie je to o tom, ze neni co ukazat 😀
a myslite, ze keby ste sa na zastavke napriklad vyzliekli a nejaka pohorsena osoba by zavolala policiu, ze vam nedaju pokutu za obnazobanie sa na verejnosti? ja si myslim, ze vklude by to tak mohli vyhodnotit, zatial co.muzov vyzlecenych do pol pasa si sotva niekto vsimne.. 😉
ale na kupalisku je to zrejme ine, ostatne ak by nastupil chlap len v slipoch do mhd, tiez by ludia asi spozorneli.. 😁
ja si zasa myslím, že keby od zajtra chodili všetky ženy hore bez (mladé, staré, chudé, tučné, veľké prsia, malé prsia, ovisnuté, silikónové), tak by chlapi s transparentami bojovali za zahaľovanie poprsia. Myslím, že po týždni by ich to ani nebavilo a nezaujímalo...
Mne raz znama rozpravala historku ako bol partia pri mori .Ona a jej kamoska si hned dali na plazi dole podprsenky .Boli tam dve Madarky - dvojicky.Vysoke,prsnate, vlasy do pasa dlhe a za cely pobyt nedali dole vrchny diel a kamoska ze my dve sme odhalili svoje citrony aj tak vsetci chlapi kukali na tie dve aj ked boli zahalene.Ja si myslim ze prave to ze sa nevyzliekli prave steklilo tu muzsku predstavivost a zvedavost.Take muzne typy podla mna ani nechcu vsetko na tacke,maju radi rafinovanost.
Myslím že to je sen asi väčšiny chlapov aby sa to hemžilo holými prsiami vôkol nich, lenže milá autorka článku nevadilo by ti keby sa kadejaky uslintany úchyl pri pohľade na tvoje prsia odbavil, alebo žeby mali nutkavy pocit nielen sa kochať ale aj si na ne siahnuť a ver žeby urobili aj nemožné aby to dosiahli. A odtiaľ už je to iba krôčik k tomu aby ťa aj znásilnili. Veď to budú brať ako jasnú výzvu.
Neviem ci ste si nevšimli, ale autorovi zrušili účet na mk krátko po zavedení tejto diskusie.. Takže odpovede asi ťažko číta
Ja som inak aj nad tym rozmyslala, ze preco vlastne su muzske prsia akceptovane a nevadi ked im vidno nahodou bradavky, v zivote som nevidela vycenzurovane muzske prsia.. Preco je to tak ze zenske musia byt vzdy zahalene nedajboze nemas ppd trickom podprswnku!! Minule som sa nad tym zamyslala ze preco je to vlasne tak..

Neviem ale aj daktori muzi by to mali mat zakazane ;)