icon

Prečo nosí Marianna Ďurianová nevhodnú parochňu?

19. feb 2026

Veď svoje vlasy ma úplne v pohode. Vyzerá to otrasne a neprirodzene.

Strana
z2
sara07
20. feb 2026
@anonym_7c644f

@sara07 Sklenarikova uz ma uplne krátke a ked si urobi hore objem, sekne jej to ale ze fakt. Pripomína mi účesom speváčku Roxette

@anonym_7c644f aj mne sa teraz pači v tom kratkom učese

karolinakr
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_ae2b1e televízne noviny na markíze.

V ružovom nemá parochňu. V zelenom má.

@anonym_autor žeby? to som si ani nevšimla

magdalienka11
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_ae2b1e televízne noviny na markíze.

V ružovom nemá parochňu. V zelenom má.

@anonym_autor závisť je zlá vlastnosť. Nenosí parochne. Ma krásne vlastné a zdravé vlasy. To, že ty máš na hlave seno, za to nemôžeme. Miesto vyhľadávania videí o parochniach skoc na nákup vhodných prípravkov pre seba.

anonym_62edef
21. feb 2026

Baby, co mate z toho, ze pisete autorke tieto hnusne komentare? Normalne slusne sa spytala, nikoho nehejtuje. Ja som tiez pred casom zachytila info, ze ma parochnu a podivila som sa a vobec nie v zlom. Na tejto stranke si uz baby nemozu normalne o nicom poklabosit bez toho, aby sa neprejavili premotivovane dokonale damy a nevysvetlili niekomu ze je idiot. Vobec sa nehanbite, zeny, matky? To sa aj v realnom zivote takto prejavujete? Keby sa vas napr kolegyna v praci toto spytala, tiez ju zdrbete, ze je blbka?

autor
21. feb 2026
@magdalienka11

@anonym_autor závisť je zlá vlastnosť. Nenosí parochne. Ma krásne vlastné a zdravé vlasy. To, že ty máš na hlave seno, za to nemôžeme. Miesto vyhľadávania videí o parochniach skoc na nákup vhodných prípravkov pre seba.

@magdalienka11 ty musíš byť hrozne zlá a závistlivá osoba … a ešte k tomu všetkému sa mýliš takmer v každej vete … Skús na sebe trošku popracovať, možno Ťa to potom nebude ťahať písať tieto zbytočné komentáre ..

autor
21. feb 2026
@anonym_62edef

Baby, co mate z toho, ze pisete autorke tieto hnusne komentare? Normalne slusne sa spytala, nikoho nehejtuje. Ja som tiez pred casom zachytila info, ze ma parochnu a podivila som sa a vobec nie v zlom. Na tejto stranke si uz baby nemozu normalne o nicom poklabosit bez toho, aby sa neprejavili premotivovane dokonale damy a nevysvetlili niekomu ze je idiot. Vobec sa nehanbite, zeny, matky? To sa aj v realnom zivote takto prejavujete? Keby sa vas napr kolegyna v praci toto spytala, tiez ju zdrbete, ze je blbka?

@anonym_62edef súhlasím. Ja som ani nikoho nehejtovala. Mne sa Marianna páči a mám pocit že zbytočne ju tie parochne “špatia”…. Ale takéto komenty sú tu vždy pri každom príspevku. “Staraj sa o seba, mat tak tvoje problémy, ako Ti tým ubližuje (???) potom útoky na autorky ako oni “vyzerajú” a aké “sú” a to od žien, čo ich vživote nevideli. A najlepšie sú komenty že “Ty sa musíš veľmi nudiť” .. no niektoré ženy tu vyslovene vysedávajú od ráno do večera, komentujú každý jeden príspevok a nikto im nenapíše ako veľmi sa musia nudiť, že čítajú a reagujú na všetko .. Veď keď nechcem preskočim. Hádam im to nestojí za ich drahocenný čas v živote dokonalej ženy a matky … alebo ..

anonym_ec4e77
21. feb 2026

Tiez som si to vsimla. Nosi parochne. Mne tym pride neautenticka.
Ale asi to ma nieco spolocne s neustalou upravou vlasov, a asi ich nechce kazdodenne takto vycerpavat. Len ono toto patri k jej praci.
V parochni vyzera priserne a vobec jej nesedi. Posobi strhane.

sara07
21. feb 2026
@magdalienka11

@magdalienka11 nosi , ked si prejdeš fotografie na nete , ano nosi .. a prečo nie ...

anonym_a201ef
21. feb 2026
@anonym_e3b643

@anonym_autor ona má vlasy dobré s parochňou či bez. Otrasnejšie vlasy má Puškárová aj s tou divnou farbou, a je jedno či má Zlatica parochňu či nie, ale nevyzerajú tie jej vlasy dobre.

@anonym_autor tiež som si všimla, že občas ma v TN parochňu.Priznsla to aj, keď bola na voľbe pápeža.Mozno niekedy nestíhajú...
@anonym_e3b643 Puškárová je otrasná s tými umelými vlasmi àla princezna skrepovatele nalakované vlasy.O polovicu by si to mala skrátiť na len veľkú hlavu.Natlacena v tých úzkych veciach blúzky, volany a robí rozhovor so športovcami každého sa dotýka a je strašne cool😉s tými sykavkami

anonym_a201ef
21. feb 2026
@magdalienka11

@magdalienka11 nosí minulý týždeň ju mala aspoň 2x.Je to vidieť, ale pekná bola a aj vždy bude

nika185
21. feb 2026
@anonym_a201ef

@anonym_autor tiež som si všimla, že občas ma v TN parochňu.Priznsla to aj, keď bola na voľbe pápeža.Mozno niekedy nestíhajú...
@anonym_e3b643 Puškárová je otrasná s tými umelými vlasmi àla princezna skrepovatele nalakované vlasy.O polovicu by si to mala skrátiť na len veľkú hlavu.Natlacena v tých úzkych veciach blúzky, volany a robí rozhovor so športovcami každého sa dotýka a je strašne cool😉s tými sykavkami

@anonym_a201ef raz bola Puškárová v reflexe ako zákulisie a tam ukazovali jej príčesky, tie je umelé lokne

anonym_a4c085
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_98a070 pravda 🙂 … a ja nehovorím, že nieje aj ona krásna. Mne sa páči. Len hovorím, že Ta parochňa je na nej otrasná a neprirodzene vyzerajúca. Že je to podľa mna zbytočne … Ak to ma nejakú ďalšiu “funkciu” ok, ale škoda toho.

@anonym_autor och aka som stastna, ze nepozeram tv a hlavne televizne noviny a nemusim sa trapit nad takymi sprostostami 🙂

tom_i
22. feb 2026

Šak jej napíš...možno ti odpíše. Mať tvoje starosti som šťastná 🫣

edurko77
24. feb 2026

@anonym_autor Áno,vyzerá to na fotke neprirodzene.V skutocnosti to veľa ľudí nerieši,keďže od kovid teroru vyplo telku😅

surama
26. feb 2026

Videla som s nou nejaky rozhovor a tam hovorila, ze ano, ze do vysielania nosi parochne a ze si myslela, ze to ludia uz davno vedia, lebo to tak robi dlhodobo. Ale dovod nejaky extra neuviedla, len nieco v zmysle, ze jej to takto vyhovuje.

Strana
z2