Prečo Plačková a jej manžel unikli väzbe?
Ako je možné, že niekomu nájdu viac ako deväť kilogramov omamných a psychotropných látok metamfetamín, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90-tisíc jednorazových dávok drogy a oni zostanú na slobode? Alebo záhadne prídu o život? Naozaj, kde to žijeme?
Niektorí obvinení šli do väzby. Zuzanu Plačkovú a jej manžela prepustili na slobodu. Po takmer ôsmich mesiacoch im Generálna prokuratúra SR zrušila obvinenie cez známy paragraf 363. Ďalšia dvojica obvinených sa konca vyšetrovania nedožila.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/882080-ukonci...
@sevrin A predtým písala, že podporuje Sulíka, takže dosť veľká zmena vkusu.
@petronelag ber to tak, že "influencer" je povolanie, robí to, čo mu zaplatia a kto zaplatí viac.
@stanulienkat ten " piatoček" od Reného počúvajú inteligentní ľudia ?
🤣 prepáč, ale to sa musím zasmiať.
Podľa toho som ja totálny dement keď tú pesničku neznesiem.
No nevadí.
Som rada, ze vobec netusim, co je to ten "Piatocek" a radsej ani neguglim 😁
@diewcatqoo akurát som to chcela napísať či som tu ja jediná,kto nevie čo je to ten piatoček😀
@maca1984
@liusa82
@diewcatqoo som BLONDYYYYNA. Pomylila som si to s Tazky tyzden. Pomoc. Hanbim sa.😛
@stanulienkat tak to sa fakt hanbi 🙈🤣 ťažký týždeň si pomýliť si s " piatočkom"..
Len pre info rovnaký názov má Podcat Piatoček, ktorý robia v SMEčku a potom trápna pieseň od Plačkovej muža 🙈
@sevrin Fico zhadzuje kauzu Plačkovej na Sulíka, ale Sulík nemal a nemá až také dosahy, aby sa tam Plačková a spol. tak dlho držali. Biznis začal v roku 2012. Toto všetko sú Smerácke praktiky (o Počiatkovi sme všetci vedeli) . A ako zomreli dvaja z tejto kauzy? Obom náhle zlyhalo srdce? Či nebodaj ich niekto podhodil na vlak cestou z cintorína? Alebo ich niekto zabil na Kuciaka doma s nasledným miliónom na stole od Fica? Či to nie všetkÿm zabitým Fico ponúkol?
@egonsk teba neserie množstvo zadržaného pervitínu? Mysliš si že to je len o spotrebe našej vládnej garnitúry? Koľko nešťastia na ľudských životoch a koľko zničených mladých životov majú na krku? Teba vôbec neserie v akom prehnitom štáte to žijeme??? Že človek, ktorý vyrába mastičky z marihuany je za mrežami roky a tu mega nález, tvrdé drogy a díleri sa nám ďalej verejne rehocú do tvári a drbú o tom, z kadiaľ sú ich Monacké zárobky?
@petronelag podporovala sulika lebo od nej kupoval koks
Kvoli ich drogam neprisiel o zivot nikto, oni ked tak, dodavaju kvalitny material prominentnym rypakom a nie polomrtvym poulicnym fetkam. To ich v konecnom dosledku zachranilo pred basou. Asi mali na kazdeho z vplvnych nieco.
Ty najlepsie urobis, ked ju nebudes sledovat. Naco si kontaminovat mozog nejakymi tragedmi?
Inak nikdy nezabudnem na diel Nákupné maniačky v ktorom účinkovala s Mazikovou. Vtedy bola ešte väčšie hovno ako teraz. Mazikova vyhrala a peňažnú sumu darovala Plackovej, tá bez hanby samozrejme peniaze prijala a pekne poďakovala. Velebnosti chce sme mi blejt z tej zeny bez štipky hanby čo za peniaze si neváhala sadnúť na biely gauč. Nepochopím ľudí, čo ju sledujú a ešte od nej kupujú predražene smejdy. A už vôbec, že jej sprostosť ju dostala do povedomia ľudí a na televízne obrazovky. S drogami má jej muž veľké skúsenosti a hlavou tohto biznisu je on
@lusy1507 Realne mas pocit ze jej kolageny a oleje do prania za stovky eur kupuje tolko ludi, aby ju to uzivilo, nedajboze hradilo jej zivotny styl? Prosim ta. Diluju podla mna stale, ale tentoraz policia vie, ze tu sa nevysetruje.
Pretoze jej bezal zachranit rit diablov advokat Danko Lipsic, po jeho navsteve cpz ich opat zazracne pustili 🙂
@stanielka17 si vážne myslíš že ja ju sledujem 🙄🤔. Ja, sledujem dianie a nerozumiem, v akom prehnitom štáte žijeme. Chceš mi povedať, že toľko pervitínu vyšňupali naši politici? Prečo by sme sa mali podľa teba zmieriť so stavom nášho štátu, nespravodlivosťou s prehnitým súdnym systémom?
To je podobne ako napríklad .. prečo pani Kralevich nesedí za to, že na prechode zabila mladé dievča alebo Dara Rolins alebo Števo Skrúcaný ? Je to všetko o peniazoch. Bohužiaľ.
Nielen vysnupali, ale kolkokrat boli evidentne nafeteni este aj na tlacovkach. Ano, na Slovensku je to tak, preto som sa pred 12 rokmi spakovala a odisla na zapad.
Co s tyka zmierenia, to je asi to jedine, co vam ostava, teda ak chces zostat. Ficovolicov nezmenis, a kym bude pri vlade Smerohlas, tak bude system fungovat takto. Mafia, drogy, biele kone, nasi ludia. Ba co horsie, Smerohlas aktivne pracuje na gradualnej likvidacii demokratickych volieb (masaz mozgov, volebne okrsky, bratrickovanie s diktatormi), takze mozno o par rokov budu nejaki ficovolici uplne irelevantni.
Plackova je len jeden z produktov tohto biotopu.
@stanielka17 bohužiaľ jej veci kupujú ľudia stále, samozrejme, nie toľko aby si mohla žiť životom, ktorý prezentuje. Ja som len upresnila, že s drogami prišiel jej muž, je jasne, že neprestanú
@lusy1507 Ako nehadam sa, ze sa to predava tiez, ale na jej Dubaje a sukromne lietadla ma uplne iny zdroj prijmu, to je hadam jasne.
@stanielka17 asi každému normálne zmýšľajúcemu človeku
Pretože sa poznajú s tými "správnymi" ľuďmi 😖
@stanulienkat Každý zjavne pozná taký piatoček, v akom mentálnom priestore sa pohybuje ;) aj ja som sa práve dozvedela, že existuje aj iný, ako ten zo smečka.
nie, vobec ma to "nesere". Poznas pravdu z jednej strany a staci ti to na tvoj postoj. Ja potrebujem k vytvoreniu nazoru poznat viac vstupov.
Nikto nikomu nedrzi pistol u hlavy, aby uzival drogy.
@diewcatqoo dnes je piatočeeeeek 😃🥂🍺🍺
@egonsk ? O čom točíš? Ešte mi nápis, že jej chúďatku možno všetci krivdíme. Všetci, ktorí jasne vidia neprávosť a jasné zbohatnutie “z ničoho nič” . Si pozri fotky zo zatknutia ako sa vyškierala do objektívov poza maskovanie. Vyzerala, akoby na túto chvíľu čakala a bola na ňu dokonale pripravená. Bola podozrivo pokojná a vyrehotaná. Isto vedela, že ju hneď pustia, lebo má vplyvných odberateľov drog. Potom si rýchlo urobili dieťa, aby s ňou ľudia súcitili a aby v prípade že bude zas hroziť pykanie za činy súd prihliadal na to, že je matka.
@kiwi3 ja mám bližšie info.
Skrz plackovej sieť odsúdili viacero ľudí ktorí síce predávali sólo ale boli pospajaní tímto jednym zdrojom, preto sú posudzovaní ako “organizovaná skupina”
Ale takto to funguje všade, polícia si vyrába svojich dealerov, sledujú ľudí, nechajú ich predávať, vytvoriť si svoju sieť poddilerov a užívateľov, potom to pochytajú, ale len pešiakov, včely robotnice.
Kráľovnú nechajú aby založila nové hniezdo a môžu znovu chytať/vykazovat činnosť.

Plačková je "NÁŠ" človek.
Prečo je na slobode? Na to je ľahká odpoveď, poďme si zakonšpirovať, však dezoláti také majú radi.
To by nebol hranatý potkan, čo by v opozícii nevyťahoval všetky kauzy.
Takže bola tlačovka, prečo je Plačková na slobode
https://plus7dni.pluska.sk/domov/fico-kauze-pla...
Ako sa hranatý potkan dostal k moci, akosi už neboli potrebné tlačovky prečo Plačková ešte stále behá po slobode.
Dostala ponuku. Chceš zostať na slobode? Podpor Podržtašku.
Odvtedy je Plačková je "NÁŠ" človek.