icon

Prečo Plačková a jej manžel unikli väzbe?

9. máj 2024

Ako je možné, že niekomu nájdu viac ako deväť kilogramov omamných a psychotropných látok metamfetamín, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90-tisíc jednorazových dávok drogy a oni zostanú na slobode? Alebo záhadne prídu o život? Naozaj, kde to žijeme?

Niektorí obvinení šli do väzby. Zuzanu Plačkovú a jej manžela prepustili na slobodu. Po takmer ôsmich mesiacoch im Generálna prokuratúra SR zrušila obvinenie cez známy paragraf 363. Ďalšia dvojica obvinených sa konca vyšetrovania nedožila.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/882080-ukonci...

Strana
z3
stanulienkat
10. máj 2024

@annm81 tak mňa zrejme budú považovať možno za hlupu, ale Piatoček som si volakedy tiež rada vypočula. Je to satira na reálne témy, častokrát pravdivá a triafa do cierneho. A teraz ma tu asi zlynčujú.😂😁

stanulienkat
10. máj 2024

@maca1984 Inak som nevedela že je piatoček aj od Reného. To je zrejme "piesen". 😁 To som nikdy nepočula. A keďže je to od neho, ani si to nikdy nevypočujem. Ja som počúvala piatoček na Smečku, ale to už bolo dávnejšie, ale zas nebolo to zle.

maca1984
10. máj 2024

@stanulienkat Ani to nepočúvaj pokiaľ si nechceš znížiť úroveň iq/eq.
Ja by som si to nikdy nepustila, žiaľ náš chalupový sused to má ako svoju hymnu a piluje nám tým uši.

kiwi3
10. máj 2024

@lujza123 cize plackova je niekde vysoko v hierarchii? Vôbec neviem

suzitok
10. máj 2024

@diewcatqoo
@liusa82 nič si z toho nerobte, ja som to tiež googlila, čo to je 😀

sintra
10. máj 2024

Neboj sa. Vsetkeho docasu.

michal711
28. júl 2024

Kde sa ti vyskiera do ksichtu ? Prečo čítaš o nej články a sleduješ ju . Potom sa necuduj .

Strana
z3