Prečo Plačková a jej manžel unikli väzbe?
Ako je možné, že niekomu nájdu viac ako deväť kilogramov omamných a psychotropných látok metamfetamín, z ktorých by sa dalo vyrobiť minimálne 90-tisíc jednorazových dávok drogy a oni zostanú na slobode? Alebo záhadne prídu o život? Naozaj, kde to žijeme?
Niektorí obvinení šli do väzby. Zuzanu Plačkovú a jej manžela prepustili na slobodu. Po takmer ôsmich mesiacoch im Generálna prokuratúra SR zrušila obvinenie cez známy paragraf 363. Ďalšia dvojica obvinených sa konca vyšetrovania nedožila.
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/882080-ukonci...
@maca1984 Inak som nevedela že je piatoček aj od Reného. To je zrejme "piesen". 😁 To som nikdy nepočula. A keďže je to od neho, ani si to nikdy nevypočujem. Ja som počúvala piatoček na Smečku, ale to už bolo dávnejšie, ale zas nebolo to zle.
@stanulienkat Ani to nepočúvaj pokiaľ si nechceš znížiť úroveň iq/eq.
Ja by som si to nikdy nepustila, žiaľ náš chalupový sused to má ako svoju hymnu a piluje nám tým uši.
@diewcatqoo
@liusa82 nič si z toho nerobte, ja som to tiež googlila, čo to je 😀
Neboj sa. Vsetkeho docasu.
Kde sa ti vyskiera do ksichtu ? Prečo čítaš o nej články a sleduješ ju . Potom sa necuduj .

@annm81 tak mňa zrejme budú považovať možno za hlupu, ale Piatoček som si volakedy tiež rada vypočula. Je to satira na reálne témy, častokrát pravdivá a triafa do cierneho. A teraz ma tu asi zlynčujú.😂😁