icon

Prečo práve ja nemám šťastie v láske a prečo mám súdené sa trápiť sám celý život?

20. sep 2020

Stále si kladiem otázku : Prečo práve ja nemám šťastie v láske a prečo mám súdené sa trápiť sám celý život.

autor
20. sep 2020

@mpg tak jasné. A keď už máš vzťach za sebou a sa skončí kvôli inému tak ťažko sa si človek zvyká na samotu a skúša sa zoznámiť a stále ma ignorujú.

ciernysokol
20. sep 2020

A mas vztah s ex vnutorne vysporiadany? Necitis este hnev, sklamanie? Si pripraveny sa pohnut dalej? Ak ano, mozno mas v okoli zenu, co sa ti paci. Zavolaj ju na kavu. Alebo mozes skusit nejaku normalnu zoznamku. Alebo napis sem, kto si, odkial, koho hladas, tak uprimne. Raz som citala, ako tu jeden chlap hladal zenu a napisal to velmi zaujimavo, vela zien sa mu ozvalo a nakoniec si zenu aj nasiel. V 37 nie je vsetkym dnom koniec.

robertoo1
20. sep 2020

Možno ju nájdeš práve tu,,,nikdy nevieš.

autor
20. sep 2020

@danim Žijem sám tak chodievam von medzi ľudí. Aj sa pokusam spoznávať nové tváre a sa aj prihovaram. Srandujem aj ked som spoločnosti. Nesedim tam ako 5 peňazí.

lucinka1988
20. sep 2020

Podla mna si jednoducho nestretol takú, kde by zapracovala chémia..Bez toho to aspoň podľa mňa nejde. Tvojej ex sa v žiadnom prípade nejdem zastávať ani obhajovať to, že si jeden z partnerov nájde milenca, ale v 99% prípadov sú na vine obaja. A tých pohnútkov na to, aby to spravili je milión, paradoxne aj vo vzťahoch, kde sa zdá, že ten druhý je dokonalý po každej stránke. Niekedy chyba vzrúšo v sexuálnej oblasti, niekedy nedostatok pozornosti od muža, nedáva žene najavo, že je stále pre nebo výnimočná, nepochválila ju, všetko berie ako samozrejmosť, nepomáha jej dostatočne, berie ju len ako matku svojich detí atd atd, dalo by sa menovať do nekonečna, neviem, možno v niečom z toho nájdeš odpoveď, možno aj nie, ale to neznamená, že pri novej partnerske to nebude lepšie a úplne iné. A základ je uzatvoriť predchádzajúci vzťah aj sám v sebe, potom isto príde priestor na nový.

autor
20. sep 2020

@robertoo1 neverím lebo uz som tu dlhšie a aj v skupinách kde dávam fotky a nič.

autor
20. sep 2020

@lucinka1988 tak chemia musí byt. Aj medzi nami bola. Ja jej to nevyčítam ale ani povedať nevedela ze prečo také rozhodnutie mala.

h2
20. sep 2020

Píšeš o ex. To je ex-manželka, alebo ex-priateľka? Mám pocit, že manželia ste neboli, hoci máte dieťa. Nemôže toto byť ten problém? Že ona chcela byť niečo viac, než len priateľka?

sissy27
20. sep 2020

Ak na ženu vybalíš smutnú historku o tom, ako ťa ex sklamala a ako ty máš nešťastie v láske a ako dlho si už sám, tak sa nečudujem, že utekajú. Keď ide v realite z teba len polovica toho čo tu v tejto diskusii, tak si na najlepšej ceste zostať sám.

robertoo1
20. sep 2020

@sissy27 Súhlasím s tebou,akurát som mu to chcel napísať.

autor
20. sep 2020

@h2 to bola manželka a vymenila ma za srba.
@sissy27 V bežnom živote sa ja nestazujem nikomu. Len si neviem vysvetliť že prečo ja nemám šťastie

autor
20. sep 2020

@robertoo1 a preto chcem anonymne písať.

robertoo1
20. sep 2020

Zabudni na ex,,začni nový život s druhou,ktorá ta bude milovať aj s chybami ktore máš,lebo každý z nás ma niečo,urcite takú nájdeš.

ciernysokol
20. sep 2020

Z akeho mesta si? Mozno ti mozme dohodit nejake rande.

h2
20. sep 2020

Píšeš, že sa skúšaš zoznámiť a že Ťa ignorujú. Možno oslovuješ nesprávne ženy (zadané), alebo volíš zlý spôsob, alebo to príliš rýchlo vzdávaš. Skús opísať nejakú situáciu, pri ktorej si dostal "košom", možno Ti pomôžeme nájsť príčinu neúspechu.

danim
20. sep 2020

Do prace chodíš?

karmen007
20. sep 2020

Autor, ktorý otvoril túto tému si veľmi neverí a hlavne hľadá rady od neznámych žien. Veď na pomoc - alebo radu či už v partnerských vzťahoch sú psychológovia - a nie cudzie ženy na mk. A spýtam sa, prečo by sa Ti niekto smial, že chodíš k psychológovi ??? Ja som v minulosti tiež chodila - a dostala som také výborné nasmerovanie, teda veľmi mi psychologička pomohla. Ale je to na tebe ....... urob si ako chceš ......

sissy27
20. sep 2020

Ešte raz - NIE JE TO O (NE)ŠŤASTÍ. Je to o tebe, o tom, aké ženy si vyberáš, ako sa správaš, čo vyžaruješ a nech to znie akokoľvek povrchne, tak aj vzhľad je dôležitý. Nemusíš vyzerať ako Brad Pitt v najlepších rokoch, ale nejaký štandard je potrebné mať. Je mi jasné, že ty si presvedčený o tom, že všetko z tvojej strany je v poriadku, ale tie ženy, ktoré si neúspešne oslovil, by povedali niečo iné.
Len my ťa nevidíme “v akcii”, tak ťažko ti povieme, čo treba vylepšiť.

autor
20. sep 2020

@robertoo1 už mám nový život ale single. A to chcem zmenit. Z Ga okresu som. Tak nutit niekoho na rande a s niekým koho nepozná??
@h2 napr. Chodievam do jedalne už dlhšie a som tam spoznal jednu. Ked sme sa tam stale stretli tak sme sa rozprávali a potom aj písali. Kym som ju nepozval na prechádzku. Pozvanie bolo po 2 týždňoch. Začala ignorovať.
@sissy27 vieš co nechápem že u kamarátky sa schádzajú jej spolužiačky a kamaratky. Proste v lete si robia párty. Občas chodievam tam aj ja. Aj kecame bavíme sa ale keď potom jej napíšem a to ju poznám tak ma zablokuje a ignoruje. Ked sa tam stretnú a prídem tam tak sa tvári ako bi sa nič nestalo.

kristina2015
20. sep 2020

Ak hľadáš ženu cez internet popracuj na gramatike . Iba dobre mienená rada

dagmara17
20. sep 2020

Ono hovorí sa že čím človek viacej niečo chce tak tým viac to od seba odháňa :/

h2
20. sep 2020

Nechápem. Išla na tú prechádzku? Alebo už nie a odvtedy Ťa ignoruje, ako si ju pozval? Už sa spolu nebavíte ani v tej jedálni?

autor
20. sep 2020

@kristina2015 to máš pravdu ze gramatika mi neide ale kvôli tomu odsudzovať?? Ignorovať?? Aj medzi ženami su ktoré neovládajú.
@h2 nešla a radšej sedí pri druhom stole. Ked som si chcel prisadnut tak ze vraj ma obsadené.

h2
20. sep 2020

Hm, a keď ste sa predtým rozprávali a písali si, tak si mal z toho aký dojem? Že ona by aj mala záujem? Alebo že Ti len odpovedala zo slušnosti?

kristina2015
20. sep 2020

To máš tiež pravdu ,nezufaj,nejaká sa časom isto nájde ,budem ti držať palce

autor
20. sep 2020

@h2 tak neutrálne odpovedala stale. Ale však rozhovor bol normálny. Aj ona vyzvedala.
@kristina2015 Dakujem.

tripetta
20. sep 2020

Odpudzujú sa rovnaké póly. Nejak extra bystrý magnet teda nie si.😉 Nechýba ti charizma?

autor
20. sep 2020

@tripetta ešte že si si to všimla. Palec hore 😉

tripetta
20. sep 2020

@kristina2015 Ty máš vo svojom komentári o dobre mienenej rade až tri chyby. 😅

kristina2015
20. sep 2020

@tripetta 🙂