icon

Prečo práve ja nemám šťastie v láske a prečo mám súdené sa trápiť sám celý život?

20. sep 2020

Stále si kladiem otázku : Prečo práve ja nemám šťastie v láske a prečo mám súdené sa trápiť sám celý život.

Strana
z4
alexandraalexandrova
21. sep 2020

Hm, ak to vnimas takto, tak potom to budes mat tazke...osobne patrim medzi ludi co psychologa vyhladali. Potrebovala som usmernit, ziskat novy pohlad na veci aj na seba. Velmi to pomohlo a nie necitim sa za to psycho ( co to slovo vlastne u teba znamena? Blazon? Naruseny?...), som uplne normalny clovek. To co si o mne mysli okolie a ci ma za to odsudzuju je mi srdecne jedno. Svoj zivot chcem zit tak ako to vyhovuje mne a nie ako to vyhovuje cudzim ludom, ktori sa rozhodli ma sudit za to ci ono...je velka skoda ze si psychologa hned zavrhol, lebo prave tam by sa tvoj problem mohol realne vyriesit. Psycholog totiz dokaze pomenovat veci ktore ty sam na sebe nevnimas, nevidis, alebo klast otazky ktore ti doslova otvoria oci a pochopis v com je skutocny problem...sami seba vidime totiz vzdy inak ako nas vidi okolie...ty seba vnimas inak ako ta vnimaju zeny v tvojom okoli...a to moze byt prave ten problem...myslim ze ti velmi chyba ten druhy, nezaujaty pohlad na teba...ja som o sebe tiez zistila vela veci co som dovtedy nevidela a ano pochopila som cim som neprijemna pre inych, ako ma asi vnimaju. Zistila som ze vo vela veciach som mala na seba nerealny pohlad...

autor
21. sep 2020

@alexandraalexandrova ja neviem. Pred psychológom mám rešpekt. Keď sme pochovali maminu tak som bol ale to bola situácia.

danim
21. sep 2020

@alexandraalexandrova presne tak.. treba riesit, ak sa človek necíti nekomfortne. Toto je veľmi zle ako spoločnosť vníma psychológa a psychiatra. Pritom oni sú odborníci a vedia pomôcť. To ako keby človeka bolel zub a nejde k zubarovi ... lebo čo si ľudia pomyslia? No môže mi to byt ukradnuté, hlavne je, že mi predsa pomôže a netrpím.

danim
21. sep 2020

A kamarátov nemáš? Prečo vravis, že chodíš sám? Pozri tej babe napisat nechceš, psychológa a inu pomoc odmietaš- čomu sa potom cudujes? Treba sa rozhýbať a užívať si život... nie zaklincovat sa nálepkou, že máš smolu v láske. A sup sup zamestnať sa !

autor
21. sep 2020

@danim
@alexandraalexandrova to je pravda že stratiť nemam čo ked pôjdem psychologovi. Jedine mne svoj vlastný život zmení ale nie ľuďom v mojom okolí.

alexandraalexandrova
21. sep 2020

toto je tiez situacia od ktorej vlastne zavisi tvoja buducnost...prezradim ti - psycholog je tiez iba normalny clovek, nie je to ziadny strasiak koho sa treba bat. A je tak len a len preto, lebo chce ludom pomoct. To je jeho praca a poslanie. Na kazdom urade prace maju v ramci oddelenia socialky psychologa ktory riesi prave takto vztahove veci, rozvody, rozchody, konflikty a krizy vo vztahoch...maju s tym more skusenosti a ked tam raz prides, nikto ta nebude nutit tam prist aj druhykrat ak sa ti to nebude pozdavat...ale myslim ze za pokus to stoji...

alexandraalexandrova
21. sep 2020

@danim suhlasim, ludia maju stale predsudky a je to velka skoda...

komir63
21. sep 2020

Lebo si plačko a takého žiadna žena nechce.

cherries
21. sep 2020

@komir63 presne tak a ja ,ze sa porozpravame a mozme byt aspon kamarati a este aj to zahodil ....ale tak takým prístupom.

autor
21. sep 2020

@cherries neviem prečo hned píšeš takéto veci. Prečo som plačko?? Len preto ze hľadám rady takto?? To ze som odmietol to prave pretoto. Hned urážajú. Potom by mi len na profil písali a provokovali. Nemám rad takých ľudí. Ja som kludnej povahy. Ale nepotrebujem takéto urážku. Ja sa starám o svoju domácnosť aj o syna tak a ze som sam neviem prečo nemam šťastie v láske. Ja sa nesťažujem.

danim
21. sep 2020

A načo ti sú rady, keď ich nechceš uskutočniť?

autor
21. sep 2020

@danim ja som len písal že ma každý bude mať za psycho ked k nemu pojdem. Alebo som mal napísať ze hneď utekám?? Človek si to musí premyslieť čo a ako.

danim
21. sep 2020

Kto každý ? Ti to môže byt ukradnuté, ty vyriešiš svoj problém. Máš veľmi nízke sebavedomie. Vravím aktívne hľadaj prácu, tým prídeš aj na iné myšlienky, iné kontakty. A aj zeny ta budú vnímať ako vyrovnanú osobnosť- ktorá chce mat doma nezamestnaného čo len pofnukava a nevie sa rozhýbať? Tu je kameň úrazu. Pracovať byt zamestnaný je normálne. A ani práca nepríde sama za tebou. Z toho ako komunikujes sa tvojmu aktuálnemu stavu ani nedivím. Nie nechcem ta uraziť, ale vravím ti aby si sa pohol vpred !

autor
21. sep 2020

@danim neviem co ti mám aj napisat na to.

vilma7
21. sep 2020

Píšeš že sa nesťažuješ, ale vlastne sťažuješ že si sám a nemáš šťastie v láske...z toho by ma ani nenapadlo, že si rozvedený a máš dieťa. Takže si z môjho pohľadu šťastný človek, lebo poznám veľa žien, čo sú naozaj sami, deti mať nebudú, lebo už to nestíhajú...tak toľko nefňukaj, si sám pár rokov a robíš z toho tragédiu na celý život.
Nauč sa vážiť čo máš, a všetko čo má prísť, príde.

danim
21. sep 2020

Mne nič 🙂 stačí keď napises tej babe čo sa ti tu ozvala..

tripetta
21. sep 2020

Waw, ďakujem. 🙂 Ja si o sebe myslím práveže opak.😀 Mám svoju temnú odvrátenú stránku, ktorú musím krotiť.
Možno si ťa tá pravá nájde aj sama. Kľudne tu buď ako anonym, tu sme v podstate aj tak všetci anonymní, pod vymyslenými nickami.

tripetta
21. sep 2020

@komir63 Zato ty si asi majster vesmíru, ty egomastič.😈

autor
21. sep 2020

@tripetta ta poznať ta nepoznám ale tvoj prístup bol taký.

cherries
21. sep 2020

@danim už ma aj zjazdil, on nemá záujem komunikovať, len potreboval poľutovať pravdepodobne ale na margo vážne ženu muž bez práce nezaujme, rýchlo si hľadaj prácu a potom príde možno aj láska ....

autor
21. sep 2020

@cherries Ja som ta nezjazdil. Prečo pokutovať.

danim
21. sep 2020

@cherries úplne súhlasím tiež mam ten pocit. Veď mladý produktívny vek- je normálne pracovať , úprimne poviem , že mne zeny či muži čo dookola len PN a nerobiť a podpora a materská a dookola donekonečna - ma to irituje. Sedia na zadku a pozeraju do blbá asi a sťažujú sa 🙈

Tebe prajem nech stretneš pozitívneho človeka, mysli pozitívne a stane sa ✊✊✊🍀🍀🍀🙏🙏🙏

danim
21. sep 2020

@cherries to s tou prácou, že hľadaj ... to patrilo AUTOR tebe, lebo ja pracujem od vysokej školy ( s výnimkou md pri 2 deťoch - aj to treba 🙂

autor
21. sep 2020

@danim ja sa roboty nebojím. Ale kvôli epilepsii ma nechcú. Som na ID a popri robím.

cherries
21. sep 2020

@danim ďakujem 🙂

lintu
21. sep 2020

Ak mas z navstevy psychologa obavy len kvoli tomu, co si o tebe pomyslia ini, musia vediet, kam chodis? Jednoducho im to nepovedz. Nie si povinny sa nikomu spovedat, ci?

Zo zvedavosti....Skusim... Nie si nahodou P. z DNV?

autor
21. sep 2020

@lintu ak myslíš napíš správu. Ale z Dubnice n Vahom niesom.

lintu
21. sep 2020

ok, vďaka...ak si tam ani nikdy nebýval, tak nie si ten, ktorého som myslela

bennn
Odpoveď bola odstránená
emilko1111
8. mar 2022

Najlepšie sa je stým zmieriť. Nie každému je všetko dopriane. Bohužiaľ ja viem z vlastnej skúsenosti. Ze samota nieje pre každého. Ale pokiaľ si chodil do školy, čo predpokladám, že áno. A nenašiel si ju tam už ju nenájdeš. Práve preto lebo vtedy sa ukáže. Aký záujem majú oteba ženy. Vtedy si vytvaraš svoje prvé zoznámenie. Len vtedy si to ešte tak neuvedujeme. Každý by prial rovnomerneho partnera . Myslím tým aj vekom . Prispôsobeného. Ale nie každý to môže mať. Dôležité nieje či si dobrý , inteligentný, alebo bohatý. V dnešnej dobe sú prvoradé osobne sympatie a výzor . Na to sa pozerajú ženy. Vždy ženy povedia , že pre nich nemusí byť pekný. Len nech sú ju miluje a je dobrý. Ale , keď sa taky chlap nájde .Tak vtedy ho ta žena odmietne . Lebo sa jej nepáči. A vymysli prenho niejaku trápne výhovorku. Radšej byť sám, ako byť sniekym iba preto , že by som nebol sám. Aj , keď viem , že to je to strašne náročné lebo myšlienky sa bohužiaľ zastaviť nedajú. A moja posledná veta nič samo od seba nepríde.

Strana
z4