icon

Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?

2. sep 2024

Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.

Strana
z10
katarinaschober
20. okt 2024

@minenkak to nie je strasne len tieto sedliacky to nechapu.kebyze mam dost na konte urobim to aj ja

blizenci
20. okt 2024

@katarinaschober no to je rozum. Ze urobíš to aj ty. To urobí iba trúba, ktorá si nechce zničiť postavu pôrodom. Normálna žena tú to ani nenapadne a môže mať na konte miliónov aj sto.

katarinaschober
20. okt 2024

@blizenci a o tom si nerozmyslala ze niektore zeny maju zdravotne Problemy s nemozu vynosit dieta?

dobryden
20. okt 2024

@minenkak ale tie zeny asi boli neplodné,plánovali to s muzim ze budu tvoriť par.Ak je ten chlap teply, tak naco je dobre toto divadlo?A ak je hetero tak preco siel takou komplikovanou cestou?4 deti z toho len jedno ma matku.yTie vztahy v rodine nie su najzdravšie.Kde je problem ,pekny chlap vela penazi a nevedel si najst zenu s kt by si založil rodinu?Ale robi to tak aby tie deti mal sam Zvlastne a hlavne z jeho strany voci tym detom nefér,to ze on po niecom tuzi nemusi znamenat ze zničí rodinu tym detim.Tie deti by si mozno prisli normalnu rodinu.

dobryden
20. okt 2024

@katarinaschober ale ronaldo nema problem mat deti,preco siel takto komplikovane na vec?Pekny,bohaty isto nemal problem sa zaľúbiť a najst tu pravú.Nie jednorazový sex,náhradná matka,a teraz dalsia zena .Cudne.

dobryden
20. okt 2024

@katarinaschober ja kebyze mam miliardy na ucte urcite stale rozmyslam si zalozit rodinu s muzim s kr by som chcela ostat navdzy(aj ked by to nevyslo) nie sa davat oplodňovaní cudzími soermiami alebo mat jednorazový sex na otehotnenie.

katarinaschober
20. okt 2024

@dobryden ale to ma nezaujima nech si robi co chce a co uzna za vhodne su ovela horsie veci na svete a uchylovia zabijaci pedofili tych treba riesit

minenkak
20. okt 2024

@dobryden lebo nenašiel vhodnú ženu?Koľko žien má sex s chlapom len len preto že chcú deti.U žien je to lahsie,majú vajíčka a maternicu,stačí nájsť chlapa na sex .V tomto pribaľte ten chlap musel ist iným smerom

dobryden
20. okt 2024

@katarinaschober mas pravdu

dobryden
20. okt 2024

@minenkak Nenasiel?🤔

minenkak
20. okt 2024

@dobryden no nie ,pri prvých deťoch

mandarinka555
20. okt 2024

Už dva mesiace tu rozoberáš Ronalda...To nemáš inú robotu? Čo keby si sa začala starať o svoju rodinu a ostatným dala pokoj, ty "moralistka"🙈

Strana
z10