Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?
Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.
@katarinaschober no to je rozum. Ze urobíš to aj ty. To urobí iba trúba, ktorá si nechce zničiť postavu pôrodom. Normálna žena tú to ani nenapadne a môže mať na konte miliónov aj sto.
@blizenci a o tom si nerozmyslala ze niektore zeny maju zdravotne Problemy s nemozu vynosit dieta?
@minenkak ale tie zeny asi boli neplodné,plánovali to s muzim ze budu tvoriť par.Ak je ten chlap teply, tak naco je dobre toto divadlo?A ak je hetero tak preco siel takou komplikovanou cestou?4 deti z toho len jedno ma matku.yTie vztahy v rodine nie su najzdravšie.Kde je problem ,pekny chlap vela penazi a nevedel si najst zenu s kt by si založil rodinu?Ale robi to tak aby tie deti mal sam Zvlastne a hlavne z jeho strany voci tym detom nefér,to ze on po niecom tuzi nemusi znamenat ze zničí rodinu tym detim.Tie deti by si mozno prisli normalnu rodinu.
@katarinaschober ale ronaldo nema problem mat deti,preco siel takto komplikovane na vec?Pekny,bohaty isto nemal problem sa zaľúbiť a najst tu pravú.Nie jednorazový sex,náhradná matka,a teraz dalsia zena .Cudne.
@katarinaschober ja kebyze mam miliardy na ucte urcite stale rozmyslam si zalozit rodinu s muzim s kr by som chcela ostat navdzy(aj ked by to nevyslo) nie sa davat oplodňovaní cudzími soermiami alebo mat jednorazový sex na otehotnenie.
@dobryden ale to ma nezaujima nech si robi co chce a co uzna za vhodne su ovela horsie veci na svete a uchylovia zabijaci pedofili tych treba riesit
@katarinaschober mas pravdu
Už dva mesiace tu rozoberáš Ronalda...To nemáš inú robotu? Čo keby si sa začala starať o svoju rodinu a ostatným dala pokoj, ty "moralistka"🙈

@minenkak to nie je strasne len tieto sedliacky to nechapu.kebyze mam dost na konte urobim to aj ja