icon

Je plánovanie tehotenstva bez finančnej stability zodpovedné?

14. apr 2026

Ahojte,čo si myslíte o tomto,jedna baba zo strednej mi minule písala,že je tehotná a ako veľmi sa teší no nevie ako budú fungovať keďže sú v prenájme a či vôbec vyjdú finančne a ako to bude zvládať s frajerom,či vôbec ostanú pri sebe. Ja som sa k tomu nevedela nijak vyjadriť lebo mi nejde do hlavy,že keď nemám financie a vlastne ani zázemie na svoje dieťa prečo si nedávam pozor? Predsa už človek má všelijaké vymoženosti ako sa chrániť. Potom keď si mám užívať najkrajšie chvíle života budem myslieť nato čo bude s nami lebo nemáme nič vlastné a či vôbec frajer s ktorým som ostane somnou ?nepochopím takéto zmýšľanie..

lenka.25
14. apr 2026

Tak stane sa . A myšlienky či spolu ostanú , alebo nie , sú úplne v poriadku . Ani manželstvo ti nezaručí , až kým vás smrť nerozdelí . Nesúď , ak nechceš byt súdená ☝🏼 . Možno chcela len trochu povzbudiť

anonym_1b8a10
14. apr 2026

Dieťa sme plánovali, zázemie zabezpečené, vzťah stabilný, všetko ohľadom dieťaťa aj financií vykomunikované a aj ma hneď po zistení tehotenstva prepadli šialené obavy, strach, nevedela som to vysvetliť, zrazu som mala pocit, že vôbec nie som pripravená, že muž ma určite opustí, že nemáme dosť peňazí na všetko... ona možno ani len neplánovala, zverila sa ti so svojimi obavami, asi potrebovala počuť, že to zvládne...

anonym_5731e0
14. apr 2026

@anonym_autor a prečo sa to nespytas jej? Naco sa to pytas tu neznamych zien na MK? Nechápem zmysel takýchto prispevkov, kde spravanie daneho cloveka odsudis a mas potrebu niekde vyjadrit tento svoj nazor, kedze si myslis o kolko si lepsia a kedze nemas gule to povedať jej, tak to das na forum? Ako otazku pre ženy,ktore s jej situaciou nemaju nic spolocne? Cítis sa lepsie?