icon

Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?

2. sep 2024

Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.

mclissa
4. sep 2024

A detom sa bezne stavaju horsie veci ako to, ze su vynosene nahradnou matkou.

janulik2008
4. sep 2024

@autorka u deti Jacksona sa pokusila o samovrazdu iba jeho dcera aj to kvoli tomu ze ju decka sikanovali a Ronaldo? Preco by jeho deti mali mat v hlave bordel?

mclissa
4. sep 2024

@bubuska hej aj bulvar znesie vela.

bubuska
4. sep 2024

A ešte hypotetická otázka rozchodu. Ona tie jeho tri deti nemá adoptované. Takže keby od neho odišla a chcel by sa jej pomstiť tak ju pokojne môže odstrihnúť od jeho troch detí ( dve z nich vychovávala od bábätka) Ale veď babka, vychovávateľky a prachy to spravia, všakže?

blizenci
19. okt 2024

@markusrasford znásilniť, ale ako povedala análne znásilnil!!!! No prečo asi?! Je gay jak vyšitý a ako povedali majiteľ zoznamka zmeny sú len zasterka miluje mužov. Nenadarmo lietal do Maroka za tým boxeristom.

blizenci
19. okt 2024

No pretože je gay. Mnohí gayovia si deti dali výnosit náhradnými matkami, ktorým zaplatili. Normálnym chlap si založí rodinu. On nie. A táto Georgina s ktorou momentálne žije a má jedno dieťa to mi príde celé strojene. Miluje mužov je to jasné u neho. 0

katarinaschober
19. okt 2024

@blizenci ty si riadna sedliacka

blizenci
19. okt 2024

@katarinaschober no a ty sa načo hráš 🤣🤣🤣na madam z Paríža 🤣. Je nad slnko jasnejšie, že je gay.

autor
19. okt 2024

@blizenci je gay. Je. Ako vyšitý. A s tou Georginlu to je len hra a je najatá ako opatrovateľka jeho deti.

minenkak
19. okt 2024

Všetky ste s ním boli uuurcite posledné dva týždne sadnúť na obed 😂😂😂

autor
19. okt 2024

@minenkak všetky vidíme a nie sme slepé.

mandarinka555
19. okt 2024

Stále si neodpovedala...tá "matka", čo mu to dieťa predala, nie je amorálna?

autor
19. okt 2024

@mandarinka555 samozrejme že je… čo tu riešiš?

katarinaschober
20. okt 2024

@blizenci ja sa nehram na nic a je uplne jedno ci je gay ine Problemy nemate ako rozoberat kto je gay lesba

lucyjka6
20. okt 2024

Lebo je gay,a všetko ostatné je iba akože

minenkak
20. okt 2024

A čo vidíš,že sa na verejnosti prezentuje len tak ako on chce, možno je na staré ženy alebo na mrtvoly.Tieto konšpirácie 😂😂😂😂😂😂

autor
20. okt 2024

@katarinaschober oni sa verejne prezentujú a natáčajú ich rodinu. Predostierajú tento chorý model rodiny mladým ľuďom.

autor
20. okt 2024

@minenkak dal si vynosiť deti a až keď zistil, že deti potrebujú matku, zaobstaral si Georginu (opatrrovateľku a matku ďalšieho dieťaťa/ detí).

minenkak
20. okt 2024

A, čo,koľko manželských párov si dalo vynosiť dieťa a koľko chlapov zistilo ,že so ženou sa im žije lepšie

autor
20. okt 2024

@minenkak párov áno, on si ich dal vynosiť keď bol single.

minenkak
20. okt 2024

Mal možnosť prečo to nevyužiť

daniela1911
20. okt 2024

A o čo je to chorejšie ako dnešné vzťahy všade - moje deti, tvoje deti, naše deti ? Koľko matiek má 2-3 deti a každé s iným ?

autor
20. okt 2024

@daniela1911 no koľko povedz? Choré je, ak otec týra ženu a deti a všetci naokolo sa tvária ako je to v poriadku, ty moralistka jedna. A takto tie rodiny žili.. bolo to úplne bežne. Dnes sa ľudia dožívajú vyššieho veku a nik už nie je ochotný podstupovať doma tyranie, pretože sa už dobre vie, aké škody na žene a deťoch to nesie. Možno di to okúsiš sama, lebo som ťa videla takto pľuť na ženy vo viacerých diskusiách tak snáď sa ti to vráti…

janulik2008
20. okt 2024

Podla mna riesis blbosti

blizenci
20. okt 2024

@lucyjka6 presne tak. Je gay a v klube za, ktorý hral sa to vie. Ženy sú len zasterka pre jeho fanúšičky, aby ich nesklamal, že je gay. Ved je to na ňom vidno, že s tými ženami tie fotky všetko robí iba na oko.

viestta
20. okt 2024

Je nejaky zavazny problem to, ze by mal byt gay? Robi to z neho horsieho cloveka? Tie co ho tu okydavaju nedosiahli vobec nic, na rozdiel od neho, tak mu nezaviddte, nerieste jeho zivot ale rieste seba. Ak budete so sebou spokojne, tak vam nebude oci klat ziaden iny clovek. Kym ste nespokojne sama so sebou, s tym, ze ste v podstate nic nedosiahli vzdy budete hladat niekoho, na kom si pomastite svoje nizke a zakomplexovane ego. A aj tak vam to k spokojnosti nepomoze, takze na co to je dobre?

daniela1911
20. okt 2024

Ďakujem, že dbáš o moje blaho ;) neviem o akom týraní píšeš, ale hlavne že si sa uvoľnila. Ja som len poukázala, že rovnako ako nemorálne žije ronaldo, žije možno každá 3 rodina (nie len na Slovenku). A ako tebou vychýrená moralistka ti napíšem o tebe anonym. Keby si sa starala o seba, nemusel by ťa zožierať život niekoho iného. Najskôr si riešila jeho pokoru, teraz riešiš že majú nejakú šou a pozerajú to mladí. Šak nech si každý robí čo chce, a nech sa každý stará o seba. Každý je zodpovedný za svoj život a ako ho žije.

dobryden
20. okt 2024

Zaujimava rodina,sa cudujem preco vlastne tak komplikovane prisiel k detom

blizenci
20. okt 2024

@dobryden ja sa nečudujem. Deti si dal výnosit aj taky Ricky Martin a iný gayovia. Ako povedal majiteľ istej zoznamy Ronaldo miluje mužov, tie ženy sú len zasterka.

minenkak
20. okt 2024

@blizenci tak isto aj Paris Hilton,priyanka Chorá,Kim Kardashian a aj jej sestra, Nicole Kidman,Sarah Jessica Parker,Dennis Quaid ,Robert De Niro,Jimmy Fallon všetko ľudia v klasických heterosexuálnych vzťahoch, prečo je to pri homosexuálnych mužoch a ženách tak strašne,alebo to ,že vynosi dieťa iná žena , automatický znamená homosexualitu biologického rodiča