icon

Prečo sa cítim nezručná a bez talentu?

13. apr 2024

Zeny, ja mam zo seba pocit, ze som totalne nemozna, nepouzitelna, nezrucna. Nemam ziadne tvorive ani pohybove nadanie, neviem sportovat, spievat, tancovat, kreslit, cokolvek kreativne. Ked zabalim darceky, hanbim sa ich podarovat, kedze vyzeraju ako keby ich balilo dieta. Varenie a pecenie ani nekomentujem, vacsinou to dopadne otrasne. Jedle to sice je, ale hanbim sa to ponukat. Kolac nakrajany ako z chranenej dielne, plnka nerovnomerne nakrivo rozotreta, babovka vysusena a pod. Pritom nemozem povedat, ze by ma to nebavilo, vzdy sa snazim, ale vacsinou som z vysledku sklamana. Nepotrebujem zakusky ako z cukrarne, ale ked porovnam napr. pecenie kolegyn a moje, mozem sa schovat. Ako keby som to robila prvy raz v zivote. A nepiste mi, ze to chce prax, uz mam dost rokov aj skusenosti, ale lepsie to proste nedam.
Ani neviem, co od tejto diskusie ocakavam, nejako to dnes na mna dolahlo a potrebovala som sa len vyzalovat a dat to zo seba vonku.

Strana
z2
siska53
13. apr 2024

Ja tiez nie som zrucna... Dakedy sa celkom pekne podari, dakedy nie, jedle to je, tak co? Ano, dakedy si poviem, skoda, ze ja to tak pekne spravit neviem.. Akurat ma dnes ten moj zjazdil za palacinky. Dcere aj mne chutili, jemu nie... Co uz..

lamonita
13. apr 2024

Autorka, podla mňa si dobra v sexe!!!👍🥂

marianarem
13. apr 2024

A nemas nejaku fotku niecoho, co si napiekla? Mozno by sa ukazalo, ze je to uplne normalne a ze si k sebe len moc kriticka. Niektorym ludom sa nikdy nezda dobre nic, co urobia a je to vacsinou prave tym, ze boli v detstve za vsetko kritizovani alebo porovnavani s inymi.

heeedka
13. apr 2024

Ja mám pre teba hneď niekoľko dobrých správ... Si zjavne inteligentná, bystrá, máš slušnú slovnú zásobu, ovládaš pravopis a vieš vcelku pekne štylizovať. Možno by si mohla skúsiť nejaké písanie, niečo literárne tvorivé.
Čo tam po jedle a žalúdku... Môžeš kŕmiť niečím pekným ľudského ducha 🙂

autor
14. apr 2024

Zienky, vsetkym vam dakujem za mile slova, ste uzasne a velmi mi pomohlo citat si vase reakcie. Uz to so mnou asi lepsie nebude, co uz 🤷‍♀️
Gramatika a pravopis mi idu, aj citam rada, ale na nejake tvorive pisanie to nie je, nemam na to fantaziu, tak radsej to prenecham inym 🙂

autor
14. apr 2024

@jana_eyre_2 Ver mi, ze nesmiala, resp. neviem, ktora z nas by sa smiala viac 🤦‍♀️😊
Posledne som robila pudingove pohare s ovocim a piskotami, uplne jednoducha zalezitost...puding rozbabrany, pohare cele okyckane, otras 🙄

manzanillaa
14. apr 2024

Presne ako ja😁ibaže ja nemám tak tolerantneho partnera🙈všetky nedostatky jedla mi hneď okomentuje...ani športovec niesom,ani len plávať neviem, na bicykli som sedela 2x v živote.. no otras..

autor
14. apr 2024

@manzanillaa No presne...z bicykla som spadla, takze viac nan nevyleziem, lyzujem ako panacik z lega, totalne drevena a pri tanci poskakujem ako take kozliatko, rytmus absolutne nepocujem, nevnimam, je to mimo mna. Zostava mi jedine dufat, ze v buducom zivote to vychytam lepsie 😛

manzanillaa
14. apr 2024

Vidíš,tanec mam rada, aj by som sa dáky mohla naučiť,rytmus cítim...dakujem, že si objavila moje +😊😉 bicykel mi naši nekúpili,asi si ho skúsim kúpiť a vyskúšam niekde osamote. 40rocna a nevie bicyklovat🙈na lyžiarskom som sa ako jediná nenaučila lyzovat🤦‍♀️učiteľ to na 3tí deň somnou vzdal🤣

manzanillaa
14. apr 2024

A vodicak tiež nemam🙈tak kto je natom horšie?😜

luccija
14. apr 2024

Perfektny opis.Len k tomu pečeňiu v piatok som sa rozhodla spraviť buchty cesto vynikajúce a skoro všetka plnka mi vytiekls, takže sme jedli skoro prázdne buchty a džem prilepený o pekáč.varit viem, ale neviem to tak pekne na dekorovať🙂
Kresliť, spievať neviem.Bavi má bicykel a plávanie záhrada kvety, dekorácie.Nebud na seba taká prisna

pericolosa
14. apr 2024

skvele je ze vidis pravdu, je kopec ludi ktori pravdu nevidia a teda nikdy sa u nich nic nezmeni. Videnie pravdy je prvy krok k tomu aby sa nieco zmenilo. Patraj kde su korene tvojej nesikovnosti. By si sa cidovala s cim vsetkym to moze suvisiet. A mozno na druhej strane objavuj to v com si dobra s rozvijaj to. Nie kazdy musi byt jednotka v peceni a vareni.Ved kazdy ma svoje miesto….pekari, lekari, stavbari, pravnici.Zajka plavat nenaucis a rybky behat tiez nie.

limoncino
14. apr 2024

Ja som ľavá na akykoľvek šport, s výnimkou bicyklovania, a chodila som na box, ale tam som mala problém keď sme mali kombinácie ruky plus do toho nejaké kroky, dvakrát som bola na zumbe, ten istý problém. Maľovať neviem, spievať neviem, môj tanec pripomína záchvat epilepsie, ale to ma aj tak neodradilo, aspoň sa okolie zabaví. Zakaždým keď som hrala volejbal som si zlomila nejaký prst, na korčuliach som si narazila kostrc, hádzanie lopty vo vode neznášam, lebo ju nikdy nechytim. Piecť aj variť viem veľmi dobre, ale som strašná patla, takže poleva aj krém sú všade. Neviem parkovať, pôjdem hocikam, len nech ma nikto nenúti tam zaparkovať, radšej pôjdem vlakom, než hľadať kam sa zmestim, lebo podľa môjho odhadu zjavne nikam.
Som však šikovná na jazyky, mám skvelý orientačný zmysel a logické uvažovanie. A verím, že ani ty nie si tak stratený prípad ako sa prezentujes 🙂

autor
14. apr 2024

@pericolosa Uzasne napisane, uplne perfektne si to vystihla ❤

@limoncino my dve by sme si zjavne rozumeli 😛 Moje parkovanie je tiez kapitola sama osebe, mam male auticko, ale potrebujem fugu ako na kamion. Obdivujem, ked ma niekto raz take velke auto ako ja a vojde s nim aj do mysacej diery, ja radsej zaparkujem o dve ulice dalej.

tilly
14. apr 2024

Jeej. Ja tak isto. Som myslela, že som jediná. Ja aj navarím, aj napečiem, aj je to chutné, ale tá forma... no, nemôžem nič odfotografovať, že aha, čo som varila/piekla. A teda občas sa nepodarí niečo, napr minule mi kradne vykysli buchty, ale po upečení boli tvrdé, nechápem.
Aj šitie. Prisijem všetko, ale vyzerá to hrozne

limoncino
14. apr 2024

Ja nemám malé auto, nemám SUV, ale moje auto je strašne dlhé tak sa mi to zle odhaduje 😁 a hej len sa vyhováram, lebo aj keby som mala Smarta tak asi stresujem že nezaparkujem. 😁

tilly
14. apr 2024

@limoncino nízke dlhé auto sa horšie parkuje, ako veľké auto s vysokým posedom. Taký superb sa horšie parkuje ako multivan.

nwnw
14. apr 2024

Skus pokukat nejake videa. Ja teda akekolvek zenske prace nemam velmi v oblube, ale obcas sa naucim nieco, co mi zlepsi vysledok a potom mam dobry pocit sama zo seba.

limoncino
14. apr 2024

@tilly hej, presne také mám, nízky dlhý športiak

tilly
14. apr 2024

@limoncino tak to ta obdivujem, s tým parkovať nie je ľahké

limoncino
14. apr 2024

@tilly diky, cítim sa lepšie 😂

riyadh
14. apr 2024

Ano som na tom podobne, piect vobec nepeciem, handmade zrucnosti nula bodov.. Cize neviem piect tvorit a ked varim, len zakladne jedla.. Menu... A necitim sa mrnejcenna, ze absolutne,mam 2 deti manzela a v poho... Thank

Strana
z2