icon

Prečo sa ľudia zaoberajú maličkosťami miesto vážnych problémov?

30. jan 2025

niekedy ma fakt pocit ze ludia riesia blbosti a nie vazne veci
to fakt existuju ludia co naozaj mjusia riesit blbosti a nie realny zivot?
to vazne kazdy ma peniaze, nikto neumiera nie je chory?
lebo co citam a pocuvam, naozja su ludia co riesia tuctoviny?
alebo potom su ludia co nesu celu bolest sami
co nemaju peniaze zdravie ani rodinu
kto o tomto rozhoduje?

lebo co tu citam a co riesia niektore zeny. je mi z nich...

Strana
z2
viestta
30. jan 2025

A ty co teraz riesis? Tuctovinu alebo co?

h2
30. jan 2025

OMG, to fakt tu niekto rieši, čo tu niekto iný rieši? 😂🙃

oceanahory
30. jan 2025

To ze je pre teba nieco blbost este neznamena, ze pre druheho je to nepodstatna vec. Asi si nepripustas ani fakt, ze su ludia rozni a vsetcia zmyslame a citime inak 🤷. A mimochodom, aktualne mam skor pocit, ze "blbosti" riesis ty 🫣😅.

kp7333
30. jan 2025

niekto uz seba poriesil, tak ma cas riesit "tuctoviny". a niekto zas radsej riesi druhych ako seba.

autor
30. jan 2025

@viestta to ze ludia nemaju naozaj vazne problemy ?

autor
30. jan 2025

@kp7333 nie ptam sa co naozaj tu ziju zeny co riesia pizdloviny?

autor
30. jan 2025

@kp7333
lebo potom mam pocit ze niekto zije zivot plny utrpeni a iny riesia len debilinky

autor
30. jan 2025

@oceanahory to co tu citam? na MK ? fakt? same debiliny

autor
30. jan 2025

@oceanahory potom asi nevedia co je vazny problem

januska12323
30. jan 2025

Akým jazykom to píšeš? Ja by som každému dopriala aby musel riešiť len blbosti ako ty a nezávidím im.

janababana
30. jan 2025

Viete pri com som si ja povedala omg? Ked som videla vcera ukazku z “bez servitky” kde sa pani Nazlerova tvarila ako slinta nad mladym chalanom…. Zamyslela som sa, keby to bolo naopak, bol by to sexizmuz? Predstavte si, ze by 56-rocny chlap hladkal brucho o 20r mladsej babe… nonsense. No a spat k teme - kazdy nech riesi co chce. Autorka, Ty si mozno nevies predstavit, ze niekomu taky ventil v podobe jednoduchej diskusie na MK pomoze neodpalit dekel z dennych povinnosti, problemikov/problemov atd.

w3ronika77
30. jan 2025

A ľudia nemajú právo riešiť aj nepodstatné veci? Ja som tu raz riešila jeden kozmetický problém, a jedna pani mala potrebu ma hejtovať, ako ona rieši iba podstatné veci a nad takými vecami ako ja, ona nemá čas sa ani zamyslieť... hlavne že si našla čas ma komentovať pol dňa🤷🏻‍♀️😂 nemysli si, že ľudia, ktorí sa spýtajú alebo riešia niečo trápne nemajú iné problémy ✌🏻 tak ako ty teraz riešiš kravinu

janababana
30. jan 2025

Ved ale preco by ludia mali na MK chodit s vaznymi otazkami a problemami? Ani nevies kto Ti tu odpise a aku zlu radu moze dat alebo v tazkej chvili ublizi este viac.

h2
30. jan 2025

Mňa by napríklad veľmi zaujímala nepodsatatná blbosť, prečo admin neusále mení názvy diskusíí, ako aj teraz v tomto prípade.

sticker
januska12323
30. jan 2025

@h2 mne to posledný týždeň pripadá, že sa nový admin nudí, nevidela som diskusiu kde by nadpis nezmenil

janagem
30. jan 2025

Neviem či ti psychológia niečo hovorí, ale riešiť drobnosť je ľahšie ako tie veľké, ktoré sú fakt problémové. Preto sa ako relax, zameriavajú práve na take.

h2
30. jan 2025

@januska12323 Toto, bohužiaľ, nie je žiadna novinka, robia to tu už roky! A v absolútnej väčšine prípadov úplne od veci. 🙄

bloger
30. jan 2025

Možno aby nemysleli na problémy ktoré majú.

miskakyska
30. jan 2025

@januska12323 máme nového admina??😁

indiankaindi
30. jan 2025

prečo si myslíš, že človek, ktorý má existenčné problémy, to bude riešiť tu na MK? Ako by to tu asi tak vyriešil Vyrozprávaním sa? A načo? Prečo sa vŕtať v tom, čo ti je nepríjemné. A keď niekto umiera? Vážne si myslíš, že človek, ktorý má zdravotné problémy, je mu zle a "má to zrátané" bude chodiť na MK a "riešiť" to? A kto by mu akože ako pomohol? Alebo čo by mu to pomohlo tu o tom písať? Nehovoriac o tom, že keď ti je zle, tak asi si rada, že si rada a nemáš chuť sedieť a vypisovať o tom cudzím ľuďom. Ty si buď mimoriadne neempatická osoba bez citov alebo nejaký troll, ktorý je ale tiež dosť bez emócií. Alebo máš rada príbehy o ľuďoch, ktorý prežívajú najhoršie obdobie svojho života? Uspokojuje ťa to nejakým spôsobom? Možno je na čase vyhľadať odborníka.

paulina291
30. jan 2025

Neboj sa, nájdeš tu aj diskusie, že ženám práve diagnostigovali rakovinu, že im zomrel manžel, narodilo sa im ťažko postihnuté dieťa, nemajú čo do úst, manžel ich mláti atď. Ja tu take témy vidím. Ale áno, pravda je, že čím má človek menej závažné problémy- čiže má čo jesť, kde bývať a neumiera, tým viac rieši drobnosti. Ale od toho tu sme, nech si kto chce napíše slušne čo chce, ktorá z nás chce, tak na tieto témy so “zbytočnými a nereálnými problémami” odpíše a ktorej to príde ako blbosť, tak sa nezapojí.

gab1sol
30. jan 2025

Každý rieši to, čo ho momentálne trápi a tebe nikto nedal to právo súdiť, či iných trápia blbosti alebo nie.
Ale ak toto teba trápi, tak to vyzerá tak, že si sa zaradila k tým, ktorými opovrhuješ, lebo zjednodušuješ jeho problémy a starosti.

dskjhfdlkdjhl
30. jan 2025

To fakt sa najdu ludia, ktori musia zalozit (anonymne) diskusiu o nicom?

fantaghiro21
30. jan 2025

Počkať,takze keď v živote človek rieši vážne veci,už nemá riešiť pizdoviny?
Prečo si berieš vzorku len MK?
Existuje také niečo,keď človek je tam,kde najviac horí,či rieši okrem vážnych veci aj pizdoviny, ktoré sú potrebné....ale to neznamena že nemá problémy.
Možno má toľko,z ktorých by si sa sama posrala .

Nerozumiem tvojej logike .keďže riešis pizdovinu,asi nemáš reálne problémy v živote....či ty si výnimka?

pralinka25
30. jan 2025

tak momentalne riesis pi.ov.nu ty. to za prve. a za druhe v zivote by som nesla na konika riesit vazne veci z mojho zivota verejne. chodim sem len na odreagovanie a myslim ze to ma tak kopec ludi. a za dalsie vobec netusis cim si kto presiel a prechadza a to ze riesi blbost pre teba neznamena ze je to blbost aj pre neho. a aj keby bola mozno je to naozaj len unik od inych vec. mozes sa zaoberat pomocou pri rieseni vaznych zivotnych prblemov inych. ak sa tie tazke zivotne okolnosti tykaju teba aj to sa da inak vidiet.

thereisabear
30. jan 2025

To si myslíš, že keď sa tu niekto spýta na to, aké šaty si kúpiť alebo aký odtieň rúžu vybrať, už nemá väčšie problémy v živote?

jana_eyre_2
30. jan 2025

Ja viem že keď človek rieši vážny problém, tak sa mu prkotiny zdaju ako totálne blbosti a dá sa to chápať (hlavne to chápu ľudia ktorí si vážnymi vecami v reále aj naozaj prešli) ale ľudia čo prežívajú krízy v živote, sa musia zrovnať s tým, že každý má právo riešiť si čo chce.. niekto rieši blbosť, niekto rieši vážnu vec - tak to jednoducho chodí a netreba sa nad tým pozastavovat, pretože človeku čo prežíva vážne veci to nijako v jeho situácii nepomôže..

Cize ak riešis aktuálne vážnu vec, skús sa sústrediť viac na seba a na to, akoby si si ulavila a nerieš čo riešia iní.. mne je niekedy tak ťažko a predsa si vypočujem napríklad aj "talafatky" dcéry ktoru trápia kamarátky.. napriek tomu že vnútorne s niečím bojujem snažím sa chápať že svet sa točí ďalej a každý tie svoje problémy považuje za dôležité a nikomu nerobí dobre ak ich niekto iný znevažuje.. nie je to súťaž, kto to má ťažšie (hoci niektoré ženy to tak chápu a vždy to musia dať pocítiť) je to život ktorý každý z nás nejako žije.. a to treba rešpektovať...

yelena159
30. jan 2025

Pozor ľudia, táto téma je vážna vec. ☝️😠

doriiis
30. jan 2025

Hovorím za seba.Tak úplne logicky nemôžem riešiť žiadne vážne problémy,keď žiadne vážne problémy nemám.
Máme prácu,sme zdraví,peňazí dostatok,strechu nad hlavou a čo jesť každý deň.Co iné by ma malo trápiť?

viestta
30. jan 2025

Takze sa maju riesit len vazne temy? Ty budes urcovat co je dostatocne vazna tema aby ju ludia riesili? Hoc aj na MK...

Strana
z2