icon

Prečo sa ma v 33 rokoch pýtajú na plnoletosť?

seron2
8. nov 2025

Je normalne ze v 33 sa ma pytaju ci 18 uz bolo? Pre mna to je urazujuce nie ako kompliment ma niekto podobny problem?

Strana
z2
anonym_389984
8. nov 2025

@seron2 Toto je problém? Áno stalo sa, pousmiala som sa a žila ďalej.

ukgirls
8. nov 2025

neboj prejde toa bude ti to chybat 😀

viestta
8. nov 2025

bolo by lepsie ak by ta pustali v autobuse sadnut so slovami Sadnite si, babicka?

anonym_5b8e25
8. nov 2025

Mna aj v 35. Uz davno mi to lichoti 🙂

ivik4
8. nov 2025

Jasne
Nevadi mi to vobec

conta22
8. nov 2025

@seron2 úplne ťa chápem ja mám 31 a stále sa nájde, minule v lidli kupovala som RADLER…tiež mi to niekedy nie je príjemné

anonym_fea2c1
8. nov 2025

Stalo sa mi to, dieťa v kočíku, dávno podľa môjho nevyzeram pod 18 a pýtali občiansky na jedno pivo. Mala som ho v aute, celý rad ľudí čakal kým som šla pre občiansky, aby sa pokladník (ktorý mal tak 19 rokov) mohol presvedčiť, že ozaj nemám decko požičané ani nemám fejkové kľúče od auta 🤨 tiež ma to už dosť uráža, hlavne, keď sa ma pýta niekto, kto mi môže byť hádam aj dieťaťom.

anonym_f6c84e
8. nov 2025

@seron2 Vieš čo? Ja sa tomu vôbec nečudujem. Teraz chodia toľkí mystery shopperi, že je lepšie sa radšej pre istotu opýtať, ako mať potom náhodou problémy.

anonym_07bb4b
8. nov 2025

Nekupuj alkohol alebo tabak a nebudú sa pýtať. 🙂

a0
8. nov 2025

Stáva sa mi to, vždy sa usmejem a poviem, že kiežby. Nepríde mi to ako urážka, práveže sa niekedy na tom bavím. Naposledy v kine pri vstupe na film 18+ 😂

wolf_
Autor odpoveď zmazal
seron2
autor
8. nov 2025

ja som kupovala len pralinky s alkoholom pre niekoho ako darcek nepijem alkohol prekvapuje ma ze lidl ma opatrenie este aj na pralinky

anonym_38f40e
8. nov 2025

Aj ja som z tých celý život mladšie vyzerajúcich, a nie, tiež som to nikdy nebrala ako kompliment. Teraz už mám sem-tam aj biely vlas a malé dieťa k tomu, tak občiansky už nepýtajú. 😅

anonym_22f03d
8. nov 2025

Som počula, že majú naridenie si pýtať od každého občiansky, pretože chodia kontroly. Tak predpokladám, že najmä brigádnici sa budú pýtať, pretože pokuty sú vysoké. A v dnešnej dobe niektorí sedemnásťroční/é vyzerajú na 25

liusa82
8. nov 2025

no je aj mne tak tipuju či som už strednu dokončila bežne😁 Najviac mi tipli tak 25 ale to bolo maximum.Ja sa v tom vyžívam lepšie ako vyzerať staro.V puberte mi to ale vadilo

kaca222
8. nov 2025

asi nerozumiem, čo je na tom urážajúce

seron2
autor
8. nov 2025

urazajuce je natom asi to ze si myslia ze som nejake decko ked 18 som mala pred 15 rokmi mne to pride z trapne sa spytat vobec som nizsia takze ci to je tym neviem

anonym_7bf050
8. nov 2025

@seron2 zhruba v tvojom veku som si chcela otvoriť účet v banke a pani za okienkom sa má opýtala, či mám vôbec op. Keď som bola na výlete s manželom a keď muž nakupoval lístky tak mne dali automaticky detský do 15r, nuž tento tvoj problém vyrieši čas, veri píšem z vlastnej skúsenosti

gab1sol
8. nov 2025
@seron2

urazajuce je natom asi to ze si myslia ze som nejake decko ked 18 som mala pred 15 rokmi mne to pride z trapne sa spytat vobec som nizsia takze ci to je tym neviem

@seron2 pred rokom a pol, to som mala 37, ma nechceli pustiť do podniku, že či už mám 18. Ja som sa na tom len zasmiala a poďakovala sa. Horšie to bolo, keď som už bola dnu a videla som ostatných hostí, vtedy som sa cítila veľmi staro. 😂

petamich
8. nov 2025

Brala by som to ako kompliment, nie ako urazku 🙂 co by som ja za to dala...

hopsas
8. nov 2025

@seron2 si sa pochváliť prišla? 😃Tak ja ťa tromfnem ja som takuto otázku zaznamenala naposledy keď som mala 37

alex49
8. nov 2025

Pokladník si robí svoju prácu. Keď predá alkohol 15 ročnému, čo vyzerá na 25, tak bude mať problém on. Vytiahnem občiansky, pozrel, že som sa narodila v minulom storočí a vybavene.

anonym_836a0f
8. nov 2025

Riesila som poistku zo skoly,syn si v skole zlomil nohu.S p.poistovacku som len telefonicky bola.Ked sa ukoncila liecba,doniesla som jej papier osobne a bavili sme sa o detoch.Tak jej vravim,ze najstarsi 17,a p.Fiha,tak velky.No ja by som vam tipla tak do 30r.Tak som sa zasmiala,jej vravim,ze o dakujem na to,ze som po nocnej a spala az 40min.u nej som bola o 13.00,uz o par dni 40tku.Potesilo,ze mi ubrala o 10r aj hned prebralo.

anonym_63d361
8. nov 2025

No mna sa nepýtajú či 18 bolo, ale tiez som nízka a keď prídem ku klientovi tak ma pokladajú za nejakú brigádnicku, pritom ja som tá nadriadená, ktorá ma prísť…

marca12
8. nov 2025

@seron2 Co je na tom urazajuce? Nedavno som kupovala ako darcek flasu vina a pokladnicka sa ma pytala,ci som uz mala 18nast. Tak schuti som sa uz davno nezasmiala.

januska12323
8. nov 2025

Pýtať občiansky je povinnosť a nie urážka.

lizatko1009
8. nov 2025

mam 35 a stáva sa mi to casto, neuraza ma to. vobec, usmejem sa, ukazem občiansky a potom len neveriacky ostanu zaskočení a za mna super pocit 👍

anonym_110f03
9. nov 2025

@seron2 hej, o kamaratke na zoznamkach z jej fotiek stale predpokladali, ze je decko.
Mozes trosku pozmenit make up, satnik, sperky, ale
dolezitejsie je, aby si preskumala sama seba a otazku - preco presne ti to vadi?

anonym_110f03
9. nov 2025
@januska12323

Pýtať občiansky je povinnosť a nie urážka.

@januska12323 nie je to vobec povinnost ked vidis ze prichadza ocividne dospely clovek, tak ho proste len vpustis. obciansky si pytas,
ked ten clovek vyzera, ze prave maturoval

miadi
9. nov 2025

Mne sa to stalo este aj v 42r 😄ked som si chcela kupit pivo na kupalisku a pas som mala v hoteli tak mi ho nepredala pani o trosku starsia odomna . Tak som poslala mm jemu ho predala ani ID nepytala . Nie je to ziadna urazka Ved maju to pytat skor by si sa mala citit urazene ked uz to pytat nebudu . Alebo jednoducho byt rada że si. Nebud taka urazliva a budes mat krajsi zivot .

Strana
z2