Prečo sa oplatí inzerovať v bazári na Modrom koníku?
Ahojte,
napiste nam vase referencie, preco sa oplati inzerovat v bazari na Modrom koniku, ktore su jeho najvacsie vyhody. Vdaka nim budeme vediet, co este viac rozvijat.
Dakujeme. 🙂
Admira Team
tiež to tu mám veľmi rada a super je, že tu nakúpim a predám rýchlo, lacno a pritom sa nepohnem z domu. Kto nakupoval niekedy s tromi deťmi, tak vie, o čom hovorím 😀 A ešte mám rada, že tu nakúpim niektoré značkové veci, o ktorých ani netuším, kde majú kamenné obchody. V neposlednom rade mám pocit, že mám kontakt s okolitým svetom aj keď bývam na konci sveta a niekedy sa odtiaľto pohnúť je problém.
lebo je zadarmo,je prehladny ,pomerne lacny-mamicky sa pomahaju navzajom a ceny nie su prehnane ,nechcu zarobit ale pomahat inym mamickam,len mne este chyba polozka -Kupim! resp. nie len predaj ale aj dopyt!
určite jednoduchosť pri vkladaní inzerátov...som rada, že sa nemusí za to platiť.... no na druhej strane, pri nakupovaní je veeelmi zdĺhavé preklikávať 60str...
Je zadarmo , prehľadné a ľahko sa vkladajú inzeráty . Sú tu primerané ceny, viem že aj mojím tovarom pre detičky mamičkám pomôžem,tak isto aj ja kúpim veď nám deti rastú ako z vody.
Su tam veci skutocne, realne, pravdivo odfotene tym, kto vec predava a je tam moznost vkladat vela vela fotiek a detailov. Taktiez vitam aktualizaciu fotiek, co predtym nebolo, museli sme inzeraty nanovo vkladat. A paci sa mi, ze kolko veci potrebujes predat, mozes predavat, nie je to limitovane🙂
moje dovody su prakticke aj psychologicke.
1. hlavny prakticky dovod - dokazem sa zbavit casti veci, z ktorych moj syn vyrastie obycajne za par tyzdnov a vdaka tomu, ze veci predam, usetrim dake to euro a mozem kupit ine. je super, ze sa veci po detoch takto tocia, kedze deti rychlo vyrastu a nestihnu veci zodrat. aj mamicky s mensim rozpoctom maju sancu kupit si pekne veci. a moznost bezplatnej inzercie je pre mamy na MD .... , no jednoducho na nezaplatenie.
2. hlavny psychologicky dovod - odkedy som na MD, pocet mojich kontaktov so svetom sa scvrkol na minimum. preto ma vzdy velmi potesi, ked mi MK signalizuje, ze niekto reaguje na moj inzerat - mam vdaka nemu kontakt so svetom.
Odkedy máme doma počítač,tak som veľmi často na Modrom koníku.Je to ako droga,len manžel čaká kedy to už prestane. 🙂 Už som v bazári predala veľa vecí,no tak isto som aj kúpila za super ceny.Som naozaj spokojná a Modrému koníkovi zostanem verná nadalej. 🙂
joooj polovicu vybavy pre mimco som tu zohnala za ovela nizsiu cenu ako v obchode a bolo to ako po starsom surodencovi, ja mam len same dobre skusenosti z predavajucimi, maximalna spokojnost, spolahlivost, dakujem 🙂
Ja uz som si tych bazarov presla hodne najviac inzerujem na MK a to kvoli bezplatnej aktualizacii mnoho bazarov prezentuje ze su zadarmo a vyhody ziskas az predplatenim nejakeho "programu" samozrejme ze velky tahac je automaticka aktualizacia v cene programu. Vacsinou si to platia mamicky ktore na to maju alebo naozaj vo velkom predavaju. Take ako ja co predavaju niekolko veci ktore nie je kam dat nemaju este naviac na platenie programov prakticky sa mi to neoplati mesacne platit nejaku sumu ked predaj nie je az taky velky v mojom pripade. Aktualiziacia u vas je bezplatna a to je oooobrovske +. Preto tu zostavam a odporucam aj ostatnym kamaratkam z vasciny bazarov som odisla lebo sa mi nechcelo donekonecna vsetko odznova nahadzovat 🙂
Fotky - hocikolko a nemusím ich zmenšovať, ak sú vo vysokom rozlíšení. V iných bazároch môžu ísť najviac 5-10 toto a iba 640x480.
Hodnotenie - nie každý bazár má hodnotenie, respektíve ho ludia velmi nevyužívajú, tu si už maminy zvykli to používať, čo je super.
Baby vám ide bazár? 😕
podla mna je modry konik jeden s najlepsich a najvyuzivanejsich bazarikov aky som kedy vydela... paci sa mi prehlad bazarika, komunikacia medzi mamickami, ze je stranka bezplatna, dokonca aj forum a ine veci ktore spolu s nim suvisia.. neviem ci nieco taketo nejaky bazar ma ale toto velmi pomaha mamickam ktore nemaju od koho ziskat rady.... a kopa roznych veci... ja som spokojna zo vsetkym.. konecne som nasla nieco co prinasa priatelov, pohodu a aj nakupovanie a predavanie z pohodlia domova a chodim sem z radostou 😉
Mne sa modrý koník veľmi páči.Začínam byť na ňom závislá a určite nie som sama.Najprv som využívala fórum a teraz dennodenne Bazár.Je to tu super,až na niektorých neserióznych predávajúcich a nakupujúcich,ale za to už modrý koník nemôže,je to hlavne o ľudoch,ako všade.Spoznala som tu veľa dobrých ľudí,veľa zaujímavých rád a názorov.Ďakujem za modrého koníka.
lebo je to jediny bazar, kde mi ludia veci kupuju 😀 😀 😀
na inych portaloch nemam stastie 😀 😀 😀
u mna vyhrava, ze tu musia byt mnou urobene foto, to sa mi paci ako kupujucej a ako predavajucej sa mi neskutocne paci, ze nemusim stale dookola vkladat inzeraty, iba ich dam obnovit.
mohli by ste dat ako povinne ............udavat mesto alebo aspon okres, ked niekto predava aby napisal presne odkial je, niektore veci ,,,drahe a tazke by som si rada kupila osobne........... ale kym si vymenim info s predavajucou a zistim ze je z vychodu a ja z juhu tak prejde aj 3 dni a zbytocne stracam čas dopisovaním odkial kto je 😀
Ja tu inzerujem veľmi rada. Vkladanie inzerátov je jednoduché, rýchle a prehľadné. Rovnako dobre sa vecičky v bazári aj hľadajú. A aj aktualizácia raz týždenne je super.
som sklamaná, že bazár spoplatnili...teda môžem inzerovať aj zdarma ale keď si nezaplatím, nikto nič nekúpi, lebo moje inzeráty padnú na 200-300-tú stranu. Jednoducho...sklamanie.
bazar bol super, hlavne zvatsenie fotiek ma potesilo, ale odkedy sa za inzerovanie plati 😝 😝 😖 😖 😠 , som sklamana, budem inzerovat aj na inych strankach. Nema pre mna vyznam si to platit, takze moje inzeraty su vzadu.
Mne sa tiež dobre inzerovalo aj nakupovalo na MK pretože inzercia bola zadarmo,ale od kedy je tu bazar plus už to nie je to čo byvalo.Pačilo sa mi že prave MK bol v tom vynimočny a vždy som nakupovala len tu, daju sa aktualizovat inzeraty každy sedem dni.Len sa mi to zda nefer ked ma niekto par inzeratov a predava za symbolicku cenu nie pretože su to braky alebo handy na dlažku ale ako ja že ich nemam kde skladovat, vyhodit mi ich je luto a niekomu ešte poslužia.Myslim si že cena 0,90 na tyžden je dost vela pre vačšinu mamičiek ktora je na MD alebo RP a žiadny iny prijem nema, ok suhlasim je nas tu už viac aj strašne vela inzeratov, ale tak ked to už musi byt spolatnene aby človek aspon za mesiac predal jednu dve veci tak bud dajte symbolicku cenu na mesiac 1-1,50eur alebo budte spravodlivy a nech je to sploplatne napr od 150 alebo 300 inzeratov ked ma niekto tolko inzeratov tak určite viac preda ak ten čo ich ma 50 a 4ečka pre nho nie je tak vela ako pre niekoho kto ich ma 30-50 apredava veci za 0,80-1eur.Ved si tu pomaha ja tebe, ty mne, je tu vela dobrych člankoch, rad, pribehov, fotiek, kamaratiek a je škoda že ta pointa prečo sa vlastne založil modry konik sa vytraca.Ved nie je všetko o prachoch alebo biznise či už ano?
@martinjasen nechapem, na co ste kladli tuto tazku, vacsina uzivateliek si cenila, ze bazar je zadarmo a vy ste ho spoplatnili.
tvarite sa, ze vam na ludoch zalezi, ale tymto krokom ste ukazali, ze vam ide len o plne vrecka. bohuzial, slovaci su taki, ze im je to jedno a nie su schopni sa burit.
a vy to s radostou vyuzivate a mamickam na materskej dovolenke sa smejete do tvare.
Aj mne sa pacila bazar, radsej som kupovala tu ako inde, ale teraz mi tu poskakuju hlupe reklamiska kazdu chvilku,a uz pokial si nezaplatim takmer 4€ mesacne! Mi do bazara nikto nejde lebo je x mam predplatenych predomnou. Predavam zopar veci, a ani nemam zaruku ze ked si priplatim ze vobec niekto nieco bude chciet..je to fakt ubohe. Zachvilu si budete pytat peniaze aj za obycajny registraciu :(
Co sa tyka MK,inzerovanie je lepsie,ako bolo,celkovo som spokojna,odkedy sa to cele rozdelilo na velkosti a druhy tovaru ..Co sa tyka novinky Bazar +,niezeby som nezaplatila,celkovo mi je to jedno,tych par centov,aj aukcie na inej stranke si platim,ak chcem predat,len bude sranda,ked si vsetci predavajuci zaplatia a zas to bude tak ako predtym,ze budu ich inzeraty prve len v case aktualizovania... 😀 😀 ale o to tu uz asi nenapadne ide-aby sa za to platilo... 😔
Ja tiež tu inzerujem velmi rada 🙂 baví ma to okolo toho aj nakupujem rada je to pohodlnejšie 🙂 akurát som dala zlavy na tričká pozrite si 🙂
je to tu belmi prehladne a prijemne sa s nim pracuje... v ipade to mam nahodene aj s fotka,i za chvilocku a to je uzasne!!! inde som sa trapila s nakoniec som to vzdala. 🙂 tu sa mi vecicky predavaju same sj ked ich musim davat veeelmi lacno :(

ja som velmi spokojná, 😀 😀 bazarik je super vela veci som tu už kupila,či predala povačšinou som vždy spokojná 🙂 🙂 našla som si to mnoho kamaratok,je to tu super celý modrý koník 😝