Prečo sa smejeme zo Slovákov na All inclusive?
Ahojte, prečo sa robí sranda o slovákoch na All inclusive dovolenke ? Teraz sme boli prvý krát a absolútne som nemala pocit že bolo nejak krajinou "predurčené" kto sa tam ako správa. Akú máte skúsenosť so správaním ľudí na stravovanie All inclusive?
Mne nevadi ked si ludia nalozia vela, zaplatili si dovolenku preco si to naplno neuzit a nedar si z kazdeho na ochutnavku, ale vadi mi ked odnasaju polo plne taniere na vyhodenie, lebo ved ked som si to zaplatil tak si mozem nabrat xy veci a polku vyhodit sak co
Ale to neni len ze cesi slovaci, v kazdej krajine su ludia co to robia, videla som to fakt vsade.
@muchotrafka298 nás aj na Djerbe x krát prišli upozorniť ze to tam už leju vecer, nech nás ani nenapadne tam vliezt😂 aj tak tam bolo dosť takých co si radi skočili šípku 😄
@lakebabe ani ja nechápem. ale len ťa opravím, hodíš na stojan pod slnečníkom trenky a máš rezervované postele celý pobyt. Tie detské nohavičky tam boli vkuse, ráno pred šiestou, večer o 23tej, proste vkuse 24 hodín, celé dni. A detto tie lehátka na pláži, vždy bolo niečo voľné. Ako keby prídem a nenájdem nič a mám ležať na slnku naštve ma to. Ale ak prídem a nájdem miesto len v druhej alebo tretej rade alebo aj poslednej, je mi to jedno, neskazí mi to pobyt ani neskočím preto do mora a neutopím sa. Ako dala som vždy kde bolo voľno, koľkokrát pred pol siedmou aj do posledných radov, koľkokrát ak som spala dlhšie bol pred pol ôsmou paradoxne voľný aj prvý rad, ale bolo mi to jedno, hlavne že mám slnečník a 2 lehátka.
@marsmykkok my sme práveže na plazí radšej vzadu aj tak sa nechcem opaľovať a vzadu to je bližšie do baru a na wecka😄 tam je vždy voľno.
Ale som prekvapená ze im to tam aj v noci nechali väčšinou všade tie lehátka personál na noc upratoval a všetko zozbieral
Cesi si robia srandu z cechov na all incl., Slovaci zo Slovakov, balkanci z balkancov atd. Je to prezitok ale tak clovek sa zasmeje na tom
V nemecku uz v hoteloch pri all in a takisto v restikach "all you can eat", za nezjedene odnasane jedlo uz upozornuju, ze uctuju toto nezjedene jedlo (zazila som pausalnych 20e plus, aj podla gramaze uctovanie🤪). Cuduj sa svete, naucilo to ludi nakladat si s rozumom. Len mi stale vadia ludia, ktori sa, pretoze je to zadarmo, prejedia do takeho stavu, ze musia ist grcat na wcko a idu dalej druhe-tretie kolo, vsak som to zaplatil a je to zadarmo😬😬😬😬😬
Keď som videla tie arabské rodiny v tunise tak si myslím že sa nemáme za čo hanbiť. Všade bordel kopcom návrate jedla z každého na tanieri, po zemi celý obrus špinavý. Fakt čo sa týka nás a Poliakov a Čechov nemám žiadne zle skusenosti.
@lakebabe presne tak...všetko ide do odpadu.

@lakebabe toto uz neviem, lebo dalsi den uz tam neboli, isli domov 😂😂😂😂😂😂ale boli tak speceni, ze ma tie spalene chrbaty boleli aj za nich. Takze im isla koza dole urcite 😂😂😂😂😂😂