icon

Prečo si ženy po svadbe ostrihajú vlasy?

8. sep 2020
Strana
z3
uhgara
9. sep 2020

Podla mna to ide skor vekom a detmi. Nemame uz tolko casu na dlhe vlasy a predsa su to uz ine povinnosti a mnohym zienkam proste dlhe vlasky zavadzaju

siska53
12. sep 2020

Nie všetky, ani segra, ani kamoska sa po svadbe neostrihali..stale maju dlhe vlasy.. a poznam kopec takych, co maju dlhe vlasy aj po svadbe.

dkethe
12. sep 2020

Zas su tu len hejterky :D ja tiez viem, ze kedysi to bolo obvykle. Dnes uz ani nie, vydate zeny po 30 o seba omnoho viac dbaju. Kedysi po svadbe v kolotoci deti-hrnce zeny neriesili vzhlad a otravne vlasy, a ved uz ulovili manzela, tak co :D Ja mam tiez dlhe, ale pred rokom som sla pod usi - chcela som ich darovat. Mozno to tvoja znama tiez tak urobila.

beahavala
19. máj 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja som si praveze po svadbe nechala predlzene vlasy a mam ich dodnes

medda_beda
19. máj 2024

Však môjho by trafilo keby som si vlasy ostrihala 😂, ale nie.Proste páčia sa mu dlhšie vlasy.Spoznal ma keď mi dorastali po mojich kaderníckych pokusoch.

haraburdova
19. máj 2024

coze ?? 😂 ja som sa zatial stretla len s tym ze zeny po porode si ostrihaju vlasy nakratko - ale to chapem 😄 neplanujem to urobit, ale uplne tomu rozumiem. Ale po svadbe ?? nepoznam nikoho, kto by sa dal po svadbe ostrihat 🤷🏻‍♀️

fion22
19. máj 2024

Môj muž (tiež cudzinec) sa ma pýtal to isté😅😅 teraz už hovorí, že napr. v meste mojich rodičov všetky ženy 40+ majú 1 kaderníčku, a ona im to robí naschvál😅

lejllamt
19. máj 2024

Ja som si myslela, že je to z praktických dôvodov...že keď sa im narodia deti nestíhajú sa o seba toľko starať a teda vlasy skrátia.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3