Prečo sme také protivné?
K zalozeniu tejto diskusie ma viedlo hlbsie "zazratie" do diskusii na MK. Ked som sa registrovala, myslela som, ze som nasla portal, kde si mamicky, zeny, dievcata pomahaju, radia a povzbudzuju sa v tazkych chvilach. No a napokom som zistila, ze tu ide skor o to, dokazat inym co vsetko robia na h*vno. V kazdej otazke, v kazdej diskusii je mnoho zien, ktore hned odsudia, vynadaju a urazia bez toho, aby videli hlbsie do danej problematiky. Supermatky a superzeny utocia ak ma niekto iny nazor ako ony. Namiesto aby zacali:"ok, ale moj nazor/skusenost/poznatok je takyto......ak by som ti mohla poradit ja by som to robila/nerobila takto....." Konkretny priklad:napisala som do jednej diskusie a vysla som ako submisivna chudera co zije z debilom (a to som popisala pre mna vtipnu prihodu). Zeny preco nevratime tomuto portalu povodnu podobu? Podme si pomahat a radit a zbavme sa tej hnusnej vlastnosti odcudzovat dryhych.... Samozrejme sa to netyka vsetkych 😉
@anatalia77 neprezivam 😉 ale ak chce niekto pomoct a poradita niekto mu tam vynada, tak sa pytam kam tato spolocnost speje...odpoviem si sama do r*ti 😀
@matarka lenze ten prispevok bol skratena verzia mojho zivota... dobre niekomu to vtipne nepripada, ale to mu nedava pravo sudit a urazat...a babizne to bol len priiiiklad..... ja uz sa k tomu nechcem vracat...proste tato diskusia ma byt o tom ako sa snazit o to, ze sa mame podporovat a radit si....a nie o mne 😀
A to o tom noseni som citala aj ja....tak presne si uviedla priklad pre ktory su tuto diskusiu zalozila 🙂
Preto lebo veľa tu dokonalých žien doma musia držať kwak tak si to ventilujú tu 😀
@havana_frost
@mimla amen 😉
@sam2 Všimla som si, že ak tu niekto založí diskusiu tak zakladateľka očakáva, že sa bude písať len to čo ona chce čítať, že tu dôjde k hromadnému vyplakávaniu a ľutovaniu a samozrejme treba sa podržať, lebo sme ženy, no niekedy majú tie ženy v rukách životy detí, tak tam treba otvoriť oči, v prípade ak sa niekto snaží tie oči otvoriť už je protivný. Diskusie na MK strácajú na serioznosti a to z titulu, že niekedy ja osobne neviem či si niekto robí založením určitej diskusie srandu, alebo či to myslí vážne a nechápem, ako mohli voľakedy ženy bez netu vychovávať deti a normálne fungovať, možnosť niečo si vydiskutovať si netreba mýliť so zabíjaním času a písať tu naivné otázky a napokon polovica sa dá vygooliť. Nechcem sa nikoho dotnúť, ale ked sa niekto ráno zobudí a zistí že je marec a zmena počasia, už zakladá diskusiu, čo obliecť dieťaťu.
téma Perly našich manželov ťa motivovala založiť túto diskusiu, no nie každá má potrebu perliť o manželoch v dobrom a tak to aj dopadlo a Milé dámy, ked budete oslavovať s vašimi manželmi Päťdesiate výročie a ustojíte zopár životných trapasov, tak potom sa búchajte do prs akého máte skvelého manžela a že by ste nemenili, pretože takého vyhlásenia vypisovať po roku spoločného žitia je predčasné a zbytočne to tu štartuje rôzne emocie.
@juliana77 v mnohom mas pravdu, ale ako som pisala vyssie ta diskusia o manzeloch bola posledny impulz. Ja MK k vychove syna nepotrebujem 😉 Povodne som len chcela predat po nom vecicky 🙂 Ale potom som sa zacitala a mala som pocit, ze sa to cele zvrhlo inym smerom,nez aky bol povodny zamer MK. A ta diskusia hola iba priklad poslednych dni...nemyslim, ze mamicka chce pocut len kladne nazory,len si myslim ze mnohe veci sa daju povedat aj inak 😎 bez urazania,dehonestovania a ponizovania. Samozrejme viem,ze kazdy ma na danu problemstiku svoj nazor,ale bolo by dobre keby sme boli schopni akceptovat aj nazory inych 😔 Pretoze sudit a skatulkovac cloveka podla jednej odpovede,otazky ci prispevku je podla mna nevhodne 🙂 Ale v mnohom s tebou suhlasim.... Som rada ze sactu objavil aj takyto nazor...povedala si ho slusne, bez toho ze by si kohokolvek urazila... A takto by to podla mna malo byt 🙂

@sam2 nesmies sa nechat zdrbat 😀 ,ja som tiez kontroverzny clovek,neraz sa nepohodneme. Ale aj ta rozdielnost nazorov nie je od veci. Vsak je toto virtul,neprezivaj to tak.