Prečo ste tu niektoré ženy také nepríjemné?
Túto stránku som mala rada, ale čím ďalej tým viac sa tu objavujú nepríjemne sliepky s patentom na pravdu. Z akého dôvodu máte potrebu pri obyčajných otázky / fórach útočiť na zakladateľov a komentáre???
Pri niektorých akože múdrych komentároch, ktoré sa tvária nad vecou a pritom sú pasívno agresívne je vidieť, že ste ako sliepky ktoré si pechoria perie.
Keď nemáš čo povedať, len rýpať a tváriť sa nadradene, tak radšej mlč.
Ach, ženy...
čo si chcela dosiahnuť touto (ešte k tomu anonymnou) témou? Pripadá mi to - použijem tvoje formulácie a zdvorilo vynechám sliepku a iné zvieratá - že si tu len pechoríš perie a pritom nemáš čo povedať. Takže radšej nič...
a teraz si zrekapitulujme, čo na uvedenú problematiku hovoria titulované psychológičky a psychiatričky modrého koníka 😀
Zaujimave niektore komentare, je to fakt, ze clovek tu viacej negativity najde ako pozitivneho, co je ozaj skoda.
@jahoda_12 ved ja tiez😉
@jahoda_12 Myslim. A to, ze Tebe sa to nezda, je mne uplne jedno.
@jahoda_12 Neviem, co je na mojej odpovedi arogantne, zamysli sa radsej nad sebou, co tu predvadzas.
@jahoda_12 no týmto tomu teda pomohla... a ty tiež...
Mslim, že nie si o nič lepšia, ako tie arogantné drzé, nepríjemné sliepky, keďže píšeš anonymne a iné ženy len tak nazveš sliepkami 🤣🤦🏼♀️ nemyslím, že máš právo moralizovať✌️🤭
A co napisala zle? Ma pravdu. Ved nikoho nemenovala, nikoho konkretneho neohovorila. A ze pise anonymne? A viete vy, zeny, ze tie, ktore pisete pod nic nehovoriacim nickom, bez fotky a osobnych udajov v profile, ste tu vlastne tiez anonymne? Ano, aj ja. Ved nick nie je meno a priezvisko ani rodne cislo. Chytate sa nepodstatnej veci, aby ste jej to akoze vratili 🙂 Vtipne... A viete, ze pravda neprestane byt pravdou, ak neviete, kto ju napisal? No koniec logickeho okienka, kto ma nieco v hlave, pochopi.
@monikabull mega, toto šír ďalej, hlavne pre tých, čo musia vyjadriť názor na všetko😀
@chatte007, ale no tak. Nie, nie je to "logické", čo píšeš, okolo logiky to ani nešlo. Keď nastriekam na stenu, že všetci chlapi sú svine, tak som podľa tvojej "logiky" asi etalon pravdy a morálky a nie je mi co vytknúť. Áno. Všetky sme tu anonymné aj s nickom. Ale aj nick ma svoju identitu vrámci fóra, mnohé tu majú fotky, dávajú o sebe informácie, ta klasická anonymita to nie je tiež. Chápem, že niekto anonymizuje svoj problém. Anonymizovat svoj názor je - tak trochu schyza. Okrem toho žiadnu pravdu nenapísala. Vygrcala na stenu par vseobvinujucich blabolov a zopár podobne naladených jej tlieska. Vseobvinujuci blabol vždy obsahuje aj časť pravdy, bez nej by to bol iba blabol. Ale s pravdou ma spoločne asi toľko, ako akt s pietnym aktom.
@chatte007 anonymne a pod nickom su dve veci.
Ak je to niekto pod nickom (dlhodobejsie) a vyjadruje sa tu k roznym veciam, popripade riesi svoje problemy, tak s tym moze byt spajany. Ma minulost, vidiet jeho nazory, vyvoj, atd.
V podstate istym sposobom uz nie je anonymny (aj ked ano, meno, adresu, atd. nevieme. Dokonca ani fotky tu nemusi mat.).
Do istej miery moze byt konfrontovany so svojim statim si za slovom, resp. s vlastnou kritikou niecoho, co inak (casto nevedomky) sam robi (len v povestnom bledoruzovom/bledomodrom).
Anonymne sem nieco taketo hodit znamena cisto iba jedinu vec: “Nic neriesim. Akurat mam zrovna citlive obdobie, precitala som si par tem, vsimala som si citlivo hlavne veci, co ma irituju, level mojej podrazdenosti vdaka tomu dosiahol maximum a citim nutkanie to dostat zo seba von, ale nechcem za to mat zodpovednost. Cujte teda moju pravdu, hovorim vam! … a zvysok ma nezaujima.”
Anonymna moznost bola zriadena pre vysokocitlive (a aj kontroverzne veci) ako napriklad: som tehotna a zvazujem potrat.
Este aj tie, co autorka kritizuje, su tu pod nickom a teda beru zodpovednost za svoje vyjadrenia. Ved ludia ich tu s nimi aj kolkokrat konfrontuju.
Autorka by citanie na koniku (ci inych forach) mala skor vziat ako cvicenie svojej pevnej vole nereagovat rozrusene, a ked uz reagovat, tak sa nedat strhnut k emotivnym prejavom (sliepka sem, sliepka tam, snaha o “emotional damage”, a podobne pokusy).
Ano, aj ja som si vsimla, ze obcas niekedy niekto zareaguje neadekvatne k teme. Ale zvycajne obratom mu na to niekto nieco aj povie a zastane sa toho druheho.
A niekedy to dokonca sposobi zaujimavy efekt, ktory by sa inak neukazal.
Ked autor nejakeho problemu, ktory sa javi ako mily, slusny, dobracky clovek, dokaze uz na prvy podnet nastartovat z nuly na sto v priebehu sekundy a vychrli celkom slusne urazky, nadavky a pokusy o drsne podpasovky (takze je na urovni toho, co mu pisal prvy, resp. aj o nejaku tu uroven hlbsie).
Takze zrazu ma jeho osobnost o rozmer viac a aj jeho problem je zrazu pochopitelnejsi, preco dosiahol rozmery, ake autor uvadza, ze dosiahol a on nechape preco.
(Cim nehovorim, ze by sme mali teraz do kazdeho rypnut, nech uvidime aj jeho odvratenu tvar).
@vlcik1 A Ty sa ukludni, ak sa nechce s Tebou doma muz pohadat, tak si na to najdi niekoho ineho, ja nemam zaujem😉
@vlcik1 OK, tak som pre teba pokrytec, mne to nevadí. Ale aspoň mám sama pred sebou čisté svedomie, že sa nesnažím riešiť aroganciu iných, svojou vlastnou aroganciou.
K tvojmu bodu ,,za prvé" si dovolím poznamenať len toľko, že v svojom komente jasne spomínam, že mi autorkina anonymita v podstate vôbec neprekáža.
K ostatnej časti tvojho komentu podotknem len toľko, že ozvať sa dá aj slušne a bez nadávok. V mojich očiach je autorka v jednom vreci s tými, ktoré kritizuje.
@chatte007 väčšinu tých čo sa tu vyjadrili a nemajú fotku či údaje v profile poznam.. viem o nich ich názory, poznam s kým často súhlasím, s kým nie, mám ich zaradené ktoré sú mi sympatické a ktoré nie.. neviem síce ako sa volajú, ale pre mňa anonymne nie sú, pretože už o nich čo - to viem..
tak isto keby som si ja vymazala foto, mám tu na MK toľko svojich názorov že aj mňa majú ženy zaradenú buď ako sympaticku, či nesympaticku názorovo, hoci by o mne nevedeli meno či kde žijem, alebo by nevedeli ako vyzerám..
Preto je obrovský rozdiel medzi anonymitou bez akéhokoľvek spájania s nickom a anonymným nickom kde žena vraví svoje názory ktoré nie je problém vyhľadať..

@sarah2304, ďakujem, to bolo milé.