Prečo ste tu niektoré ženy také nepríjemné?
Túto stránku som mala rada, ale čím ďalej tým viac sa tu objavujú nepríjemne sliepky s patentom na pravdu. Z akého dôvodu máte potrebu pri obyčajných otázky / fórach útočiť na zakladateľov a komentáre???
Pri niektorých akože múdrych komentároch, ktoré sa tvária nad vecou a pritom sú pasívno agresívne je vidieť, že ste ako sliepky ktoré si pechoria perie.
Keď nemáš čo povedať, len rýpať a tváriť sa nadradene, tak radšej mlč.
Ach, ženy...
@vlcik1 pytas sa, ci ma pravo rozhorceny clovek niekoho oznacit ako sliepku, ci aj horsie. .
Nuz nema.
Hoci v emocne vypatej situacii je to ale pochopitelne, tak funguje ludska psychika, "nadvladu" nad sivou mozgovou korou prevezme limbicky system a my reagujeme emotivne nie rozumne.
Ale neviem si predstavit, takto reagovat pri citani anonymneho verejneho fora.. A este reagovat vseobecne, cize sa nezda, ze rozhorceny kritik tak robi kvoli konkretnej veci.. To musi byt ten clovek dost labilny, ked sa takto vytoci, ze ma az potrebu ludom vynadat..
@vlcik1 nuz napr. aj nijako..
Ci to aj v realnom zivote hned nazyvas ludi, s ktorymi nesuhlasis, sliepkami a pod.?
Ak niekto vyslovene utoci, tak je lepsie reagovat rovno v teme a vecne. Taketo vykriky do tmy akurat napovedaju, ze autor ma zrejme problem sam so sebou..
Kotkodakania sa daju aj ignorovat, nikde nie je napisane, ze reakcia je nutna.. 🙂
@jahoda_12 Ja si myslím, že by bolo fajn, aby sme si na tomto fóre nenadávali a neboli k sebe arogantní. Ak to však niekto vyjadrí arogantne a s nadávkami, darmo má pravdu, keď ju hovorí spôsobom, ktorý sám kritizuje. Preto s autorkou súhlasiť nemôžem a je mi jedno, koľko lajkov získala za svoj status.
@vlcik1 Ty si nedala otazku, Ty si sa prisla vadit a pokracujes v tom aj dalej, pritom som Ti jasne napisala, ze ja zaujem nemam.
@vlcik1 Skus mi ukazat jediny moj prispevok, kde som vypustila paru. Paru tu vypustas jedine tak Ty😉
@vlcik1 Takze si nic take nenasla a preto ja nemam sebareflexiu😉
@vlcik1 nie, ako som uz napisala, ak nesuhlasim s utokmi (prip. nieco povazujem cez ciaru v danej teme), reagujem priamo tam, vecne a bez patetickeho nadavania uzivatelkam.
Lenze to musis pod vlastnym nickom, vsak ano...
Ak nestihnem, lebo je tema vymazana, reagujem pid nickom, nie anomymne..
Ale podla mna sa tu expresne rychlo vymazavaju iba silne kontroverzne temy, najma teda vojna, ci covid. Mas inu skusenost s vymazavanim tem?
@viestta to, že má niekto nick dva týždne, ešte neznamená, že práve pred dvoma týždňami objavil MK. Sú ľudia, ktorí sem chodia aj bez nicku a čítajú si diskusie. Dosť dobre vedia, ako to tu vyzerá a o čom to tu je. Dosť zbrklý názor, ale k téme ako vidím 👍.