icon

Prečo sú ľudia na Modrom koníku tak agresívni?

5. mar 2023

Zamýšľam sa nad tým už dlhšie, na to že je to vytvorené pre mamičky a dospelé ženy/mužov, je to tu viac toxické ako kdekoľvek inde. Prečo majú za potrebu reagovať poväčšine negatívne? Negatívne by bolo ešte v poriadku ale tu sa ide vyslovene do agresie. Myslíte si že je to normálne? Ak poznáte stránku Twitch kde ľudia streamujú a majú tam oveľa mladšie kategórie, tak ani tam sa nedeje taká toxicita ako tu.

Strana
z2
viestta
5. mar 2023

Niekedy pravda napisana na priamo je viac ako pofukanie bolacky. Uznam, ze niekedy treba aj bolacku pofukat ale problem to aj tak nevyriesi. Napisat na rovinu pravdu, jasne pomenovat problem, sice prijemcu moze boliet, ale je tu vzdy nadej, ze sa spamata a zacne robit nieco, aby zmenu vzal do svojich ruk. (tolko k teme negativnych az agresivnych reakcii, ktore vobec nemusia byt ani negativne ani agresivne)

paulinam99
5. mar 2023

Typická ukážka povrchnej témy, citujem ju:
"Objednávali ste už z Ali mobil? Je to reálný iPhone alebo to len tak vypadá 😀"
https://www.modrykonik.sk/forum/internetova-vsehochut/objednavali-ste-uz-z-aliexpressu-mobil/

.... a potom nech sa autor témy nečuduje, že schytá niekoľko kritických odpovedí ....

majada35
5. mar 2023

Práve naopak, podľa môjho názoru, je tu celkom slušná diskusia.. kedysi som chodila na diskusné fóra a to ti bola "iná" diskusia..tam bolo tých invektív, osočovania a agresivity neúrekom...

harrisson
5. mar 2023

@heleninamama dokonale vystihnuté.

ailiba
5. mar 2023

Mas pravdu. Ked si clovek pozrie starsie diskusie, tak je to uplne ine. V tejto dobe, nech napises hocico, nakoniec sa to zvrtne na urazanie a posmech, vzdy sa niekto taky najde.
Co na to povedat... Ludia su frustrovani a vybijaju si to na kom mozu. Je to skoda, lebo ked by niekto potreboval radu, tak si okrem dobre mienenych rad (samozrejme, nie je podmienkov, ze zo vsetkymi musi suhlasit), musi precitat aj kopec hrubosti. Skoda.

dagmarovita
5. mar 2023

Ludia sú k sebe horsí, neludskí, ked sa majú zle v akomkolvek smere. Napriklad nemajú prácu, zijú v chudobnom kraji, nemali v zivote stastie na dobrých ludí, zlá výchova, málo lasky.

ivangeline
5. mar 2023

Kde vidis agresivitu? XD

bennn
8. mar 2023

Lebo môžu.

mikadooo
8. mar 2023

Stránku nepoznám a oproti facebooku sa mi toto tu zdá príjemný relax...

simca06022011
8. mar 2023

Mna by zaujimalo, ako niekto podla pisaneho slova dokaze napisat kto je agresivny, kto to ako mysli, kto je arogantny, drzy... su ludia co su proste vecny, su strohy, neriesia smajlov, ak je nieco somarina, napisu ze je to somarina. A su ozanceni, za drzich. Dnes akurat reagovala v jednej uctovnickej skupine zena presne na toto, ona riesi aj realny zivot, tam sa s ludmi vykeca, vysmeje, v skupine radi, k veci, riesi, ak pise niekto hluposti da ho proste strucnou jasnou vetou dole. A je to drzost? agresia? nie je. Ale je tak oznacovana.

V diskusiach, pokym niekomu nenadava niekto, nie je vulgarny a neviem aky, co priam srsi z textu, ako niekto vidi, ze ten dotycny je AGRESIVNY? Moja dcera toto slovo v poslednej dobe pouziva, a tiez myslim, ze mu nerozumie... vraj maam nebude agresivna, ked jej 3x hlasnejsie zopakujem, ze ma si pozbierat pradlo :D Mozno staci byt menej precitliveli a vsetko preberat a riesit, sebakritika nezaskodi. Ano su tu niekedy take temy, ze sa zbehne cele osadenstvo a spestri si vecer. Ale bohuzial na sprostu otazku sprosta odpoved. NIekde sa stretne clovek s posmechom, inde s tym, ze proste mame ine nazory a ideme si svoje :DDD ale agresia? ako sa ma diskutovat a riesit a prist k niecomu? Precitlivelost na iny nazor, to je velmi casta vec a potom zacnu len hadky. Sem tam to niekto prezenie a to je proste vsade vo forach a tu sa to zvycajne aj zmaze potom.

cervenaruza123
8. mar 2023

Podla mna je to prave preto, ze je to mamickovske forum. Zeny co sa snazia o dieta a nejde to, su frustrovane a nervoznejsie, tak nervoznejsie reaguju. Tehotne zeny a zeny tesne po porode maju rozhadzane hormony, su nervozne, naladove, tak reaguju vselijak prehnane. Zeny s malymi detmi doma sa idu zblaznit, casto nemaju cas sa poriadne najest, deti su aj drze, aj uplakane, aj kadeco ine a mamky su teda nervozne, cize logicky zase budu reagovat casto prehnane a nervozne. Niezeby mi to nevadilo, ale vlastne to do istej miery chapem no.

Strana
z2