icon

Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?

tibor79
21. feb 2024

Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.

poppy22
21. feb 2024

@tibor79 nevyhovaraj sa na psychologicke hladisko,ani nepodsuvaj, ze ked tu je niekto vkuse, tak ze je to nieco divne...u teba zjavne ide o antipatiu k niektorym ludom,ale velmi zbabelo ju obalujes do psychologie...plus mozno nemas gule zapajat sa a diskutovat,kedze mozno nikoho to nebude zaujimat,tak je v tom zavist...navyse, cudovat sa, ze nejaky chlap je na "zenskom fore / deti atd nie je vylucne zenska zalezitost mimochodom/-tak to je na urovni stredoveku...a co sa tyka casu-niekto stihne za den tolko,co iny ani za tyzden...takze aj ked sa zda, ze niekto je vkuse tu, tak s najvacsou pravdepodobnostou stihol viac nez ty..svedcia o tom aj jeho odpovede-ze je ten clovek sikovnejsi,aj vo vyuzivani casu...a ked hovoris, ze ludia su teraz horsi-ano aj ty si-degradujes a rypes do ludi,ktori nic zle nerobia..vdaka bohu, ze mnohi to tu na koni nezabalili presne kvoli takym ako ty...raz ich pozvem vsetky /vsetkych na kavu🙂....

@viestta

minenkak
21. feb 2024

@koniarova ešte nie ,ale už si mám dať pozor

tibor79
autor
21. feb 2024

@poppy22 pozri, ja nikoho nikde nedegradujem, len sa zamýšľam.

koniarova
21. feb 2024

@poppy22 súhlasím s tebou. Je tu drvivá väčšina fajn ľudí.

ahhola
21. feb 2024

@tibor79... 21.19..hod
A ja ta trapim, ze som tu furt??? 😂

koniarova
21. feb 2024

@ahhola ja by som tu ešte aj bola, ale musím ísť synovi teplotu odmerať. Dnes som tu už ozaj dlho. 😁 Sebareflexia.

minenkak
21. feb 2024

@ahhola inak fakt, už tri hodiny je tu táto téma, ale ostatní sú tu furt😂

minenkak
21. feb 2024

@koniarova ani o dieťa sa nestaraš kôli MK,čo si ty za matku 😀😂

tibor79
autor
21. feb 2024

@ahhola vôbec nie

koniarova
21. feb 2024

@minenkak veru. Otrasná som. Fakt to už preháňam. Idem. Ráno začínam čítať a večer si píšeme. 👋👋👋

mandarinka555
21. feb 2024

@martinkatinka Počkaj do takej šiestej-siedmej strany...tu ešte dnes bude veselo😝

viestta
21. feb 2024

@minenkak ja som popri poslednych 3 stranach dokoncila zadny diel na pulovri, nahodila rukav, vybavila biologicke potreby, dvihla mlademu perinu po ceste pre nove klbko. Idem pokracovat v rukave. Kto vie, ten vie. Kon sa da citat aj s notasom na kolenach a ihlicami v rukach 😅 Akurat musim ihlice odlozit, ked treba daco napisat. Popracujem na tom aby sa dalo pisat z diktatu, potom to uz bude parada

koniarova
21. feb 2024

@viestta sú mobily, ktoré ti píšu, čo nadiktuješ. Vygoogli si. 😁😁😁 Ale už ozaj idem.

viestta
21. feb 2024

@koniarova nechcem mobil co by bol mudrejsi ako ja, nebola by som za hviedu 😀

koniarova
21. feb 2024

@viestta 😂😂😂

ahhola
21. feb 2024

Inak raz som tu v nejakej diskusii z 2004-2008???vymakla osobku, ktoru tu dost pretriasate, jej terajsi muz sa vtedy rozvadzal a dost ma to zaujalo, ako po rozvode nezahalal a ma s nou dalsiu, velku rodinu. Ktovie, ci by suhlasil nad totalnou stratou ich sukromia. Zamrzelo, ze som tu nebola v zlatom veku😀MK, aoe len pomerne nedavno, ked som riesila tazku zivotnu situaciu.

minenkak
21. feb 2024

@viestta však ja viem, že si šikovná

mandarinka555
21. feb 2024

@tibor79 Ale teraz si už ty útočná...viesta má fakt prehľad a tým, že aj často googli, ako napísala, tak nasáva ďalšie a ďalšie vedomosti...Veď to je len dobre, nie?

mareka49
21. feb 2024

Podľa mňa to je forma seba vyjadrenia, sebarealizácie.
Veď noa co.
Súhlasím dám palec, nesúhlasím idem dalej

mimka1402
21. feb 2024

Ja si myslím, že som tu tiež často a keby niekto chcel, z mojich príspevkov posklada celý život, koľko som tu popisala. Netuším prečo je tu stále vlna problému s @viestta, veď jedna z mála má tu aj fotku narozdiel odo mňa a iných. 😀 Napríklad @h2 je tu tiež často a tiež názory si cením a to často nesúhlasím, ale príde mi tiež ako scitany človek... Nicky ktoré nikdy neviem meno anjelicek detto, má svoj profil, nehanbi sa za tvoje názory aj pod svojou fotkou. Marseill (?) bože tie nicky ani za tie roky neviem napísať 😀 tiež, muž ktorý prispieva často ale aj konštruktívne, @koniarova je tiež zo žien ktoré sú super scitane a majú fajn pohľad na vec... Profil deti(sorry čísla neviem.😀) tiež to isté. Aspoň týchto si pamätám z pamäti 🙂 určite je tu viacero, ale práveže aspoň stále ostávajú "klasici" na tejto platforme ktorá buďme úprimní často nemá úroveň a vyzerá to tak, že niektorí užívatelia fakt pijú savo... 🙂 Napríklad pre mňa je to relax. Snažím sa odpovedať vo veciach ktoré som si zažila, či poznám odpovede, sú ľudia ktori si zažijú veci viac a majú aj životné skúsenosti či všeobecny prehľad a preto vyzerajú "všade boli všetko vedia". Sama tým dojmom pôsobím. Ale čo, mam sa hrať na to, že neviem z kadiaľ vietor fuka nech si ostatní prídu inteligentnejsi?

tibor79
autor
21. feb 2024

@mandarinka555 prosím skopíruj presne vety, kde som útočná podľa teba. Ďakujem za ochotu.

martinkatinka
21. feb 2024

@mandarinka555 este nejdem, nezaspala by som, musim pockat do 22:00, vttedy je u nas v panelaku ako taky klud na spanok a odpocinok

mandarinka555
21. feb 2024

@tibor79 Ale no...neguješ každú jej vetu, čo napíše🙈

tibor79
autor
21. feb 2024

@mandarinka555 ešte raz. Skopíruj mi tu prosím vety, kde som v tejto diskusii útočná. Ďakujem🙂. Negovanie neznamená útočnosť. Lebo v tom pripade som ja obeť utočenia. To len aby bolo jasno v pojmoch.

minenkak
21. feb 2024

@mandarinka555 máš pravdu a nielen v tejto diskusií
@tibor79 inak to musí byť strašne, mať nikoho čo ani nepoznáš,úplne ti môže byť ukradnutý,takto hlboko v hlave,čo musia s tebou robiť ľudia s ktorými si v dennom kontakte,nezávidím ti

eva8
21. feb 2024

😃 rada citas MK?

tibor79
autor
21. feb 2024

@viestta Inak, považujem Ťa za inteligentnú osobu, bez ohľadu na to, čo ďalšie si myslím. Ale niektoré tvoje "obdivovateľky" idú nekriticky apriori voči každému kto si dovolí Ťa vôbec konfrontovať. Zaujimavé😉. To len tak, mimo témy.

viestta
21. feb 2024

@tibor79 a ako mam ja ovplyvnit to, ako co pise moj fanklub? Vsak kazda je tu sama za seba, ma narok na nazor. Presne tak ako mas narok na nazor ty

martinkatinka
21. feb 2024

A inak, mimo temy, ja uz mozem ist spat 😉

oblecenieavecicky
21. feb 2024

Viessta je jedna sčítaná inteligentná žena, ktoré dokáže poradiť a to ešte aj vtipne a s nadhľadom. Narozdiel od tej druhej často spomínanej, ktorej komentáre sú často nielen vysoko subjektívne a neaplikovateľné na situácie na Slovensku, ale navyše nimi ukazuje svoju nadradenosť a finančnú situáciu. A sranda je, že jej to tu ľudia ešte aj žerú 🙈