icon

Prečo sú na fórach niektoré nicky stále aktívne?

tibor79
21. feb 2024

Len čisto zo zvedavosti. Prečo niektoré z vás ( konkrétne) nicky sa objavujú skoro v každej téme? Je to altruizmus, nuda, příliš veľa voľneho času, subjektívne riešenie nejakého osobného problému, alebo? Som tu minimálne, ale ak.... Vždy tí istí.... Nič v zlom. Len ma to zaujíma z psychol.hladiska.Tie pohnútky. Zaujímavé to je.

h2
22. feb 2024

@valeria_h Nie tebe, autorka sa toho bojí. 😁

valeria_h
22. feb 2024

@h2 Aspoň nepíše ako anonym, lebo keby písala, zas by ste mali problém s tým, že je anonym a že sa hanbí za svoje názory 🙂

martinkatinka
22. feb 2024

@valeria_h ved aj tak sa za ne hanbi... Vsak nenapisala konkretne

valeria_h
22. feb 2024

@martinkatinka Veď vy budete mať stále s niečím problém. A konkrétne nicky písať nemusí, každý vie o kom je reč 🙂

ibatanecnica
22. feb 2024

@natall113 mňa by zase zaujímalo ako viete, že je dotyčná v každej diskusii. To potom aj ty musíš mať kopu času, keď stíhaš všetko čítať. A to už je jedno či čítaš alebo sa aj zapájaš. Čas tu tráviš a keď máš taký prehľad, tak dosť toho času

natall113
22. feb 2024

@ibatanecnica ja to vnímam tak že prídem, otvorím diskusiu a vidím odpovede od tých istých nickov, otvorím ďalšiu zas tí istí ľudia, prídem o dva dni otvorím nejakú diskusiu a zas tí istí.
Ja to ale nepíšem v štýle ako autorka, veľa tých žien má super vedomosti a dobre odpovede ktoré pomôžu, áno ako som aj tu písala niekedy pôsobia odpovede agresívne a arogantne na základe čoho si myslím že vznikajú takéto diskusie

ibatanecnica
22. feb 2024

@natall113 aha, rozumiem,

mclissa
22. feb 2024

Ja si precitam, sem tam napisem. Ale zatial kazdu diskusiu co som otvorila tak ano stale tie iste. Jedna vzdy dobre poradi aj sa usmejem ako niekedy odpali niekoho. A o tej druhej viem viacej akoby som chcela. Ta kazdu diskusiu prevedie na seba, a na to aky ma “prehlad” tak sa radi o kazdom 💩.

ibatanecnica
22. feb 2024

@mclissa normálne by ma zaujímalo, ktoré sú to nicky čo sú tu stále. 😂

koniarova
22. feb 2024

@ibatanecnica to sa nedozvieme. 😂

natall113
22. feb 2024

@ibatanecnica
@koniarova
Presne Nicky si nepamätám ale tieto si všimam ja, väčšina vždy píše dobre a k téme
Viestta, anjelicek, H2, janinah, abbey, amelia18? Tu si nepamätám nick ale fotku

ibatanecnica
22. feb 2024

@natall113 tak ja otváram iba témy, ktoré ma zaujmú a odpíšem, ak mám k tomu čo povedať - napísať. H2 je tam dosť často aj anjelicek,. To je pravda ale nezamýšlala som sa, či sú aj v iných témach, ktoré neotváram.

natall113
22. feb 2024

@ibatanecnica ja tiež otváram len témy ktoré má zaujímajú a práve v tých sa vyskytujú iné ani ja nečítam

lneviemmeno
22. feb 2024

Ja tiez len citam diskusie, obcas reagujem ale malokedy 😄 A co ja viem, volny cas aj mam, som doma na materskej, len 1 dieta, cize kym spi a mam splnene povinnosti doma preco by som necitala diskusie tu? 😀 kazdy ako si volny cas zariadi 🤷🏻‍♀️

sandrasstini
22. feb 2024

Beriem ked napises jednu dve vety k teme a hotovo, ale co som si tiez vsimla tie iste nicky na akukolvek temu kliknem vzdy su tam od nich rady a navyse nie ze jedna dve reakcie ale normalne obsiahle komentare xy krat. Nechapem ako to niekoho moze bavit vsade byt a vsetko vediet, najma ked velmi tvrdia ze rodina je na prvom mieste a maju nabite dni, varia, pecu, strikuju a po nabitom dni v kolotoci s detmi a pracovnych povinnostiach a podobne, nechapem kde beru teda vobec cas a najma energiu tu vypisovat litanie v kazdej teme a obhajovat svoje nazory s cudzimi zenami.
Podla mna je to trosku uz zavislost, byt vsade za mudru a mat potrebu sa vyjadrit.

oblecenieavecicky
22. feb 2024

@sandrasstini Stačí si pozrieť len dnešné nové diskusie 😀 🙈 a čím skôr reagovať, tým lepšie. To fakt už bude závislosť.

koniarova
22. feb 2024

@oblecenieavecicky a ty konkrétne ako si pomohla ľuďom v tých dnešných diskusiách?

ibatanecnica
22. feb 2024

@oblecenieavecicky tiež si myslím,

h2
22. feb 2024

@pralinka25 , tak aby ti nebolo ľúto, že ťa tu nikto nespomenul. 😃
Nemáš za čo. 😘

koniarova
22. feb 2024

@h2 ja ju môžem v dobrom spomenúť. 👍Ale budem zaradená medzi jednoduchších. 😁

h2
22. feb 2024

@koniarova Ja som ju spomenula naschvál, lebo sme sa o tom bavili v inej diskusii a písala, že ona tu spomenutá nebola. 😁

demodun
22. feb 2024

@h2 zabudla si na @tanyag !!!😄

tanyag
22. feb 2024

@demodun Ďakujem 😁😁😁 potešilo

h2
22. feb 2024

@demodun Tá sa nesťažovala, že tu nie je. Alebo mi zase niečo ušlo? 😁

tanyag
22. feb 2024

@h2 Nič ti neušlo, nesťažovala som sa 🤣 len som bola zvedavá, či sa tu nájdem 😁

h2
22. feb 2024

@tanyag No, a už si tu. 😊
Bosorky obsadzujú ďalšiu diskusiu! 😃

tanyag
22. feb 2024

@h2 Len to nie, my máme svoju, tam nás nikto nezakope pod čiernu zem 😁 takže šup šup späť 😀

koniarova
22. feb 2024

@h2 my sa tu aj samé konkretizujeme. Ani nás netreba menovať.😂

viestta
22. feb 2024

@koniarova ale zas ten klub "jednoduchsich" co sa tu zisiel nie je az taka zla spolocnost. V kazdom pripade aspon z nas nesrsi zášť a povysenecstvo.

h2
22. feb 2024

@viestta My nie sme jednoduchšie. My sme náhodou veľmi mú... mú, mú, Múú, MÚÚÚ 🐮

Prepáč, nechala som sa uniesť. Chcela som len napísať, že sme veľmi múdre a máme veľmi vysoký inteligenčný kvo... kvo, kvo, Kvo-kvo, KVOOO...🐔

🤣 Sorry, srandičky...