Prečo voľby neberú do úvahy názor na LGBTI?
Caute, ja len rozmyslam, aku nenavist sirili politici kvoli LGBTI, aby sa dostali do vlady a teraz, ze Pelle kandiduje, zrazu LGBTI nikomu nevadi.
Co sa stalo?
Nechcu zrazu tradicny stat s tradicnymi rodinami?
Koho tato tema nezaujima, nech nepise a zbytocne nekomentuje.
Chcem vediet vase nazory.
PS: samozrejme ja nemam nic a ani som nemala proti lgbti komunite. ❤️🏳️🌈
Dakujem!
@portret7 tak skúsme kolko hoaxov vytvoril Korčok a je team a koľko team Pellegriniho. Klamstvá v tomto štáte vytvárajú kotlebovci, tarabovci a hlavne Fico. Kľudne napíš koľko hoaxov bolo na účet Fica, Danka a ďalších stoho spektra.
@portret7 už som ti písal není podstatne ci je ružový panter gay. Je dôležité ako sa chová v predvolebnej kampaní. Koľko klame a zavádza. To monštrum sa išiel dat vyfotit do kostola. Hanba na sto rokov
@markusrasford ale ved ja ti neoponujem, iba sa pytam, preco su ludia presvedceni, ze je gay, nic viac… tema je pelle, nie fico a spol. Zatial som relevantnu odpoved nedostala. To, ze sa snazis otocit debatu smerom na fico a spol. stale nie je argument na to, ci je alebo nie je pelle gay a preco tomu ludia veria. A nikde netvrdim, ze tato vlada je podla mojich predstav, ani ta predchadzajuca nebola…takze zbytocne temu otacas na fica, lebo tam nie je o com diskutovat.
@portret7 lebo je gay. Ale ono je to jedno, len tu je to uz tak do oci bijuce a verejne --- ze mi proste na nom vadi ze to nepovie. Zamlcuje svoju vlastnu podstatu a osobnost aby bol voleny - lebo mu je jasne ze ak to prizna, skonci. A toto ja osobne neznasam, takyto pristup.
a ano, mozme argumentovat ze nikoho nemusi zaujimat s kym spim - ale ja nie som verejna osoba. On je - tak je logicke ze verejnost zaujimaju aj taketo drby.
@kaktusik007 to svedci o nasom narode, ze nas zaujimaju prave taketo drby. I ked je verejne cinna osoba, nie je povinny sa k tomu vyjadrit, ma na to pravo. Chceme sa posunut smerom k vyspelejsim statom, ale nerespektujeme pravo na sukromie u verejne znamych osobach. Zvlastne.
@portret7 v kazdom narode je cast, ktora vyhladava drby. Tak to proste je.
jáj dávno tu už nebola politická a pod. téma. Možno preto, že ľuďom samotní LGBTi nevadia ale vadí im to pretláčanie ideologie, správanie sa niektorých ľudí a pod.
Poznám dosť inak orientovaných ľudí a nikto z okolia, čo viem , s nimi nemá problém a ani oni s nikým. Normálne si všetci žijeme a nikto nevyhľadáva žiadne extrémy, problémy. Lenže to, čo ľudia veľakrát vidia v médiách je už cez a tým pádom sa vytvára vedomie o určitých ľuďoch. A už to ide.
@portret7 čítaj trosku s porozumením neotacam tému na Fica. Uvádzam príklad že....kto je hoaxer a Pellegrini to ide v poslednej dobe ide jedna radosť. Písal som ti není dôležité ci je gay ci sa priznal alebo nie. Inde je problém a ten sa vola ze nastúpil cestu luhara
Ja proti tejto komunite nič nemám či je alebo nie je pre voľbami. Taktiež mi je srdečne jedno či je alebo nie je Pellegriny gay. Ale čo mi jedno nie je, je že je typ kam vietor tam kabát. Nedokáže stáť ani za svojím názorom, mení ho ako ponožky.
@ekira1 no hlavne že Korčok je stále rovnaký že? Stačí si pozrieť, kde sa kedy s kým dával dokopy. Tiež toho vystriedal.
@ibatanecnica napíš s kým sa dával dokopy?
@markusrasford stačí si prečítať jeho životopis - ,,kariéru,,
AUTOR
•
Včera o 17:28
@ahhola nie je povinnost, ale jeho spoluhraci rozstvali Slovensko proti tejto komunite. A preto to nepovazujem za ferove.
Dokonca ak sa pamatas, tak zastrelili aj dvoch muzov...
O tom nic neviem, viem, ze lgbtaci vykopavaju otvorene dvere a robia curbesy v uliciach, kedy si vedu svojich partnerov na obojkoch s holymi ritami.
Ten inteligentny no dezorientovany chalan z top BA gymnazia, ktory sam bol gay a nevedel to v sebe pobrat, to je dokaz coho? Ked isiel najpr odprasknut premiera a zistil, ze k nemu sa nedistane, teplaren bol ciel c. 2.💥
@ibatanecnica veľmi vycerpavajuca odpoveď. Ale sú ľudia ako ty a stačí im to. Nie co robil a ako robil ale treba čítať jeho životopis. Snáď mu ho nepísal Matúš Sukaj
@ibatanecnica takže čítam- Bývalý vedúci delegácie pre prístupové rokovania do NATO, Bývalý veľvyslanec Slovenska v Nemecku, Bývalý stály predstaviteľ Slovenska pri Európskej únii, Bývalý splnomocnenec vlády SR pre predsedníctvo SR v Rade Európskej únie, Bývalý veľvyslanec Slovenskej republiky v Spojených štátoch, 14. minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR, 16. minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR. Teda kto by to od diplomata čakal 🫣
@gribka1 to sa treba spýtať
@ibatanecnica, na otázku s kým sa dával do kopy má poslala čítať jeho kariéru 🤷♀️
@ekira1 kto chce, si odpoveď nájde, kto nechce, nevidí
@ibatanecnica našla som, vypísala som ti jeho kariéru. Vidím presne to, čo tam je.
@markusrasford este hooorsie
@portret7 Nechce to priznať verejné je iné keď to vysloví stanoví tu pravdu priamo na médiá co nášmu jednoduchému národu stačí- co nebolo povedané od"doveryhodných "ľudí vlastne nestalo .. Ale je gay mnoho.krat bol.videni kade tade s niekym len sám si to nechce povedať nahlas všetci okolo.vieme ze je.
@anastazia333 nevidim dovod, prečo by si mal priznávať, bez ohľadu na to, či to je pravda. Pacil sa mi včera Simecka z PS (a to nie som jeho fanúšik), ako sa k tomu vyjadril + Sakova - proste toto je téma, ktorú chrapunsky vytiahol Matovic a normálni inteligentní ľudia mu na to neskocili, ani Korcok. Ostatne veci, samozrejme nech sa riešia - vila a pod. Matovic opat prerazil dno. Iba hlupáka bude zaujímať, s kým pekle spáva a v dnes dobe toto vyťahovať na verejnosť, no úbohé.
@ahhola Áno je pravda ze niektorí lgbti sú mimo ze chodia holý za obojky ale to by som úplne neradila uy k lgbt to sú extrémisti ani lgbt ľudia viacerí s takýmto extrémizmom nie sú okay, na druhej strane aj hetero páry robia na verejnosti co patria do postele čiže tak..

@thirstymonk ja si myslim, ze maju mat pravo zobrat sa, ak chcu, to je vsetko.