Prečo voliť Harabina v tohtoročných voľbách?
@avicii18 no to teda horsi ako kiska by bol urcite
@stanulienkat
niekto si nieco napise a ty mas potrebu ho teraz kvoli tomu odsudzovat, a diktovat co je nazor a co nie,
Prepac, to co robis je ubohe a detinske
Ano sucitim s nim a s tvojou nevestou alebo zatkom uz duplom,
chudence teba za svokru tak sa stahuju aj na druhy koniec republiky
Tak chod ty kandidovat ked si taka dokonala osoba podla teba, uvidime aka spina by sa na teba vytiahla v kampani
ani neviem, kto je na poriadne na vyber...
@jana_eyre_2 nezdá sa ti absolútne ,ale že absolútne odveci tvoja odpoveď? Či máš potrebu proste na mňa reagovať? Inak všimla som si to už viac x👍,je to zvláštne,ale nevadí.
Prečo by mi malo byť jedno z Rakúska,čo sa deje na Slovensku? Nemám pocit,že som napísala,niečo na túto tému. Inak pre pokoj tvojej duše,ako osobe s nejakým IQ a ako Slovenke,čo síce žije v Rakúsku,ale má rodinu,nehnuteľnosti a tak na tomto území ,mi absolútne nie je jedno,čo sa na Sk deje a si predstav,že pôjdem dnes voliť. Ono to ide. Vážne,ver mi,chápem,že niekto si to nevie predstaviť 🤷a žerie ho asi predstava,že niekto žijúci mimo ,to dokáže ,ale s tým už nič nenarobím. Závisť je sviňa. Tiež,len sa nenudí🤣🤣🤣. Pekný deň(my si ho zaručene urobíme v Bratislave😉) a naozaj skús obmedziť svoje príspevky na mňa,lebo je to smiešne. Ale keď ti to nepôjde,nevadí,aspoň sa zabavim.
@maciatkolulu tak ono to aj mne tak vyznelo, ze ta to nezaujima, ked si otravene napisala zenskym, ze sa asi nudia, ked vypisuju dalsiu temu o volbach.
Asi zle sformulovane.
Ale je super, ze ta volby zaujimaju a aj volit pojdes👍
@0silvia0 tak ono myslím,že 10000.tema o Tom istom,aj kebyže som zarytý politológ,čo priamo rieši,fakt mi príde od veci zakladať ďalšie a ďalšie témy a ono je to tu aj niekde napísané ,že duplicitné témy eeeee,ale tak aspoň zmena,za chvilu sa spustí princezná Kate a jej rakovina.
Lebo vsetci zbohatnu, ked vyhra: https://twitter.com/ostravanda_/status/17704072... 🫣
@maciatkolulu prepáč ale zbytočne sa rozčuľujes ja na teba reagujem naozaj málokedy lebo viem že niekedy sa s tebou nedá.. (ale ano je pekne manipulativne povedať že ťa často oznacujem aby si vyšla za peknú 😉)
moja odpoveď sa ti môže zdať odveci, ale mi nehovor že keď sa tam kde bývaš dejú veľké veci, ľudia o Tom denne nehovoria? Lebo u nás je voľba prezidenta zásadnejšia ako inokedy, takže samozrejme že to ľudia denne rozoberajú a vôbec nejde o nudu ako sviňa.. takže kým u nás bude ťažká politická situácia, dovtedy sa to bude rozoberať..
@jana_eyre_2 ja sa absolútne nerozculujem,ty pôsobis,že ta "nadchynaju moje príspevky" a to ako vážne. A naozaj nepotrebujem niekde na fóre vychádzať za peknú🤣🤣🤣🤣,zato ty tak reálne pôsobis a snažis sa riadne. Mne to príde smiešne. A ano,tam kde bývam,tam,kde sa stretavam s ľuďmi(normálne je Rakúsko iná planéta 😜)sa rozpráva o všeličom,velkom aj malom a keď je toho veľa,tak sa povie aj stačilo,stačí jedna téma a nemusí byť stále dokola a najmä sa rozoberá face to face,keď narazas na to,kde bývam,túto to je tusim online,či? 🤣Napísala som ,že duplicitné témy ....nevšimla si si,nie celá téma ako taká,no nevadi. Snaha bola.
Ale vážne žiaden strach,Kate to už vyriešila😉 a skús sa zamerať na iného,alebo keď sa nechceš hrať na peknú ty,napíš mi súkromné,čo povieš. 😘Pekny víkend,prázdniny,veľkú noc.
@maciatkolulu mňa by napríklad naozaj zaujímalo prečo ľudia chcú voliť harabina, lebo to nechápem.. a podobnú tému "prečo Harabin" som si dodnes nevšimla, väčšina sa týkala iných kandidátov, to nie sú duplicitné temy..
Inak ma vôbec nezaujímajú tvoje radoby vtipné urážky, skôr sú trápne, lebo keď nemás čo iné vytiahnuť, skúšas ma uraziť tým aká som, áno to som si už všimla aj ja.. mne je jedno ako ma tu ľudia vidia, ja sa za seba nehanbím..
@jana_eyre_2 a ideš a ideš a ideš .....
Apropo,keď ťa to zaujíma,prečo idú voliť toho,či onoho,prečo reagujes na môj príspevok,štipľavo,prečo,keď ťa nezaujíma moja bytosť,oprsklo a nepríjemné reagujes a nenapíses,že napríklad ja chcem mať 25.temu ohľadom harabina a volieb a ešte aj kľudne založíme tri. Ale vyprsknes,že sa mi z Rakúska dobre kvaka🤣🤣🤣hmmm,no dobre. Nevadí,pochopili sme sa,snáď by už aj stačilo,či? Ešte sa budeš snažiť? Prosím ťa,potom to tu už nespamujme a píš súkromné.😉
@maciatkolulu nemám problém napísať ti aj súkromne a aj som to urobila.. zaujímavé, že svoju reakciu o nudiacich sa ženách nepovažujes za štipľavú, ale moju reakciu áno.. 😒
@17alexis Na FB si davaju slovensku vlajku:
"antivaxeri, neovladaju gramatiku, absentuje kriticke myslenie, nepoznaju rozdiel medzi nazorom a faktom, su to casto nizkoprijmove skupiny, absentuje tiez analyticke myslenie, nie su tolerantni voci nazorom inych, su homofobni, xenofobni, veria konspiraciam, necestuju, zvacsa neovladaju ani cudzi jazyk, vsetko hejtuju bez ohladu na to, o aku temu ide, su farizejski krestania"
Toto myslis skutocne vazne? Mozno su ti ludia inteligentni a su hrdi na to, ze su slovaci a preto si daju slovensku vlajku ❤
@beloved myslim to ozaj vazne. 😔 Prave ti "hrdi Slovaci", zial, spadaju do tej kategorie ako som napisala. Mozu byt akokolvek vzdelani, mozu to byt aj dobri susedia, kamarati, manzelia, ale naozaj ich to charakterizuje. Staci si nahodne pozriet hociktory profil. O to viac je to potom smutnejsie, lebo ja takych potom vnimam tak, ze tu nasu vlajku dehonestuju, nakolko popieraju aj dejiny a veria len tomu, co im nadiktuju niektori politici. Aj v nasej rodine mame ludi z tej skupiny, co som vypisala, aj niektorych znamych...
@beloved neprotirecim. Ak ma niekto VS vzdelanie, este neznamena, ze ten clovek je vzdelany, ani ze vie kriticky mysliet. V rodine mame pravnikov, zubarov, programatorov, skvelo sa spolu zabavime na oslavach ci svadbach, ale ako otvoria usta a zacnu o politike, o tom, ako nenavidia, citujem, cierne huby - rozumej cernochov, ako cast rodiny emigrovala pred cca 20r do USA za lepsim zivotom, ale odsudzuju ekonomickych a dokonca aj vojnovych migrantov, tak vtedy od nich utekame lebo s hlupou hlavou nema zmysel diskutovat. Zrejme si sa v tom mojom popise nasla, ked ta to tak pali. Mozno sa nad tym aspon zamyslis a ak nie, aj tak dobre.
@17alexis Mylis sa, ja sa v tomto tvojom dokonalom popise nevidim, rozhodne nenazyvam cernochov, ani nikoho ineho cierne huby, nikdy som to neurobila a ani by mi to nenapadlo, su to predsa ludia, ako my. Rovnako neodsudzujem migrantov, ekonomickych ani akychkolvek inych.
Len nepochopim, ako mozes zovseobecnit a hodit do jedneho vreca vsetkych ludi, co si daju na FB slovensku vlajku a urobit z nich bandu hlupakov.
@beloved Nie, nie sú hrdi na to že sú Slováci, len sa skrývajú za Slovensku zastavu a tvária sa, že sú slovenskejši od Slovákov. Sú to falošné zmije, ktoré robia zle republike. Myslia si, že majú patent a nárok na Slovensko. Aj ostatní ľudia sú Slováci a možno sú oveľa lepsi a hrdší na Slovensko, ako oni. Väčšinou tí, čo sa skrývajú za Slovensku vlajku, sú to najväčšie zlo v našej republike, rozvracači a štváči bez štipky inteligencie. Zober si, ktoré strany sa skrývajú za Slovensku vlajku- kotlebovci, národniari, Harabín, smer- to všetko je čisté zlo. Presne ako za Slovenského štátu národniari najviac robili zle svojim blížnym, posielali ich na smrť, arizovali, vrazdili, rabovali na čele s Tisom- takzvaným hejslovákom.
A pozri si na Facebooku príspevky ľudí, ktorí si vycapia slovenskú vlajku-sú to najzlovestnejšie, najprimiteľnejšie, najhlúpejšie a najzlostnejšie príspevky.

Prečo? Lebo bol na neho pekný kurz 🙂 Ale vážne. Nechcem za prezidenta ďalšiu marionetu ala Čaputka a ani buzeranta. Harabin nie je môj ideál, ale je z čoho vyberať? Horší ako Kiska určite nebude.