icon

Prečo ženy bez kariéry čelia kritike?

13. jan 2024

V poslednej dobe si vsimam tu na konovi, ze su tu zeny, ktore doslova odsudzuju zeny zato, ked ziju niekde trebars na dedine, robia na skrateny uvazok a neprinasaju do rozpoctu tolko, kolko manzel, lebo chcu travit cas s detmi a nevedia si to zariadit inak. Preco niekto nevie pochopit, ze su ludia, aj medzi zenami aj medzi muzmi, ktorym staci bezna praca a nepotrebujú robit karieru? Su ludia, ktori su dravi, chcu nieco dokazat, potom su taki, ktori su mozno dravi, ale casom chcu svoi zivot rozdeliť aj medzi rodinu alebo su tu potom taki, ktorym staci odrobit si 8 hodin, ist domov a doma riesit uz len svoje veci a nie pracu. Teraz nehovorim o zenach, ktore nic nerobia a nechaju sa zivit muzom. Ale trebars nejaka zena, ktora pracuje od pondelka do piatka , robi niekde v office, nezaraba nadpriemernu mzdu, ale tu maju potrebu zeny do nej kopnut, ze je nieco menej, lebo neprinasa do rozpoctu rovnako. Preco ste niektore take zle? Nie je podstatne to, ze ta zena sa snazi a pracuje? Preco sa vysokoškolsky vzdelane zeny maju potrebu porovnavat so zenami, ktore tu skolu nemaju a staci im robit aj za menej, ale mat klud? Alebo porovnávanie zien z casti Slovenska, kde nie je problem zohnat si pracu so zenami z dedin :D mne to niekedy pride vtipne citatt, ako sa tu niektore natahujete a snazite sa predbiehat medzi sebou, ktora ma.lepsi zivot

Strana
z4
lelelienka
16. jan 2024

@amel tak, ze si daju rozne fiktivne PNky, prosia riaditelky, aby im nezobrali dieta do skolky a dostavali prispevok, predlzene rodicaky s neadekvatnymi diagnozami, ved si precitaj diskusie a nestacis sa cudovat…proste robia vsetko pre to, aby mohli bezdovodne sediet doma a dostavat rozne davky
A pozor, teraz nemyslim normalnu matersku, na ktoru ma kazdy narok, ale tie rozne vyspekulovane pripady, ze neodviest do systemu poriadne nic a len natrcit ruku

amel
16. jan 2024

@lelelienka nehadzala by som všetky do jedného vreca.

lelelienka
16. jan 2024

@amel a kde hadzem vsetky do jedneho vreca? Pisem o tych, co chcu so systemom vybabrat a uviedla som presne priklady, ako. A to musis uznat, ze je cista (pardon za vyraz) vychcanost

amel
16. jan 2024

@lelelienka tie tu boli,sú a budú.Kazda z nás má možnosť výberu.

Strana
z4