Pred školou v parku pobehujú dobermany
Myslíte že je ok ak pred školou v parku pobehujú dobermany bez košíka a nie na vodítku? Išla som s malým na ihrisko a stará dôchodkyňa na prechádzke s mobilom a pes skoro skočil na dieťa! Podotýkam milujem psov,skoro som jej niečo povedala
Môžeš zavolať policajtov. 🤷♀️ tiež mám psa, menšieho vycvičeného, občas ho pustím sa prebehnúť a poňuchať, ale treba ho sledovať a reagovať. Kto má väčšie plemeno, musí rátať s tým, že sa ľudia boja, že môže zhodiť dieťa atď...
Nie je to OK. Takisto nie je ok ak pobehuje na volno a bez kosika jorksir ci civava ktory vystekuje a vybieha na vsetko naokolo.
Niekedy staci naozaj slusne upozornit a poprosit majitela, ti chapavejsi si to vezmu k srdcu 🙂
Tak pobehovali tam dobermany či jeden doberman? A ako skoro skočil na dieťa, keď neskočil a bol bez vodítka, teda bol poslušný a majiteľka ho privolala alebo tvoje dieťa ignoroval? Lebo skoro skočiť je neskočiť a teda nič sa nestalo. Mal by byť na vodítku a je jedno aký druh psa to je, košík mať nemusí. Keď ti to prekážalo, mala si sa ozvať, niektorí ľudia sa psov boja a je im ich voľný pohyb nepríjemný.
@lilope čítal s porozumením,boli dvaja jeden skoro skočil
@lilope takže dovtedy kým sa nič nestane je to podľa teba ok? A deti máš?
No to som nemohla porozumieť z tvojho popisu, že psov tam mala dvoch a jeden z nich skoro skočil na dieťa. Keby si to napísala takto, tak je to jasné hneď. Na mojom príspevku to ale nič nemení.
Aj ty čítaj a porozumením. Toto, čo uvádzaš, som kde napísala? Vymýšlaš si svoje. Zjavne máš problém nielen s opisom, ale aj porozumením.
@estrella5 áno súhlasím,ale myslím si ,že skoro ☺️neskoro ..pes nemá byť bez vodítka,alebo košíka !!!
Ja mam mladeho nemeckeho ovciaka,vencim ho vacsinou bez voditka,pocuva na slovo ale vzdy ho mam na ociach.Asi posobi mierumilovne,lebo velakrat som od neho musela ludi odhanat co ho isli hladkat a nie je den ze by ho nepochvalili....zrovna dnes sa mu prihovorili dve starsie panie ze "macko" 😉Tym ze ho mam vzdy pod kontrolou predchadzam pripadnym neprijemnostiam.Drzi sa blizko mna,je to moj 12. pes,tak mam uz skusenosti.
Teraz v tv dávali, že v Trenčíne zaútočil pes na pani pred blokom,keď jej sused vychádzal so psom von na prechádzku. Dohrýzol jej tvár.
nie, nieje to v poriadku. My sme mali psa, milujem psov, nemám problém s dobermanom, vlčiakom, rotvajlerom, stafordom. Ak niekoho stretnem na prechádzke v prírode, na poli, opýtam sa majiteľa či je pes ok s cudzím človekom a či si ho môžem pohladkať (ja proste nemôžem odolať) Ale! Nemôžem vedieť keď sa vyrúti pes spoza rohu, stromu, chaty, ako bude ma mňa reagovať, a nebolo by mi veru všetko jedno (tak sa mi raz stalo z bernardínom, a to ja sa psov nebojím) Pes má byť ma vôdzke... a hlavne, má mať uvedomelého a zodpovedného majiteľa. A to sa bohužiaľ deje málo. Aj nezvládnutý yorkshire urobí viac paseky ako vycvičený pitbul 🤔 "svokru" tak pohrýzla čivava, vyskočila na ňu ako potkan...
"Skoro" skočil? To je čo za 💩 ?
nikde to nie je ok!!!!ani na hradzi
Pes ako doberman ked beha tam kde su deti no neviem ja by som ho bud drzala alebo pustila s nahubkom
@slavomira236 tak aj s nahubkom ti moze zvalit dieta....a vystrasit.
Ja teda neviem ake su nariadenia, dufam, ze take, aby chranili ludi, co sa psov boja. Ale bohuzial, u nas tiez po skolskych ihriskach chodia vencit psov a bez voditok.

Mala si jej povedať. V poriadku to nie je ale ak máš problém, treba to riešiť.