icon

Predaj bundičky tu na Bazári a nespokojná kupujúca

stanka111222
31. okt 2018

Ahojte, chcem vás poprosiť o radu, predala som jednej pani bundicku a ona si ju dnes prevzala a tvrdi, že je spínava, poslala mi aj foto, ale ja som si vôbec neni toho vedomá, že by som jej ju špinavú poslala :( V podmienkach mám uvedené, že tovar neberiem spat a pani sa mi teraz vyhráža, že mi napíše zlu recenziu a pošle aj tak bundu spat. Prosím, čo mám robiť, ja sa nechcem s ňou doťahovať, nikdy sa mi nestalo, že by som niečo poslala spínave, nevravím, mohla som prehliadnuť, ale pani si nepýtala ani bližšie foto ani nič, kde by som si mohla fliaciky všimnúť. Na inzeráte kde som bundicku mala som si ju detailne pozerala a nenasla som poškodenie. Ďakujem za každú radu.

Strana
z2
agikaku
16. nov 2018

@alami ja som pred nedavnom kupila topanky. Pani ma uvedene, ze tovar neberie spat, ale ked som,jej napisala, ze su mi velke, ci nemozem vratit, tak nebol problem a vratila som, velaa zalezi od cloveka

alickapusinka
24. júl 2024

Pre jedno zel hodnotenie nepredať neskôr žiadne veci vrátila by som nech TI pošlem bundu nazad a vyprať ju či nepusti.

klip0
24. júl 2024

@alickapusinka diskusia stará 6 rokov

alickapusinka
24. júl 2024

@klip0 a čo teraz nekomentuj má asi evidente nie až taak stara ked je tu.A ak stara načo sa zapajaš a rýpeš načo to je dobre.

klip0
24. júl 2024

@alickapusinka aha ty asi niesi úplne v poriadku. Prepáč 🙃

Strana
z2