icon

Predaj bytu a problémoví susedia

24. júl 2022

Ahoj dievčatá. Mám taký morálny problém a potrebovala by som počuť aj názory druhých ľudí.
Ide o to, že majiteľ bytu, v ktorom s partnerom bývame, ide byt predať. Už nám o tom povedal, už sme si aj našli iný prenájom. Ide o našich susedov, ktorí sú problémoví. V auguste budu chodiť na prehliadku záujemci, nemusí na to vôbec prísť, ale ak by prišlo a oni sa nás pýtali na susedov, čo by ste im povedali? Klamať im nechcem. Nemôžem povedať, že sú super a bezproblémoví, bohužiaľ sme na nich už volali aj políciu. Ako by ste sa zachovali? Mne by bolo ľúto tých ľudí, čo by tých išli bývať.

Strana
z2
zuzanka.zuzu
24. júl 2022

@tykat aj mne z diskusie vyplynulo to iste 😉 toto su ludia papezskejsi nez papez, neviem ako inak ich popisat, tak falosne mili a "spravodlivi" (krasnym prikladom je napr.maria cirova ci jak sa vola, falosna jak hovado)

anita6666
24. júl 2022

@missdiva presne tak! Majiteľ normálny evidentne nebude,čo je vlastne jeho škoda,minimálne v tomto prípade. Už som to vyššie písala

namornicka
24. júl 2022

Ja na mieste podnajomnika by som bola tiez radsej ticho. Ale zas na druhej strane, ak tam maju pri obhliadke byť a sprevadzat ich, tak jasne ze otazka padne (z praktickych dovodov) na tych co tam byvaju. “A co susedia?” a pod. Da sa to zahovorit samozrejme, ale kysly ksicht alebo vyhyvavy pohlad prezradi. Ja ako zaujemca by som sa to pytala ak je moznost radsej toho, kto tam byva.

liusa82
24. júl 2022

My sme tiež predávali byt kvôli problémovým susedom.Išli sme do domu.Nás ked sa pýtali tak sme povedali že sú tu susedia ako všade v bytovkách že sem tam dačo počuť.Kupujú byt takže nemôžu rátať s tým že v bytovke je hrobové ticho ako v dome.To zároveň povieš pravdu a aj neklameš.Ale čo bola sranda k nám ked chodili na obhliadku tak vždy sa tí nad nami záhadne vyparili alebo bolo ozaj hrobové ticho čo inokedy neexistovalo🙂 Plus som nechala zapnutú aj telku pri obhliadkach

saraxyz
24. júl 2022

Ja by som nehovorila nic. Novy majiteľ moze mat iny pohlad na susedov. Mozno on ich nebude vnímať ako problemovych

Strana
z2