Predajcovia, ktorí sú aj za výmenu
Niektorí z nás sú aj za vymenu na bazáriku - niektorí takúto formu odmietajú.. Bolo by preto fajn poznať tých z nás, kt. sa takejto forme nebránia a tak sa vyhneme tomu, aby sme niekoho otravovali...🙂
ja vymením,,,potrebujem gumáčiky velkost(dlžka 19cm) a dievčenske nohavice velkosti 122/128
Ahojte maminky,
ja tiez vymenim - tuto nerozbalenu zehliacu dosku so zehlickou Kitty - uplne nove, nerozbalene, pov. cena 20 Eur, predavam za 18 Eur, prip. dohoda.....
Namiesto toho by som rada oblecenie vel.98, prip. vacsie na zimu, jar - tricka s dlhym rukavom na doma, teplaky, ale aj hocico pekne, hlavne nie ruzove :-P, som taky antiruzovy clovek, aj ked mam dcerku, kludne mozu byt aj tmave farby.....kludne aj chalanske oblecenia, to mi nevadi..... hlavne vel. 98 prip. vacsie........
TAk sa tesim na vymenu! 🙂
aj ja menim
Ani ja sa vymene nebranim 🙂
aj ja mozem vymenit. som za...
Vymeni niekto so mnou , chcela by som monsterku pre dcérku za nieco z môjho bazarika mám pekné aj značkové veci
aj ja som za vymenu, tak nakuknite babulky aj ku mne 🙂
Aj ja som za vymenu🙂
Nehladá náhodou neaká mamička veci pre seba na donosenie?(za symbolicku cenu za balíček) Dalej obečnie vadšich rozmerov napr(50/XXL) alebo pánske oblečenie? (všetko balené vo vadšich baličkoch ....ak sa nájde niekto kto má záujem kontaktujte ma cez spravu.Dakujem
aj ja rada mením 🙂
Ahojťe babulky aj ja rada vymenim🙂 🙂
Ahojte maminy, su tu aktualne maminy,ktore by rady vymenili si medzi sebou oblecenie? Mam 2,8 rocne dievcatko,rada by som vymenila uz nosene vecicky za vacsie. Mozno je taka mamicka, co chcela jedno dietatko,predala veci a prislo druhe dievcatko a opat potrebuje male dievcenske🙂))) dakujem a tesim sa na prispevky
Mimochodom, sú tu aj skupinky na vymieňanie 🙂 ja by som toto však dala pri zadávaní inzerátu niekde, nech predajca označí, či mení či nie. Lebo mne je lepšie si vyhľadávať podľa filtrov, veľkosti oblečenia, typ oblečenia a väčšina vecí, čo sa mi páči, nie je na výmenu.

@martinka17 😀 šak to
@bazoska inak - nič v zlom, ale registrácia dnes a hneď meniť-a nie je za čo 😉
nuž, minimálne divné 😕