icon

Predavačka blokovala a posúvala veci k nákupu predošlého zákazníka. Je to ok?

28. aug 2022

Ahojte, boli sme na nákup a predavačka doblokovala predoslemu zákazníkovi , zaplatil a hneď začala blokovať nám. Predelovac tam nebol čiže posúvala naše veci na jeho. Ja som ju stopla, či jej nevadí, že nám mieša nákupy ( pán si schovával ešte stále svoje, čiže sa mi nedalo prejsť k našim). Manžel má potom sfukol, že či som musela byť taká nepríjemná. Je to podľa vás ok, keď nepočkal, kým zákazník odíde a pomiesa nákup ?

Strana
z4
babydesire
2. sep 2022

@janai1 robila som v kaufe 🙂 neni davno,,aj pri pokladni som si co to odstale,aj tie ich jeb*** scany piznam,,preto tolko komentujem 😀

babydesire
2. sep 2022

Hmm.do bille nechodim, mam ho odruky...

junjunior
1. feb 2025

Každý Vám odpovedal, čo citi, keď.stoji v rade si myslím, ja teraz budem.asi 2 roky takto pracovat, presne ak je starý človek,.a za ním majú veľký kosik to podavam do,kosika, aby sa necitili, že sú na obtiaz, a keď niektorym pomôžem do kosika, ludia v.rade sú skôr radi .....najde sa.jeden za.dva týždne, neznamy, čo frfle, tak si,myslím, že došiel kontrolovat, nakoľko ludia sú ozaj,ak.spravne sa I'm odpovie mili, hlavne mňa hnevaju tie kliky ratane, trapne....však keby ste videli, že niekedy mi toľko hľadaju drobme,.že dlhšie ako cely nakup, že by mali vymysliet, niečo iné na hodnotenie a ja ich mam .....robim si aby sa ludia, necitili, že im to hadzu ako odpad presne....a už mi to viaceri povedali, že sa I'm to páči.....

Strana
z4