Predávajúca mi odmieta vrátiť peniaze za tovar, ktorý mi neprišiel
Baby, ako dalej riesit tuto situaciu ?
Neprisiel mi balicek. Chcela som zasielku poslat doporucene., nakolko cena bola 40€. Pani ho poslala obycajne s tym, ze sa manzel pomylil. Balicek neprisiel a peniaze mi vratit nechce. Ze nebude bez tovaru aj bez penazi ... Obycajne zasielky sa mi stratili viackrat, preto drahsiu vec si ziadam doporucene.
Pani sa mi vyjdarila, ze peniaze mi neposle. Admina som kontaktovala. Za rady dakujem.
Ako podla mna sa stat mohlo a tie baliky sa stratit mohli a uz dlho cakas na zasielku? Nie je este sanca ze by ti ju dorucili?
Ja keď počujem vetu...manzel sa pomýlil a poslal obycajne...neverim ze pani balik vobec odoslala....
Ja som tak teraz darovala veci za poštovné a pani mi pise ze ďakuje za balík ze ona nechcela ale ze využije... čiže 3 eura co viem ze nie je veľa pre niekoho uz neuvidim... tak som jej povedala ze nech mi pošle teda veci naspat ina mamina sa potesi...ale viem ze uz neuvidim ani veci ani 3 eura a hneva ma to... potom by človek aj pomohol ale....ale...
realita je taká, že nemáš to veľmi ako riešiť. Najhoršie čo sa jej môže stať je, že jej zrušia účet na mk ... a ona si obratom môže založiť nový. Nemáš sa ako domôcť svojich peňazí, bohužiaľ.
ak si si zaplatila postovne doporucene, tak je to jednoznacne chyba predavajucej, mala to poslat ako ste sa dohodli a nie vyhovarat sa na manzela...
@fiirsttiime akoze nechcela? To si jej poslala balik ale ona ho nechcela? Nejak to nechapem.
@0silvia0 jasne ze ho chcela ved adresu som si nevycucala z prsta... keby nechcela nepošle adresu...ale ked uz mala balik mi pisala ze ona to vlastne nechcela ale co uz využije...čiže ked to nechcela necíti potrebu poslať mi 3 eura čisto co ma stalo postovne lebo toho bolo viac a zadarmo...no proste chore hlavy niektorí...a v poslednej dobe je ich čoraz viac
@0silvia0 ani ja som to nepochopila
@fiirsttiime aha tak, ved to mi bolo cudne, ze si mala jej adresu. Aspon mas poucenie do buducna, ziadat postovne dopredu.
Ak poslala,a vam nedosla je viac možností....este je šanca ze sa balíček uschoval v poštovej ohlasovni a uschovni (sklad) sidli v Trnave. Zavolajte si cen poštovú infolinku. Za poskus nič nedáte.
a ake ma hodnotenia? to si pozeram ako prve a ked je viac negativnych, nic nekupujem. inak, fakt mi to nejde do hlavy, ze kvoli cca jednemu euru miesto doporucene poslala obycajne. ja pri drahsich zasielkach radsej poslem doporucene z vlastnej iniciativy, nech nie su neskor problemy. a urcite by som jej napisala, ze s jej cislom uctu idem na policiu. vacsinou sa toho podvodnicky zlaknu. aj ked realne by sa to riesilo len ako priestupok. ale ani to cloveka nepotesi.
Toto iste sa tu stalo mne ktovie ci to nebola ta ista predavajuca ak chces posli mi do spravy jej meno tu na bazosi. Admina som kontaktovala a asi po 2 mesiacoch natahovania mi poslala len polovicu z platby.
@renata1405 Ako to admin riesil prosim Vas ?
@luccija ale veď píše že chcela dobierku ale predávajúcemu “manžel sa pomýlil” a poslal obyčajne
@andreagajewska doporučene a dobierka je niečo iné.Ona jej zaplatila dopredu na ucet
@luccija aha nevšimla som si. Škoda, tieto podvody sa žiaľ stavajú, nielen tu na MK… je mi to ľúto kvôli autorke
ono je to taka dvojsecna zbran, aj ked sa najdu ludia v dnesnej dobe ktori takto klamu pri predaji, viem o com hovorim aj mna vela zien oklamalo, ale niekedy sa udeje ze to posta strati, i ked klopem si na celo aj ked som ja osobne posielala baliky obycajne balik zakazdym prisiel.
Pokial si jej poslala peniaze za poštovné doporucene a ona sa "pomylila" a poslala obycajne, je to jej vina.
Napis adminovi, ale pochybujem, ze ti nejako pomoze.
inak ja posielam každý týždeň niečo už roky, ale klop klop zatiaľ sa nikdy nič nestratilo.
Ale jednoznačne je to jej vina, nakoľko si si zaplatila doporučene poštovné. Hodnotenia má dobré?
Ešte ma napadlo, ze ked mas fotky alebo podla kľúčových slov sleduj napr.bazos alebo iné portály, ci to tam neponúka...
@fiirsttiime toto je sila, ja sa denne presvedcujem, že my sme narod buranov a už nám asi niet pomoci
@zoro9836 v balíčku mala byť prechodná dámska bunda. Hodnoteni ma 6 pozitívnych.

@malinovka333 na pošte dodacej tuším. Ale predtým tvrdili že nie je. Čiže zrejme niekde bludila po ceste.