icon

Predlžovanie vlasov a vaše skúsenosti

lucia37
28. jún 2012

Baby , silne uvažujem o predĺženi vlasov, máte s tým niektorá skúsenosti? Oplatí sa to? Akou metódou?

nikaaaaa
22. júl 2016

Predam kvalitne vlasky na predlženie microring, eurolock, clip in , keratin

1 pramen - 1 gram

35cm, 45cm, 50 cm, 55 cm 60cm

cena podla odtienu a dlžky

blond - 55 cm - 150 pramenov - microring - 165 eur aj s nadpojením

v ponuke : brazilske
europske
indianske
ruske

Predlžim vlasy

scajus
22. júl 2016

@janie08 no ja pojdem asi tej kadernicke co mi naposledy robila keratin.. ta je fajn, dost drahe to bude ale nakoniec ked mam platit za opravu tak to je asi jedno.
a teraz to mas dobre uz ked ti to prepojili ci?

scajus
22. júl 2016

@janie08 este sa chcem spytat, tie spoje ked mas vlasy v cope su ti neni vidno teraz?

angelika1111
22. júl 2016

Predlzujem vlasy v Galante. Eurolock,keratin nanoring a ine.... 60e nadpojenie do 100pr

janie08
23. júl 2016

@scajus tym,ze mi vlasy nenadpojil az z vrchu hlavy ale od polovice,tak ich neni vidno ani v cope,nieco sem tam vykukne zo spodu,zalezi ako dobre ich zamaskujes a vies dat do copu tak,aby neboly uplne viditelne.

scajus
27. júl 2016

@janie08 no ja idem o dva tyzdne tak potom dam vediet. Budem mat vlasy Slavic a co som videla tak su dost kvalitne tak som zvedava na vysledok..

nikaaaaa
2. aug 2016

Predám vlasy na predlženie microring 100 pramenov - 100 g - dlžka 55 cm blond V ponuke rôzne dlžky až do 70 cm rôzne odtienie, microring, keratin tip I, tip U, páska, clip in

Blond 55 cm - microring - blond 100 pramenov - 1 pramenen má 1g - 111 eur

scajus
Odpoveď bola odstránená
markina8
9. aug 2016

@scajus prepac ze reagujem ale je mi velmi smutno, ze si si take krasne huste vlasy dala predlzit :( ale chapem, ze cakanie kym by nasrastli by bolo nekonecne..ale je to skoda, ze si ich teraz znicis...nemyslim to v zlom..presla som si tym istym..

jemnovlaska
17. aug 2016

Caute dievcata.

Chcela by som sa s Vami podelit o moju skúsenosť s predlžovaním vlasov. Odjakživa som mala vlasy extremne jemne, ako babatko, takze logicky to vyzeralo ako by som ich mala na hlave 5. Preto ked ma kadernicka z MS Studio v Bratislave nahovorila na predlzenie, dlho som nevahala. Prvy dojem bol uzasny- dala som si 50 pramenov, takze to vyzeralo prirodzene, navyse kadernicke sa podarilo mi trafit farbu a aj cena bola skvela, cize som bola nadmieru spokojna s vysledkom. Vlasy som mala predlzene pomocou eurolockov. Zhruba po 2,5 mesiacoch som sla na prvu prerabku. Stretla som sa s celkom sadistickym vycesavanim dredov, absolutne bez citu po ktorom ma hlava bolela este 2 dni. No a druha prerabka dopadla uz uplne katastrofalne. Pani kadernicka Miska-zjavne nespokojna s tym ze odmietam investovat peniaze do dalsich pramenov na ktore ma hrozne nahovarala- mi dala na vlasy "microringy". Zjavne na mne chcela riadne usetrit. Microringy mali ostre hrany, na hlave ma tlacili a rezali. Jeden mi dokonca zle zacvakla takze mi z hlavy trcal kus kovu a priatel mi ho musel doma zacvaknut kombinackami!!! ☹ 😀 😀 Vrchol tohto vsetkeho bol, ze po par umytiach z microringov zliezol lak a ostali strieborne. Takze som par tyzdnov chodila s kusmi strieborneho kovu na hlave. Nemusim opisovat ako to vyzeralo. To bola moja posledna skusenost s MS Studiom, viac som sa tam neukazala. Ked mi neskor kadernicky v inom salone dali pricesky dole, takmer som sa rozplakala☹ Z mojich uz aj tak biednych vlasov ostali este biednejsie. Momentalne si davam vlasy posuvat v studiu Lilis metodou bond plus a napriek tomu, ze trubicky dost padaju, som aj tak spokojna. Kadernicky su mile, setrne, nenahlia sa a poradia. Napriek tomu si idem vlasky dat dole natrvalo, ostrihat sa a modlit sa nech co najskor dorastu.

elenka333
17. aug 2016

Neviete o niekom kto prepojí za prijateľnú cenu vlasy v Nitre? Najlepšie nejaká kaderníčka ktorá si chce privyrobiť pomimo

elenka333
17. aug 2016

@nikaaaaa témy vlasi ? Nič horšie ako tieto neexistujú 😬

scajus
17. aug 2016

@markina8 nemyslim si ze to vlasy znici ked to je dobre spravene 🙂 mas predlzene teraz tiez?

puplatko
17. aug 2016

Ženy a nezničili sa Vám vlasy keď ste si ich dávali predlžovať?

markina8
21. aug 2016

@scajus vzdy vzdy a este raz vzdy to vlasy znici nech vam hovori ktokolvek cokolvek. Aj ja kym som to mala na hlave som tvrdila ze urcite nenici ale ked mi ich dali dole chcelo sa mi plakat🙂 je to uz asi 5 rokov co nemam predlzene vlasy, mala som asi rok-rok a pol a nikdy si to uz nedam. Vtedy som mala tu vraj najsetrnejsiu metodu a aj tak mi to vlasy znicilo. Pisem len pravdu z vlastnej skusenosti, nemam dovod klamat alebo skodit salonom. kto chce nech si to sam na sebe skusi, tak ako som musela aj ja a inych som nepocuvala ked ma chceli varovat

scajus
22. aug 2016

@markina8 a aku si mala metodu? kolko pramenov?

scajus
Odpoveď bola odstránená
markina8
25. aug 2016

@scajus Fuu naozaj si nepamatam, ta metoda neviem ci sa este pouziva, viem ze to bola uplna novinka, nieco "velmi setrne", ale nazov neviem, ale myslim si ze metoda je jedno. Boli to take spoje, taka nejaka hmota, ktora ti teplom ten vlas prilepila k tvojim, ziadne kovove kruzky. Nemala som vela pramenov, lebo som mala riedke vlasy, tak mi dala tolko aby to vyzeralo prirodzene, ale teda az tak to nevyslo :D Sem tam som proste len tak niekde bola, prehrabla si vlasy a v ruke mi ostal pramen :D A viem ze to cele stalo nejakých 600-700 eur co bolo strasne vela na tu dobu. A kazda dorabka dalsich neviem kolko stoviek a 3h prace

s_o_n_i_k_e
28. aug 2016

@elaela46 mozem vedieť aká bola prvá investícia a kolko stoji obnova? A kam chodíte? Kľudne aj do správy.

scajus
19. sep 2016

Ahojte. No takze pisem po mesiaci a troch tyzdnoch cca po nadpojeni vlasov a uz mam aj druhe vlasy nadpojene lebo vsetk som mala zle :/ Moje pocity a dojmy su take ze ten prvy raz som to mala extremne zle nadpojene. Spoje som mala tak pricvaknute k vlasom, rezali ma a este sa mi zlupoval z eurolockou lak cize som mala nakoniec hrdzu na vlasoch.. Na mile sa vyhybajte salonu

https://www.facebook.com/ELI-HAIR-keratinovanie...

ak si chcete dat predlzit vlasy lebo to nedopadne dobre urcite. Vlasy tiez mi dala kadernicka kompletne zlu farbu aj strukturu cize bolo to oblo velmi viditelne a stali velmi vela bohuzial.

Kedze som mala zostrihane vlasy uz po tom nadpajani tak som si chcela nadpojit znova

https://www.facebook.com/Luxury-Hair-kaderníctv...

posielam foto

ninanovakova
22. sep 2016

@elaela46 Ahoj prosím kde si si dávala robiť vlásky? ja tiež uvažujem nad tým len ma všetci odhováraju :/

janie08
23. sep 2016

@scajus Ahoj,dlho som tu nebola a teraz vidim,ze si tiez nedopadla najlepsie s predlzovanim 😒No tie moje povodne ix salonu nakoniec po dvoch mesiacioch skoncily v kosi a samozrejmne moje peniaze tiez! No potom ako som ich zlozila som mala pocit "holej hlavy" :D tak som si nechala nadpojit nove, o vela o vela kvalitnejsie a za vyhodnejsiu cenu u kadernika,co mi posuval spoje. A vidim,ze si u nich bola nakoniec aj ty,tak si nakonec spokojna? 🙂

milankomilanko
25. sep 2016

@janie08 vidím ze Ste si písali od začiatku ;) vlásky robím momentálne vo Vrakuni cisielko ma mna 0903505070 viac na FB Luxury-Hair vlasové štúdio kaderníctvo . Tesim sa na vás Prave ľudské
Vlásky šetrná metóda akcia 100g 199€ aj s robotou len 199€ 🙂

scajus
26. sep 2016

@janie08 ano som velmi spokojna teraz. cize aj ty si si zmenila vlasy? no to ma mrzi ja ze len mne sa to stalo. :D kopa penazi fuc ale taku bolest aku som mala z tych spojov nekvalitnych som nezazila cize tam uz ani tak o peniaze neslo ako skor o to ci mi nieco ostane na hlave ak to budem stale mat. a tie vlasy boli zle tak uz som si povedala ze to obetujem nech to mam dobre..

milankomilanko
27. sep 2016

@scajus a janie08 ma vlásky odomna ;) som rad ze ste spokojné 😘

misulka47
1. okt 2016

Ahojte baby chcela by som sa s vami poradiť ohľadom kúpy vlasov. Chcem si dať predĺžiť ale iba boky aby som mohla mať účes také dlhšie mikado len neviem odkiaľ mám vlasy objednať aby boli aj kvalitné a aby nestali zase majland. Stačí mi 50 prameňov blond platina...

misulka47
3. okt 2016

@scajus vieš čo ja mam kamošku ktorá predlžuje ☺ len vlasy potrebujem kúpiť

scajus
3. okt 2016

@misulka47 tak vsak mozes tam aj kupit. nemusi ti predlzit.

misulka47
3. okt 2016

@scajus ahaaa Prosím ťa a ake majú ceny ?