Predražené ceny v bazáriku
Zastavuje sa mi rozum ked vidim ceny tu na MK ma to byt bazar a nie predrazeny blsak
NAPR: Za jeden cinsky overal ktory v obchode stoji 30e co si myslim ze je tiez drahota nakolko v jednom nemenovanom znackovom obchode som kupila novy detsky overal za 19e mamicky pytaju od 25e vyssie a pritom overal zcuchany nitky popraskane farba vyblednuta to bol len priklad hlava mi nad tym stoji pritom ano chapem nikto mi ho nekaze kupovat to je samozrejme ale ako ako mozu za neho tolko pytat ? Mnohe by si mali uvedomit ze je to BAZAR
O topánkach ani nevravim : Kupia si topánky obuju ich ponosia zisatia ze im nesedia a potom ich predavaju za cenu ako ked tie topánky vysli na trh a pritom sa uz min rok predavaju v obchode za polovicu
Zacina sa mi to tu riadne nepacit
@veronikamarcinkova fotky hovoria za všetko 😉 a btw. suma 12€ za nosené topánky v stave akom sú, naozaj nie je nehorázna suma, hlavne ak zoberiem do úvahy to, koľko stáli pôvodne 😉 ale ako hovorím, subjektívny názor ako tvoj, tak aj môj 😉
taj potom hodnota z tej gumy to dole nejde cuchala som to na milion sposobov takze najprv sa opy
opytaj a tak ries
prosím admin, aby zavrel túto tému.
Zakladateľka ju neotvorila v záujme viesť diskusiu, ale s očakávaním názoru konformného s tým jej.
Téma nemá žiadny prínos, smeruje ku konfliktom a invektívam, je vedená útočne.
@caoli presne o to mi neslo ale budem rada ak ssa zavrie pretoze to vyustilo az pridaleko
@veronikamarcinkova keď už ste mala potrebu prekukať môj bazár,tak ste si možno všimla aj 35 pozit. hiodnotení a ďalších 210 mám na MMB 😉 ...je to presne o tom,čo neviete pochopiť,ži a nechaj žiť,nik neporušuje zákon,je to o ponuke a dopyte,tak to je všetko čo k tomu dodám 😉 a tým končím,Tvá Máňa 😀
@janinah za 7 rokov len 35hodnoteni ja som tu od marca 2013 a uz mam 8..... MMB ja mam na B 300 😀
@veronikamarcinkova ahoj, ja len reagujem na to HM; mavaju 2€ ceny, vacsinou letne veci v zime :D ja som tak uz kupila kratase tusim za 2€ a rifle za 5€. Inak zlavy v HM v BA su nizsie ako v HM inde na SK :/
@gumimaci wooow dik za radu som z Ke a dnes tam urcite zajdem velke dik ste zlata
@veronikamarcinkova nieje za co, vacsinou to mavaju na jednom zasitom stojane, a treba mat stasie a natrafit. Ja som vtedy rovno krpcovi dvoje rifle zobrala 😀 a lutujem, ze aj nie trojo 😀
Pridam este k teme bazarika na MK: Kupila som pred 2 rokmi v NEXT tricko s dl.rukavom pre krpca za 5€, bola to stara kolekcia s opicou, tak to bolo vo velkom vypredaji..... pol roka na tom som tu na bazare videla to iste tricko nosene za 9ecek 😀 😀 😀
@gumimaci ako nechapacky ze riadne a presne o toto mi slo celu dobu .... este chcem poznamenat ze som velmi velmi rada ze rozne shopy uz maju vlastne stranky na ktorých maju tovar a k nemu cenu taktiez newsletter-i milujem a presne o tom to je dojde mi NL obkukam sem tam zajdem tu a fakt krutim hlavou a smejem sa nad tym ... to rozum zastava :D
@veronikamarcinkova - ja nic v zlom, tiez si myslim, ze je tu na bazare straasne vela predrazenych cien a chytam sa za hlavu ako taku cenu niekto moze dat, ale na to je najlepsi recept ignoracia. Nedalo mi nepozriet tvoje inzeraty a podla mna ta taska Nike, ktoru inzerujes za 30 eur je presne z kategorie, ze sa chytam za hlavu aka je predrazena. Nechcela som sa ta dotknut, len poukazat na to, ze ako je vsetko relativne 🙂
@vonicka chapem tvoj nazor pozri si na nete co stoji nova a v inzerate mam napisane mozna dohoda na cene
@veronikamarcinkova - ano, nova moze stat 45 eur, ako pises vo svojom inzerate, ale potom 30 eur nie je vyrazna zlava, ktoru ty od pojmu BAZAR ocakavas. Vyrazna zlava je tak 50 a viac %, hm? Neberiem ti tvoj nazor, aby sme sa zle nepochopili 🙂 Moja odpoved na tvoj koment je, ze pojdem do outletu k nasim zahranicnym susedom a kupim si novu za 20 eur.
Pridám svoj názor k debatke "o predražených veciach". V tejto súvislosti mi totiž napadá jedna vec; dcérke kupujem veci z aktuálnych kolekcií, zimné v zimných, letné v letných, t. j. za plnú sumu. To, že niektoré z týchto vecí sa o pól roka objavia vo výpredajoch v 50%-ných a viac zľavách, nemôžem odsledovať. Viem si čisto teoreticky predstaviť, že ak by som predávala svetrík, ktorý som kupovala za 20 eur, dcérka ho mala na sebe len raz, čiže "ako nový", tak by som dala sumu napr. 12 eur, na čo ma môže nejaká mamička atakovať, že ona ho kúpila pred nedávnom za 5 eur 😉.
ozaj baby dik za upozornenie na moje inzeratiky za jeden den mi sli 4 topanociek smahom ruky
@caoli tesne vedla :-*

@sissy27 drzala si niekedy v rukach sante topanocky ze vravis ze vo vnutri nie je koza?