Predškolská a elementárna pedagogika
vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?
ahoj...chodi alebo chodil prosim Vas niekto z Vas na predskolsku a elementarnu pedagogiku do ruzomberka? dakujem
@zuzkabendikova
Ahoj mozem sa spytat ci studujes na vs ruzomberok predskolska a elementarna pedagogika? dakujem
Ahojte prosim Vas je tu niekto kto studuje predskolsku a elementarnu pedagogiku v Ru externe chcem sa opytat na primaci pohovor citam ze je ustny ake otazky Vam davali ako sa pripravit? A este jedna otazocka ked si vyberam medzi PO a RU ktoru fakultu by ste mi viac odporucali?dakuje 🙂
Aj ja by som bola rada keby dal niekto info ☺
Baby, niektorá externe do NR na elementárnu? Alebo nezačali ste chodiť teraz? Chcem ísť, len neviem z čoho prijímačky, alebo teda či vlastne sú nejaké, koľko sa platí za semester, budem vďačná za každé info.
Ahojte! Studuje tu niektora z vas predskolsku a elementarnu pedagogiku v TT externe? Najlepsie nejaka druhacka, ktora by mi vedela poskytnut materialy a informacie ku skuskam. Mala som uz jednu skusku z profesijnej etiky a neurobila som ju. Fakt by ste mi moc pomohli. Dakujem pekne!
ahojte, je možné študovať predškolskú pedagogiku aj v Košiciach?
Ahojte Nemáte niekto otázky CD na prijímačky do PO? AJ odkupim ďakujem
ahojte baby, chcem ísť študovať pedagogiku, ale pre druhý stupeň konkrétne slovenčinu a dejepis, len neviem z čoho musím robiť prijímačky, lebo na základe toho si vyberám predmety, z ktorých pôjdem maturovať a vybrať si ich musím do februára a mám v tom celkom zmätok :/ ... prosím poraďte mi 🙂
@dianadurkacova ak chces studovat ucitelstvo-slovencina, dejepis, tak prijimacky budes robit z tychto dvoch predmetov.
Aké materiály máš na mysli? 🙂
nejaké poznámky možno z budúcich ročníkov(2,3 🙂 )alebo aspoň rady, napríklad aká je skúška zo psychológie a tak 🙂 🙂
@dianadurkacova
@ninap3 vieš, ale ja som na gymply a keď si dám psychológiu tak ju budem mať až od budúceho roku... tak ale keď budem na výške tak by som ti ich aj poskytla 🙂
Ahojte ide niekto externe predškolskú a elementárnu pedagogiku v PO tento rok?
Ahojte Externa forma sa teraz študuje 4 roky?BC? A tých 800€ čo sa plati rocne na kolko splátok sa to da podelit? 3?ďakujem
Ahoj Ataz máš nejaké otázky k prijímačkam? Ja som niečo získala od kámošky no je toho dosť som už niekoľko rokov von zo školy tak musím sa do toho späť dostať 😀
Lucicek1 externe sa od tohto roku ☹ študuje 4 roky na Bc. 800 eur sa platí ročne no neviem či sa to dá v splátkach. 30.1.(sobota) od 9.00 - 12.00 majú DOD tak sa chcem ísť všetko popýtať. Potom Ti napíšem info ak tam nepôjdeš tiež 😉
@sisi2424 ahoj zatial som sa stretla s roznymi nazormi na tuto skolu,jedny vravia ze je tazka, druhi ze v pohode sa da zvladnut...ja som rozhodnuta skusit to a uvidim sama ci na to mam alebo nie. V mojom pripade hlavne sklbit to s pracou,rodinou a domacnostou...extetne sa studuje 4 roky na Bc.,skolne je 800 eur na jeden rok a prijimacky? Zatial co viem tak su formou testu. Mam otazky od kamosky ktora tam studuje...pojdem este na DOD ziskat dalsie info...

ahoj ..prosim studuje niekto druhy alebo treti rocnik predskolska a elementarna pedagogika v ruzomberku...alebo niekto uz skoncil tento odbor...potrebujem sa nieco spytat ohladom predmetu pedagogika...dakujem