icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

thibaut
26. okt 2015

ahoj ..prosim studuje niekto druhy alebo treti rocnik predskolska a elementarna pedagogika v ruzomberku...alebo niekto uz skoncil tento odbor...potrebujem sa nieco spytat ohladom predmetu pedagogika...dakujem

thibaut
26. okt 2015

ahoj...chodi alebo chodil prosim Vas niekto z Vas na predskolsku a elementarnu pedagogiku do ruzomberka? dakujem

thibaut
26. okt 2015

@zuzkabendikova
Ahoj mozem sa spytat ci studujes na vs ruzomberok predskolska a elementarna pedagogika? dakujem

lucicek1
12. nov 2015

Ahojte prosim Vas je tu niekto kto studuje predskolsku a elementarnu pedagogiku v Ru externe chcem sa opytat na primaci pohovor citam ze je ustny ake otazky Vam davali ako sa pripravit? A este jedna otazocka ked si vyberam medzi PO a RU ktoru fakultu by ste mi viac odporucali?dakuje 🙂

majca1711
12. nov 2015

Aj ja by som bola rada keby dal niekto info ☺

wnelia
15. nov 2015

Baby, niektorá externe do NR na elementárnu? Alebo nezačali ste chodiť teraz? Chcem ísť, len neviem z čoho prijímačky, alebo teda či vlastne sú nejaké, koľko sa platí za semester, budem vďačná za každé info.

marikap86
17. nov 2015

Ahojte! Studuje tu niektora z vas predskolsku a elementarnu pedagogiku v TT externe? Najlepsie nejaka druhacka, ktora by mi vedela poskytnut materialy a informacie ku skuskam. Mala som uz jednu skusku z profesijnej etiky a neurobila som ju. Fakt by ste mi moc pomohli. Dakujem pekne!

katka888
1. dec 2015

ahojte, je možné študovať predškolskú pedagogiku aj v Košiciach?

lucicek1
1. dec 2015

Ahojte Nemáte niekto otázky CD na prijímačky do PO? AJ odkupim ďakujem

dianadurkacova
13. dec 2015

ahojte baby, chcem ísť študovať pedagogiku, ale pre druhý stupeň konkrétne slovenčinu a dejepis, len neviem z čoho musím robiť prijímačky, lebo na základe toho si vyberám predmety, z ktorých pôjdem maturovať a vybrať si ich musím do februára a mám v tom celkom zmätok :/ ... prosím poraďte mi 🙂

zuzkaanicka
13. dec 2015

@dianadurkacova ak chces studovat ucitelstvo-slovencina, dejepis, tak prijimacky budes robit z tychto dvoch predmetov.

ninap3
3. jan 2016

@rakywanda ahoj, prosím ťa, ešte by si bola ochotná poslať materiály? ja som iba v prvom ročníku, tak by mi to možno pomohlo 🙂) ďakujem moc moc 🙂

dianadurkacova
3. jan 2016

Aké materiály máš na mysli? 🙂

ninap3
3. jan 2016

nejaké poznámky možno z budúcich ročníkov(2,3 🙂 )alebo aspoň rady, napríklad aká je skúška zo psychológie a tak 🙂 🙂
@dianadurkacova

rakywanda
3. jan 2016

@ninap3 pošli mi do IP svoju mailovú adresu a predmety, ktoré potrebuješ

dianadurkacova
4. jan 2016

@ninap3 vieš, ale ja som na gymply a keď si dám psychológiu tak ju budem mať až od budúceho roku... tak ale keď budem na výške tak by som ti ich aj poskytla 🙂

daneda
6. jan 2016

Ahojte ide niekto externe predškolskú a elementárnu pedagogiku v PO tento rok?

ataz
6. jan 2016

@daneda ahoj, ja idem 😉

lucicek1
8. jan 2016

@daneda ja tiež premýšlam neviem sa ale nakopnut 😉

lucicek1
8. jan 2016

Ahojte Externa forma sa teraz študuje 4 roky?BC? A tých 800€ čo sa plati rocne na kolko splátok sa to da podelit? 3?ďakujem

daneda
8. jan 2016

Ahoj Ataz máš nejaké otázky k prijímačkam? Ja som niečo získala od kámošky no je toho dosť som už niekoľko rokov von zo školy tak musím sa do toho späť dostať 😀

daneda
8. jan 2016

Lucicek1 externe sa od tohto roku ☹ študuje 4 roky na Bc. 800 eur sa platí ročne no neviem či sa to dá v splátkach. 30.1.(sobota) od 9.00 - 12.00 majú DOD tak sa chcem ísť všetko popýtať. Potom Ti napíšem info ak tam nepôjdeš tiež 😉

ataz
8. jan 2016

@daneda mám z min. roku...som vonku zo školy viac než 15r a tie otázky sú niektoré fakt strašné... 😒
a tie 4 roky...to vážne???????
na DOD by som chcela ísť aj ja ( malo by sa tam dať kúpiť cd s otázkami ) neviem či sú každý rok rovnaké a len sa robí výber, alebo sú vždy nové... )

daneda
8. jan 2016

@ataz Áno 4 roky ☹....ja som zo školy vonku 20 rokov 😎 takže Ty si na tom oooooveľa lepšie. Ja mám otázky od kámošky ktorá tam študuje.

ataz
8. jan 2016

@daneda tak oveeeľa nie 😀 teraz bude 17r, no aj 10 je už podľa mňa dosť

sisi2424
10. jan 2016

@miska2311 Studujes na predskolskej a elementarnej pedagogike v Presove?? Ja by som tam chcela ist na externu formu. Vies mi poradit ohladom prijimaciek? alebo cohokolvek co k tomu patri?? Dakujem krasne

sisi2424
10. jan 2016

@daneda Ahoj, ja by som chcela externe na Bc do Presova. Vies nejake informacie o tom?? prijimacky, studium tam alebo?? Dakujem krasne

daneda
10. jan 2016

@sisi2424 ahoj zatial som sa stretla s roznymi nazormi na tuto skolu,jedny vravia ze je tazka, druhi ze v pohode sa da zvladnut...ja som rozhodnuta skusit to a uvidim sama ci na to mam alebo nie. V mojom pripade hlavne sklbit to s pracou,rodinou a domacnostou...extetne sa studuje 4 roky na Bc.,skolne je 800 eur na jeden rok a prijimacky? Zatial co viem tak su formou testu. Mam otazky od kamosky ktora tam studuje...pojdem este na DOD ziskat dalsie info...

sisi2424
10. jan 2016

@daneda tak nejako aj ja, potrebujem to skĺbiť dokopy. A môžem ta poprosit, vedela by si mi posunúť tie otázky na prijímačky od tvojej známej čo máš? Do mailu ak ťa môžem pekne poprosiť. ....dakujem

ataz
12. jan 2016

@daneda ahoj, došiel ti mail?