icon

Predškolská a elementárna pedagogika

adrianaj
27. jan 2011

vedel by mi niekto poradit ohladom tohto studia, chcela by som sa prihlasit, ale neviem co vsetko to obnasa?

sisi2424
12. jan 2016

@ataz Ahoj, nemám žiaden mail. Skus ešte raz na sisi.kurtakova@gmail.com dakujem

ataz
12. jan 2016

@sisi2424 ahoj 🙂 písala som *danede* ( aj mail a neozvala sa, tak neviem či jej došiel... )

daneda
12. jan 2016

@ataz Ahoj áno mám, odpovedala som až dnes, prepáč robila som 2 dni do večera....

daneda
12. jan 2016

@sisi2424 Dva súbory mi odoslalo no ten tretí nechce, skúsim to neskôr alebo zajtra 🙂

sisi2424
12. jan 2016

@daneda Ďakujem krasne,možno ten posledný súbor je veľký A nechce ho poslať. ...keby si ho rozdelila možno by šlo. Ak nie tak neskor

sisi2424
12. jan 2016

Ináč na DOD sa niekto chystá? Do Prešova . Ja by som chcela, no neviem ako v práci budem môcť

ataz
13. jan 2016

@sisi2424 ja pôjdem a budem rada ak sa niekto pridá 😉

sisi2424
13. jan 2016

@ataz tak možno sa vidíme tam 🙂

sisi2424
13. jan 2016

@ninap3 Ahoj ty studujes prvý ročník predskolsku a elementarnu pedagogiku? Aky bol prvý semester? A čo prijímačky? Máš nejaké materiály čo by pomohli? Prosím.

sisi2424
13. jan 2016

@ninap3 Ahoj ty studujes prvý ročník predskolsku a elementarnu pedagogiku? V Presove? Aky bol prvý semester? A čo prijímačky? Máš nejaké materiály čo by pomohli? Prosím.

dianadurkacova
13. jan 2016

baby? ... keď chcem v budúcnosti učiť slovenčinu a geografiu na 2. stupni na základke, na aký mám ísť odbor? 🙂

margaretka_9
13. jan 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@dianadurkacova to riesis vs ci ss?

sisi2424
13. jan 2016

@dianadurkacova mala by si ísť rovno na učiteľstvo týchto predmetov, hneď od začiatku výšky. Myslím že kombinácie má každá VS zverejnené na svojich stránkach.

cobisko
13. jan 2016
Používateľ cobisko je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cobisko.

@dianadurkacova ake predmety chces tak tie si na zaciatku hned vyberies

dianadurkacova
13. jan 2016

aj že SJL a GEO? 🙂

dianadurkacova
13. jan 2016

@margaretka_9 no ja si musím na gymply teraz vybrať predmety, z ktorých pôjdem maturovať a potom to chcem ísť študovať na výšku 🙂

baumka
13. jan 2016

@dianadurkacova ak chceš študovať SJL a GEo,tak maturitu máš zo SJL automaticky,len sa prihlás na nejaký seminár zo SJl alebo literárny seminár, GEO si k tomu určite daj a samozrejme znovu nejaký seminár z GEO do 4.ročníka, plus si vyberieš jeden CJ a štvrtý predmet už podľa tvojich záujmov.Ak nevieš aký,tak taký čo má najbližšie k SJL a GEo a čo ti pomôže pri príprave na prijímačky ( napr. DEJ, Náuka o spoločnosti/ Občianska...... )

dianadurkacova
13. jan 2016

ďakujem 🙂 ... takže je tam tá možnosť tejto kombinácie? 🙂
to som teda rada 🙂 ..
dala som si psychológiu 🙂 ....
a takto to funguje aj na Trnavskej aj na Konštantína F? 🙂

baumka
13. jan 2016

psychologia je dobrá tiež ako maturitný predmet, to sa ti zíde na VŠ,v Nitre môžeš študovať kombináciu GEO-SJL,tu sa o tom môžeš dočítať: https://www.ukf.sk/prijimacie-konanie/moznosti-...

na stránke Trnavskej U. to nejako neviem nájsť,ale hádam ti poradia aj tu na MK nejaké žienky,čo tam študovali/študujú 😉

dianadurkacova
13. jan 2016

@baumka ďakujem moc 🙂

miska699
18. jan 2016

Ahojte, nahodou niekto kto by mal niake info o studiu na pedagogickej v BA o predprimárnej a primárnej pedagogike, ale externe studium? pomoze hocico, ohladom prijmaciek, studia, predmetov atd 🙂 ďakujem za kazdu radu ;)

miska2311
19. jan 2016

@sisi2424 ano prvy rocnik.no uz sa bude studovat 7 rokov dokopy to je na tom najhorsie.my sme posledny rocnik kt.ma bakalar za tri roky no uz magister potom dalsie tri.a na rok uz 7 dokopy.
prijimacky tazke neboli,treba si prelistovat testy .kt.ti mozem poslat ak ich najdem

sisi2424
19. jan 2016

@miska2311 Ahoj, no počula som o tej dĺžke štúdia, vôbec nie som nadšená. ...Ak by si našla tie testy, buď taká dobrá mi ich poslať, ďakujem vopred 🙂

miska2311
20. jan 2016

@sisi2424 napis email

sisi2424
20. jan 2016
margaretka_9
21. jan 2016
Používateľ margaretka_9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od margaretka_9.

@dianadurkacova jasne vyberas si predmety z ktorych pojdes maturovat, cize klasika slovencina, cudzi jazyk B2 a potom co chces, geo a co chces 🙂 a potom podla toho budes mat aj rozvrh ked mas takto vybrate predmety tak potom uz ti do rozvrhu nahadzu aj seminare na tieto predmety 🙂

denka999
3. feb 2016

Ahojte prosim Vas je tu niekto kto studuje predskolsku a elementarnu pedagogiku v Banskej Bystrici externe chcem sa opytat na primaci pohovor citam je ústny ake otázky Vám dávali ako sa pripraviť? 😎

zuzanahir
4. feb 2016

@denka999 Ahoj, my sme si minulý rok mali vytiahnuť text - príbeh, ktorý im prečítaš, akoby si to čítala deťom. A na základe toho textu, sa pýtali, čo by som s deťmi ďalej robila (napr. že by sme si s deťmi o tom zahrali divadlo, nakreslili si, čo si z prečítaného zapamätali a pod.). A potom sa ma ešte pýtali, či mám skúsenosti s prácou s deťmi, či viem hrať na hudobný nástroj a tak. Nič strašné to nebolo. A namiesto 40 nás zobrali 63 (pravdepodobne všetkých, čo spravili prijmačky). Tak držím palce 😉

mariana920
6. feb 2016

ahojte..dala som si prihlášku na PEP do Prešova 1. stupeň. Bol niekto na DOD?

miska699
8. feb 2016

Ahojte, neviete mi prosim Vas povedať či na Pedagogicke v BA, externe, predškolska a elementarna pedagogika je prax už od začiatku, teda od 1.roč? dakujem za info