Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016
Ahojte 🙂 Táto diskusia vzniká najmä pre študentky odboru Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave začínajúce v 2016, aby sme si mohli navzájom pomáhať a podporovať sa.

Ja sa k Vám tiež pridávam. Mám VŠ, som Ing. ale rada by som učila.... viete mi poradiť, čo si mám spraviť, aby som sa mohla zamestnať v školstve?
@evapistovic na niektorých školách ponúkajú možnosť doplnkového vzdelania - pedagogické minimum tuším trvá 4 semestre. toto ti stačí. 🙂
dievcence uz je to 7 rokov co som bola na primacky v tr na tento odbor pisali sme test....prierez dejepis pedagogika slovencina..atd atd.....bol dost tazky pretoze tam boli 4 az 5 moznosti chytaky....a bol to ten test ak odpovies spravne +1 bod ak nie -1 bod...urobila som ale kedze som bola na tento isty odpor aj v nr...kde bola ustna odpoved tahali sme si dve otazky tusim som si vytiahla rodinu a druhu uz neviem...vtedy sa podla vysvedceni veru nebralo..tento odbor som aj vystudovala je dost tazky takze vam prajem pevne nervy baby a hlavne vela stastia
a
@evapistovic ahoj neviem odkial si ale viem ze v NR sa robilo doplnujuce studium-pedagogicke minimum trvalo cca 2 roky ..zavolaj si na studijnee..mam kamosa co si to tam robil je informatik-programator...po skonceni studia pracuje na strednej skole ako spravca sieti a uci informatiki a este nieco....
@synda11 To by bolo super, lebo ja pracujem v softwarovej firme, ale kvôli dochádzaniu a dieťati by bolo lepšie učiť...
takže sa vidíme 7.6.
Baby ,tak som sa od známej dozvedela,ze tento náš odbor je teda zahul...diktáty vraj také,ze po prvom vyletelo 50 študentov...tak som trochu v panike🙂))bude to ozaj tak kruté?🙂vraj aj tazka matika,telocvik...
Dievčence a neviete časový úsek toho 6?
A ešte 1 otázka má napadla,viete hrať na nejaký hudobný nástroj?ja som hrávala ako malá na gitare,ale to je 20 rokov späť,a pozerala som rozvrh prvákov. A su tam ľahko ovládateľné hud.nastroje ako predmet🙂môžeme si vybrať nástroj alebo už musíme vedieť na niečo hrať?
Ahojte. Na ktoru hodinu mate napisany ten zapis ??? 6.7. O ktorej??? Lebo sme zistili ze ja mam na 13 tu a dalsia na 9 tu ci su dva casy alebo co???
13:00 priezvisko na S
Áno pozerala som na papier ja som Š o 13😃
@lenka41289 a práve mi napísali baby, priezviská na B a J, že zápis majú o 9:00. Tak žiadne strachy, sme rozdelené podľa abecedy na dva časy.
Aj ja mam na 9:00 😊
ja mám takisto na 9:00 🙂
Ja som j a tiež na 9.
je niekto zo žiliny na 13:00??:D
prosím vás nejde niekto zo žiliny na 13:00 na zápis že by sme išli spolu nejako??
@dominikaturackova Zdenka J. ide na 9:00?
@dominikaturackova A Katka K. je tiež ešte v prvej skupine?
@dominikaturackova píšem Lenke L., nech sa Ti ozve..pozri si zoznam, máš na ňu číslo.

Aj ja dufam ze mam dobre vypisane papiere, ano aj ja len tych 5€ som zaplatila.