icon

Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016

nejla
14. jún 2016

Ahojte 🙂 Táto diskusia vzniká najmä pre študentky odboru Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave začínajúce v 2016, aby sme si mohli navzájom pomáhať a podporovať sa.

Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016
katka7236
30. jún 2016

Aj ja dufam ze mam dobre vypisane papiere, ano aj ja len tych 5€ som zaplatila.

evapistovic
30. jún 2016

Ja sa k Vám tiež pridávam. Mám VŠ, som Ing. ale rada by som učila.... viete mi poradiť, čo si mám spraviť, aby som sa mohla zamestnať v školstve?

ziwka
30. jún 2016

@evapistovic na niektorých školách ponúkajú možnosť doplnkového vzdelania - pedagogické minimum tuším trvá 4 semestre. toto ti stačí. 🙂

synda11
30. jún 2016

dievcence uz je to 7 rokov co som bola na primacky v tr na tento odbor pisali sme test....prierez dejepis pedagogika slovencina..atd atd.....bol dost tazky pretoze tam boli 4 az 5 moznosti chytaky....a bol to ten test ak odpovies spravne +1 bod ak nie -1 bod...urobila som ale kedze som bola na tento isty odpor aj v nr...kde bola ustna odpoved tahali sme si dve otazky tusim som si vytiahla rodinu a druhu uz neviem...vtedy sa podla vysvedceni veru nebralo..tento odbor som aj vystudovala je dost tazky takze vam prajem pevne nervy baby a hlavne vela stastia
a

synda11
30. jún 2016

@evapistovic ahoj neviem odkial si ale viem ze v NR sa robilo doplnujuce studium-pedagogicke minimum trvalo cca 2 roky ..zavolaj si na studijnee..mam kamosa co si to tam robil je informatik-programator...po skonceni studia pracuje na strednej skole ako spravca sieti a uci informatiki a este nieco....

evapistovic
30. jún 2016

@synda11 To by bolo super, lebo ja pracujem v softwarovej firme, ale kvôli dochádzaniu a dieťati by bolo lepšie učiť...

dasa1977
30. jún 2016

takže sa vidíme 7.6.

minnie30
1. júl 2016

@dasa1977 myslela si asi 6.7 😀

mazula
1. júl 2016

Baby ,tak som sa od známej dozvedela,ze tento náš odbor je teda zahul...diktáty vraj také,ze po prvom vyletelo 50 študentov...tak som trochu v panike🙂))bude to ozaj tak kruté?🙂vraj aj tazka matika,telocvik...

mazula
1. júl 2016

Dievčence a neviete časový úsek toho 6?

mazula
1. júl 2016

A ešte 1 otázka má napadla,viete hrať na nejaký hudobný nástroj?ja som hrávala ako malá na gitare,ale to je 20 rokov späť,a pozerala som rozvrh prvákov. A su tam ľahko ovládateľné hud.nastroje ako predmet🙂môžeme si vybrať nástroj alebo už musíme vedieť na niečo hrať?

minnie30
1. júl 2016

@mazula ahoj, tam nebudeš potrebovať vedieť hrať na nástroj, my sme mali len triangel, paličky a učili sme sa rytmus, metrum a spievali sme.

minnie30
1. júl 2016

@mazula áno, veľmi veľa báb prenáša tento predmet, tak isto fonetiku, tam sú tiež dva diktáty a didaktiku tiež veľa prenáša. ja som rada, že som spravila všetko, ale niektoré dva aj tri predmety nespravili. nechcem ťa strašiť, ale keď sa budeš učiť, tak nebudeš mať problém. . .

mazula
1. júl 2016

@minnie30 oki super,dakujem za info,tak hádam to zvládnem,na škole som problemy nemala,ale predsa som 13 rokov po strednej😃

minnie30
1. júl 2016

@mazula ja 18 rokov 🙂 držím ti palce, hlavne rob to, čo povedia prednášajúci, kedy ísť na skúšky, ako má vyzerať seminárka atď. . .

nejla
autor
4. júl 2016

@mazula, ja ešte viac...16.. 😎

lenka41289
4. júl 2016

Ahojte. Na ktoru hodinu mate napisany ten zapis ??? 6.7. O ktorej??? Lebo sme zistili ze ja mam na 13 tu a dalsia na 9 tu ci su dva casy alebo co???

nejla
autor
4. júl 2016

13:00 priezvisko na S

mazula
4. júl 2016

Áno pozerala som na papier ja som Š o 13😃

nejla
autor
4. júl 2016

@lenka41289 a práve mi napísali baby, priezviská na B a J, že zápis majú o 9:00. Tak žiadne strachy, sme rozdelené podľa abecedy na dva časy.

mazula
4. júl 2016

@nejla 😃

domini251
4. júl 2016

Aj ja mam na 9:00 😊

nikuskag
4. júl 2016

ja mám takisto na 9:00 🙂

zdenkaja
4. júl 2016

Ja som j a tiež na 9.

dominikaturackova
4. júl 2016

je niekto zo žiliny na 13:00??:D

dominikaturackova
4. júl 2016

prosím vás nejde niekto zo žiliny na 13:00 na zápis že by sme išli spolu nejako??

nejla
autor
4. júl 2016

@dominikaturackova Zdenka J. ide na 9:00?

nejla
autor
4. júl 2016

@dominikaturackova A Katka K. je tiež ešte v prvej skupine?

nejla
autor
4. júl 2016

@dominikaturackova píšem Lenke L., nech sa Ti ozve..pozri si zoznam, máš na ňu číslo.

zdenkaja
5. júl 2016

@nejla Áno. Zdenjaja idem na 9:00.