icon

Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016

nejla
14. jún 2016

Ahojte 🙂 Táto diskusia vzniká najmä pre študentky odboru Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave začínajúce v 2016, aby sme si mohli navzájom pomáhať a podporovať sa.

Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016
mazula
16. aug 2017

@monkasponka2509 super,dik za podporu😉

ingrid147
13. okt 2017

@gabrielajus
Ahoj, začala som študovať predškolskú a elementárnu pedagogiku v Trnave 1. ročník. Píšeš v správe, že by si preposlala nejaké testy. Ak je to aktuálne, mala by som záujem. Neviem, čo presne na testoch vyžadujú. Určite by mi to veľmi pomohlo.
Strednú školu som ukončila už dávnejšie a tak sa snažím teraz do toho dostať. Mám aj obavy, pretože reakcie sú rôzne. Ďakujem.

somavi
4. dec 2017

Ahojte baby , prosim vas , ako často máte prednášky ?

somavi
4. dec 2017

@ingrid147 Ajoj , nechcem otravovat , ale ak budeš mat Čas, prosim môžeš mi napísať ako často su prednášky ? Dakujem

nejla
autor
5. dec 2017

@somavi prednášky sú zvyčajne v sobotu celý deň, som v druhom ročníku a mali sme len tri soboty...

somavi
5. dec 2017

@nejla Dakujem 😊 Takze nie kazdu sobotu ? Mam male deti , tak to by som nedala a ani nechcela , každý víkend byt preč 😊 Ale velmi by som si chcela tu školu urobiť .

isabella22
5. dec 2017

@somavi na stranke truni je zverejneny rozvrh pre PEP

somavi
5. dec 2017

@isabella22 Dakujem , pozrela som , vyzerá to ok .. len sa bojím , ze ma nezoberú 😀😱😢

isabella22
5. dec 2017

@somavi beru kazdeho ak ides externe...lebo maju z toho manny😬ja som uplne mimo pedagogiky a zobrali ma...

somavi
5. dec 2017

@isabella22 Dakujem , skúsim , uvidíme 😊

kasokri
24. aug 2018

@gabrielajus Ahoj. Vieš mi pomôcť? Ja chcem ísť študovať na budúci rok na TRUNI. Aké je štúdium? Baví ťa to? Ako často mávaš prednášky? Co je pre teba najtažšie? Dík za odpoved.

kasokri
24. aug 2018

@monkasponka2509 Ahoj je v Po štúdium ťažké? Odhovárajú ma od PO. No mala by som to najbližšie.

monkasponka2509
24. aug 2018

@kasokri no je dost narocne, ale ak sa ucis da sa to zvladnut 🙂

nejla
autor
6. sep 2018

@kasokri štúdium je náročné, učia tu kapacity, ktoré tvorili štátny vzdelávací program, ale kde je vôľa, tam to ide.

722003
11. sep 2018

@synda11 ahojcek
@r
@rakywa
@gabrielajus ahojcek.
Gabika poprosim Ta o o materialy z druheho rocnika . Budem Ti nesmierne zaviazana ,ozvi sa mi prosim darina

dadulik
9. jan 2019

@rakywanda
@rakywanda prosim a akeho skusajuceho ste mali na tej ortografii?

rakywanda
10. jan 2019

@dadulik myslím ze Hladkého

nejla
autor
14. jan 2019

Hladkého

kasokri
15. jan 2019

@nejla ahoj .Ty chodis na truni?

indu
3. feb 2019

@mazula Ahoj, viem, že je to už dlho, ale rada, by som sa aj ja prihlásila na predškolskú a elementárnu pedagogiku, externe, no nie som zamestnaná v školstve, chcela by som vedieť či mám šancu sa tam dostať?

indu
3. feb 2019

@nikuskag Ahoj, viem, že je to už dlho, ale rada, by som sa aj ja prihlásila na predškolskú a elementárnu pedagogiku, externe, no nie som zamestnaná v školstve, chcela by som vedieť či mám šancu sa tam dostať?

mazula
3. feb 2019

@indu urcite ano, ja uz koncim 3.rocnik a mam hotelovku🤗

indu
3. feb 2019

@mazula juj tak to som rada, a gratulujem 👏 a aké je štúdium, je to ťažké?

mazula
3. feb 2019

@indu podla mna dost, ak to beries poctivo

nejla
autor
13. feb 2019

@indu myslím, že sa dostaneš, treba pozrieť podmienky prijatia. Náročnosť si myslím, že v porovnaní napr. s ekonomickým odborom je mierna.

indu
13. feb 2019

@nejla veľmi pekne ďakujem

monikamy8
3. máj 2019

@mazula ja som mala asi 5 sobôt za semester a potom skúšky,či sa oplati-neoplati mne áno ja chcem robiť učiteľku a či ťažká,závisí ako poctivo sa pripravujes...a vv by som sa nebála,robis síce seminarku,výkresy ale nič čo by sa nedalo zvladnut,sú aj ine ťažké predmety,slovina,telesna

Mam otázku k tomuto,...... Takže e ste chodili na externe štúdium Bc na 4 roky? Keď Vám to vychádzalo cca 1x do mesiaca. Ďakujem

monikamy8
3. máj 2019

Dosť ma zarazilo, že odbor predškolská a elementarna pedagogika v TT stojí iba 650€ na školský rok ale v BB 650€ na semester. Zároveň, že všade sú iné kritériá na prijímačkach, čo sa týka predmetov to strednej školy. Zatiaľ čo v BB je to matika, slovina a jazyk, tak v TT je to slovina, občianska a dejepis.

Dosť ma zarazilo, že ten istý odbor v Trnave má úplne iný rozvrh : http://prntscr.com/nk27cu a polovičnú cenu .
BB : http://prntscr.com/nk28jm

Mala som mylnú predstavu o tom, že akonáhle je to jeden odbor, tak je to cca rovnaké s predmetmi

Prečo je to tak?

mazula
4. máj 2019

@monikamy8 ano, ja mam bc studium na 4 roky

monikamy8
4. máj 2019

@mazula môžem vám napísať správu ? aby som tu nezahltila diskusiu zbytočnými otázkami, ktoré sú Vám študujúcim už dávno jasné? ..(ako je skúškové obdobie, príprava, potreba hudobného nástroja doma, ak je v rozvrhu piatok prednáška od 8,15-20,00 naozaj toľko trvá? )