Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave 2016
Ahojte 🙂 Táto diskusia vzniká najmä pre študentky odboru Predškolská a elementárna pedagogika v Trnave začínajúce v 2016, aby sme si mohli navzájom pomáhať a podporovať sa.

@gabrielajus
Ahoj, začala som študovať predškolskú a elementárnu pedagogiku v Trnave 1. ročník. Píšeš v správe, že by si preposlala nejaké testy. Ak je to aktuálne, mala by som záujem. Neviem, čo presne na testoch vyžadujú. Určite by mi to veľmi pomohlo.
Strednú školu som ukončila už dávnejšie a tak sa snažím teraz do toho dostať. Mám aj obavy, pretože reakcie sú rôzne. Ďakujem.
Ahojte baby , prosim vas , ako často máte prednášky ?
@somavi na stranke truni je zverejneny rozvrh pre PEP
@isabella22 Dakujem , pozrela som , vyzerá to ok .. len sa bojím , ze ma nezoberú 😀😱😢
@somavi beru kazdeho ak ides externe...lebo maju z toho manny😬ja som uplne mimo pedagogiky a zobrali ma...
@isabella22 Dakujem , skúsim , uvidíme 😊
@gabrielajus Ahoj. Vieš mi pomôcť? Ja chcem ísť študovať na budúci rok na TRUNI. Aké je štúdium? Baví ťa to? Ako často mávaš prednášky? Co je pre teba najtažšie? Dík za odpoved.
@monkasponka2509 Ahoj je v Po štúdium ťažké? Odhovárajú ma od PO. No mala by som to najbližšie.
@kasokri no je dost narocne, ale ak sa ucis da sa to zvladnut 🙂
@synda11 ahojcek
@r
@rakywa
@gabrielajus ahojcek.
Gabika poprosim Ta o o materialy z druheho rocnika . Budem Ti nesmierne zaviazana ,ozvi sa mi prosim darina
Hladkého
@mazula ja som mala asi 5 sobôt za semester a potom skúšky,či sa oplati-neoplati mne áno ja chcem robiť učiteľku a či ťažká,závisí ako poctivo sa pripravujes...a vv by som sa nebála,robis síce seminarku,výkresy ale nič čo by sa nedalo zvladnut,sú aj ine ťažké predmety,slovina,telesna
Mam otázku k tomuto,...... Takže e ste chodili na externe štúdium Bc na 4 roky? Keď Vám to vychádzalo cca 1x do mesiaca. Ďakujem
Dosť ma zarazilo, že odbor predškolská a elementarna pedagogika v TT stojí iba 650€ na školský rok ale v BB 650€ na semester. Zároveň, že všade sú iné kritériá na prijímačkach, čo sa týka predmetov to strednej školy. Zatiaľ čo v BB je to matika, slovina a jazyk, tak v TT je to slovina, občianska a dejepis.
Dosť ma zarazilo, že ten istý odbor v Trnave má úplne iný rozvrh : http://prntscr.com/nk27cu a polovičnú cenu .
BB : http://prntscr.com/nk28jm
Mala som mylnú predstavu o tom, že akonáhle je to jeden odbor, tak je to cca rovnaké s predmetmi
Prečo je to tak?

@monkasponka2509 super,dik za podporu😉