Prekážalo by vám kamáratstvo s výhodami?
Zdravim,
mam taku otazku, pretoze ma zaujima, ako to vnimaju ini ludia. Prekazalo by vam, keby vas sucasny partner (alebo niekto, s kym sa zoznamujete) mal v minulosti kamaratku/-ky s vyhodami? Je to pre vas nieco, co vas na cloveku odradi alebo to vobec neriesite?
@madeline1 v bežnom živote spoznávame rôznych ľudí, stretneme ich hocikde a nečakane a keď náhodou jeden z kamarátov spozná ženu/muža s ktorým by chcel vzťah tak prirodzene ukončí kamarátstvo s výhodami a spoznáva sa s novou známostou kde je obojstranný záujem o vzťah.
Taktiež je to o určitom období...kamaráti s výhodami sa zhodnú v tom že vzťah nechcú, nie pre každého je to len to pekne a príjemné, niekto je po nepríjemnom rozvode, po rozchode a nechce sa znova viazať, alebo napr žena zostane sama s deťmi a jednoducho nechce vhupnut do vzťahu lebo je spokojná že rieši len deti, domácnosť a prácu a meniť svoj život nemieni. To ale neznamená že nechce občas s niekym tráviť čas.
To len na margo toho, že píšeš ze nechápeš načo hľadajú inde ked maju kamaráta s výhodami. Podľa mňa práve ak má niekto kamaráta s výhodami vzťah nehľadá, ale čo nieje dnes môže prísť o rok, dva tri, päť...nieje to o hľadaní
Mna take veci nezaujimali,ked som sa s niekym zoznamila. Kazdy ma nrjaku minulost. Hladala som si partnera,ktoty mi sedi vlastnostami,povahovo aj vnimanim zivota a podobne. Ci si vyplnal volne chvile s kamoskou sexom alebo mal stalu ptiatelku mi bolo jedno. Ja vlastne ani neviem,ci moj mal nejaku kamosku s vyhodami 🤣
Čo ja viem.. ja som s priateľom dva roky a nerozpravame sa o bývalých ani nič.. to bolo keď sme sa nepoznali a bodka..
@anita6666 Presne vystihla ako to funguje v zivote. 👍
Zeny do 40ky sa uplne inac pozeraju na kamaratov s vyhodami.
Po 25 + rokoch partnerskeho zivota sa na sex inac pozera. Kamarati s vyhodami su viacmenej samozrejmost, aj ked len 1-2x rocne.
Zobudte sa mile damy, statusy so srdieckami a rodinou na fb neznamena, ze vam pani tvorstva nezahybaju. Nerozvedu sa, lebo miluju deti a mamon, s vami su len zo zvyku. Vztahy na dialku, kedy sa partneri vidia raz za 2 tyzdne, su vlastne fwb. Nic ine. Mozno mate oficialne punc vztahu, ale aj tak si s dotycnym uzivate iba pekne chvile, so starostami sa kazdy bori sam.
Teraz cakam ako ma znesiete pod ciernu zem. Vekom prichadza mudrost a skusenosti a na ne si musite este chvilu pockat. 😊
@78787878 Vsetci maju sance, sice ti bohatsi a krajsi ovela vacsie, ale... Co zena najviac potrebuje?
Genlemana, ktory ju vypocuje a dava jej pocitit, ze je jeho bohynou.
Peniaze vo fwb nehraju az taku zavaznu rolu, lebo muz/zena si nemusi "kupovat" partnera. (napr. starsi muz, ktory chce mat ovela mladsiu partnerku).
Fwb vacsinou konci zalubenim, jednostrannym aj obojstrannym. Vztah sa preklopi do oficialneho alebo sa ukonci. Zalezi, ci je niekdo zenaty/vydata, single.
Zostavaju krasne spomienky, kamaratstva.

Vobec to neriesim, mala som tiez taky vztah. Samozrejme, taky vztah sa viaze k obdobiu, kedy sme obaja single...