Prekážalo by vám kamáratstvo s výhodami?
Zdravim,
mam taku otazku, pretoze ma zaujima, ako to vnimaju ini ludia. Prekazalo by vam, keby vas sucasny partner (alebo niekto, s kym sa zoznamujete) mal v minulosti kamaratku/-ky s vyhodami? Je to pre vas nieco, co vas na cloveku odradi alebo to vobec neriesite?
@h2 ak sú obaja bez záväzkov a nechcu sa viazať. Ide čisto o sex nevidim v tom prekážky. Samozrejme za predpokladu , že na takýto vzťah sú len dvaja 😂 nie traja ani 4 ani 6
@anita6666 vieš ako sa vraví vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá, tvoj podľa teba kamoš s výhodami teba očividne nikdy za kamošku s výhodami nemal len za ženskú čo mu roztiahne nohy kedykolvek či bude slobodný alebo zadaný, ktovie koľko ,,kamošiek" ešte takto obrába na zavolanie..a to, že ty zavoláš k sebe chlapa, ktorý má frajerku o tebe tiež dosť povie čiže vy dvaja ste sa našli a možno sa stretneš aj s jeho ostatnými ,,kamoškami" na gynde a nie pre tehotenstvo..
@anita6666 Čo si Ty za ženu?! To Ťa vážne neponižuje, v akej pozícii sa nachádzaš?
Ešte mi napadlo, že Ťa možno teší ten fakt, že máš nad tým chlapom tú moc, že za Tebou príde, napriek tomu, že má frajerku. Že si tým pádom ako keby nad ňou vyhrala. Ale to je úplne pomýlené chápanie situácie. Lebo tá druhá nie je ona, ale Ty. ☹️
@h2 ty naivka jedna 😂😂bež sa hanbiť a hanbi sa aj zajtra a pozajtra😂
@lenkasarka Tuším si nájdem nejakého kamoša. A mužovi kamošku, nech nie sme trápni. 😂
@h2 to už by sa dalo považovať za swigers a to už by si rozhodne nebola za trapnu 😂😂
Neziarlila by som. Podľa mňa je kamarát/ka s vyhodami praktickejsie riešenie ako striedať sex.partnerov. Máš vacsiu istotu ze tvojmu partnerovi stačí len jeden človek na sex a nepotrebuje experimentovať s ďalšími.
Nie nevadilo.
@dzulli1980 Podla mna mat kamaratku s vyhodami neznamena hned ze nie je monogamny. Moze, ale aj nemusi... kludne to moze byt chlap co ma strach zo zavazkov alebo nema chut/cas na vztah. Ale nepotrbuje mat 5 takych kamaratok. Kludne mu staci ta jedna.
Boze, tolko puritanok pokope... Cest vynimkam.
Autorka, ak ste si uz slubili nejaku tu vernost moze ti byt uplne jedno s kolkymi si to pred tebou vyspal a ake vazne to bolo,dolezite je ako sa to bude vyvijat od teraz medzi vami. Ja som mala kamarata s vyhosami co mi aj cestu preplatil aj wellnes sme si dali... ale mojmu trajerovi taketo veci nebudem vesat na nos. Co bolo,to bolo a viem, akym smerom sa uberam s tym terajsim
@anita6666 a vieš, že aj mne, je to tvoj život, keď tebe nevadí robiť chlapovi madrac, tak si tak veselo ži ďalej, keď si žena neváži seba samú, tak si ju nikdy nebude vážiť ani žiaden chlap, každý si je strojcom svojho šťastia sám, teraz ti to je síce jedno, ale raz keď prídeš do veku,keď po tebe ani pes neštekme ti to luto možno bude, keď budeš stará sedieť sama v kresle
@anita6666 no tak ty asi poznáš len toho tvojho princa neverneho a iných chlapov moc nie, lebo niektorí sa zas vyžívajú v tom skúšať baliť po baroch každý víkend inú ženu.. koniec koncov to mozno robí aj ten “tvoj", len s tým sa ti nepochválil a za tebou ide, keď sa mu nechce alebo nemal úspech 🙂 a nie, aj tak to nepotrebuje robiť každý zadaný chlap. Viem že je to pre teba neuveriteľné, ale existuju aj verni muži.. dokonca aj takí, čo nevyhľadávajú náhodne sexuálne známosti ani keď nemajú vazny vzťah
nie nevadilo , kazdy ma nejaku minulost... mozno nebola ta prava na vztah, ale v sexe si rozumeli
Nie, pokiaľ je to uzavretá minulosť, vôbec to neriešim.
@anita6666 k tebe len toľko... tak ty si dobre inde🤦♀️
Ja by som takého nechcela.
Ak by mal ex manželku. Alebo ex dlhodobú priateľku. Ok.
Ale nie kamarátku alebo dokonca kamarátky s výhodami.
Taký muž podľa mňa nie je spoľahlivý a nejde mu o dlhodobý vzťah. Keď ho kamoška omrzí, papa, nič nerieši. Rovnako to môže urobiť s tebou, isto má v tom už prax. Sukničkárov nemusím.
Ak je to uzavretá minulosť tak nie neriešila by som to....
@kkovacovak no teda, pritahuju sa, aj si rozumeju a zjavne chcu vztah, kedze hladaju, ale hladaju inde...
bud si nevazia, co maju, alebo ta druha strana nema pocit, ze si tak rozumeju a tak sa pritahuju...alebo je tam strach...ale mat za kazdu cenu niekoho, to nema vyznam, ani to nemoze byt dobre, ani efektivne...
aj to je druh vztahu a ak sa v tom vztahu nechcu posuvat, tak predsa nemusia, ale hladat inde, ak su spokojny, to je odveci a k vernosti len tolko, vo vztahu treba byt verny. A ak chces argumentovat tym, ze to nie je vztah, tak vies co, aj to je vztah.

@madeline1 to že ťa niekto priťahuje sexuálne a rozumieš si s ním ešte neznamená že by si s tým človekom chcela vzťah. Pokiaľ je človek nezadaný, nevie nájsť vhodného partnera ale potrebuje sex tak si nájde kamaráta s vyhodami s ktorým si rozumie po tejto stránke. Treba si utriediť čo je klasický vzťah a takýto vzťah. Ak potom človek nájde niekoho na vzťah tak mu nerobí problém od kamaráta a vyhodami upustiť. Preto si ľudia spokojní vo vzťahu s vyhodami môžu časom nájsť klasický vzťah aj keď im ten s vyhodami vyhovovlal na to na čo bol určený.