Premenovali ste po adopcii psa?
Premenovali ste po adopcii psa? ak áno,prečo?Ja si na meno uvedené v papieroch psa neviem zvyknúť. Pravdepodobne preto lebo je to viac menej oficiálna prezývka kamošky. Alebo ho nazvem ako jeho predchodcu, ktorý žil s nami 10 rokov.
ja nie mal pekne meno a reagoval nan ...ale postupne psa premenovat aby si zvykol na oslovovanie je normalne .. moja terajsia sa volala baby potom baba babika.. a teraz ju volame uz len babka... vyber meno podobne povodnemu ench nema zmatoka bude ok ..
@syslik81 ak si dám pozor tak ho volám zdrobnelinou mena, ak nie tak tak automaticky po bývalom psíkovi.
Premenuj ako chceš, my máme psa spoločne s babkou, ona mu hovorí tak a my inak....a počuje na obidve 😁😂🐕😂🐕🐕🐕🐕... veď moderné sú dve mená dávať 😂😂😂👍👍👍
@daniela2202 😃
Kľudne mu daj meno, aké chceš. Pes reaguje 🙂
Premenovali😀, brali sme 5mes šteniatko Tapko, vyzeral ako prerasteny potkancek, s tenuckym chvostíkom, dcéra ho premenovala na Teo, Teo ma 25kg, a je dlhosrsty, vždy mi príde zábavné, že by som na prechádzke po ňom kričala - Tapko, ku mne😀
asi by som nepremenovavala. vsak ten psik je predsa zvyknuty na to svoje, mohol by mat potom z toho riadny chaos podla mna, chudatko🙂 akoze jasne, ze sa da naucit aj na ine, ale ja osobne by som to nerobila. jedine ak by mal fakt skarede meno, ale to neviem, preco by ludia vobec robili 😂
@zavana môj predošlí chlpáč sa volal Brmbol, poväčšine Brmbolček
Tiež plánujeme adoptovať, ale vôbec netuším čo spravím, záleží ako mi to meno sadne asi ..🙂
Zlata stredna cesta 🙂 nechcela som ho vyslovene premenovat, tak sme skratili meno, ktore mal a ktore sa mi vobec nepacilo a vyrobili z neho zdrobnelinu. Ale nie vzdy to ide
@cookie29 toto meno sa skrátiť , je kratučké
Pes si zvykne, pomenuj si ho ako chceš.
Ako si psík si zvyká na nového majiteľa, tak si zvykne aj na nové meno.

Nie nepremenovali.