icon

Preskakujete niektoré komentáre v diskusiách?

11. dec 2023

Mate aj vy niektore prispievatelky, ktore v temach uz radsej preskakujete a necitate, lebo ich uz skratka mate plne zuby (hlavne, lebo su skoro v kazdej teme, a an vsetko najmudrejsia odpoved, alebo skratka uz viete ze su jednoduchsie)?

grof_monte_christo
11. dec 2023

@unicorno Už aj to opisovanie osoby je úplne od veci. Otázka bola, či preskakujeme niektoré nicky, ale nie KTORÉ.

zuzitko74
11. dec 2023

Ten-Koho-netreba-menovať, alebo Veď-Viete-Kto.... je jeho meno...😀

diewcatqoo
11. dec 2023

Nie, nemam nikoho takeho. Citam takmer vsetky prispevky - necitam len tie dlhocizne, kde po par riadkoch zistim, ze ten text nema ani hlavu, ani patu a podla mna ani autor prispevku nevie, co tym chcel povedat. Tak tie nedocitam.
Ale aby som vyslovene preskakovala niecie komentare len kvoli tomu, ze to napisala konkretna osoba, tak to nie. Je to len forum, nemam tu nikoho, kto by mi vyslovene prekazal. Ale registrujem tu par osob, ktore su ocividne psychicky chore a mam pocit, ze tych osob stale pribuda. Myslim, ze by tu mohlo byt nejake tlacitko alebo odkaz, proste nieco, co dotycnu osobu presmeruje na odbornika, ktory by jej mohol pomoct. Ak sa tu robia poradne a spoluprace s odbornikmi, nebolo by odveci, keby sa zaviedla spolupraca s ipckom alebo niekym, kto by tymto ludom pomohol pod ruskom anonymity.

hugger
11. dec 2023

@sisa_s 😊

jenn7
11. dec 2023

Tiez mam jednu, len vidim nick a privieram oci a preskakujem, je jej tu zbytocne vela.

pe_mi
11. dec 2023

No ja sa tu kľudne bonznem sama🙏😭
uz minule som písala ,že som ako závislá.v každej diskusii strčena.a to máš ako v živote,niekomu názorovo sadneš a niekomu nie 😉

nika23t
11. dec 2023

Áno, jedna baba, ma tuším 4 alebo 5 deti, so všetkým ma skúsenosť, všetko zažila, nesmierne tolerantná manželka, nevesta aj všetko. Pôsobí na mňa umelo a predstierane milá, dobra, prajna. Ma dlhé príspevky a ja ich preskakujem. Až "anjelsky" dobra je.

natall113
11. dec 2023

@pe_mi čo ja viem teba moc neregistrujem ale sú nicky čo vidím všade ja tu niesom každý deň ale prídem sem po týždni otvorím prvú diskusiu vidím to meno otvorím ďalšiu a zas a všade je jasné niekedy sa vyjadrí k téme ale niekedy strašné arogantne a odveci

grof_monte_christo
11. dec 2023

@pe_mi Tiež ťa moc neregistrujem, že si všade strcena, ako píšeš. Ja si už dávam osobné limity, do koľkých tém môžem denne prispieť 🙈

ma77
11. dec 2023

Preskakujem ale len z toho dôvodu,že keby som mala čitat všetko zaradom tak som tu cely den a to by som nič neurobila😉

anketkarka
11. dec 2023

Nepreskakujem nikoho. Pre mňa niekedy aj názor, ktorý je opačný k môjmu je niekedy podnetný v inom smere. Ale niekedy ma hrozne mrzí, keď ľudia dokážu útočiť na niekoho, zhadzovať. Keď to robia davovo, tak si myslia, že je to v poriadku. Alebo keď je príspevok a niektoré komentáre pod ním si ,,domyslia" to čo v príspevku vôbec nebolo ani len spomenuté a podstata ich komentu je založená na tomto ,,fakte".

lavender94
11. dec 2023

Väčšinou ženy, o ktorych viem, že názorovo sú v 18. storočí. Ale zas mám dni kedy potrebujem svoju dennú dávku bizaru, tak si ich aj prečítam 😂

mandarinka555
11. dec 2023

@nika23t V momente mi došlo, koho myslíš 😝

andreatytler
12. dec 2023

Trochu cudne ze si dokazes vytvorit takuto averziu za tak kratky cas ako je 2-4 hodiny tyzdenne voci niekomu kto existuje len vo virtualnej rovine...

Ja registrujem mozno 20-30 nikov a to som tu denne. Ostatne si nedokazem zapamatat aj napriek tomu ze ma velmi zaujmu v nejakej diskusii. Mas fotograficku pamat? Alebo ta veci lahko vytocia?

Mne sa velmi paci ze ma tu ludia dokazu prekvapit od jednej diskusii k druhej. Velakrat sa mi stalo ze sa s niekym vo vsetkom zhodnem a potom zapotia nazor nad ktorym sa mi rozum zastavuje.😀 Alebo naopak ze sa v nicom nezhodneme a potom prispevok kde davam vsetky 4 👍

Ja niektore prilis dlhe diskusie selektujem ale v pozitivnom zmysle, ze sa zastavim a precitam niekoho nazor, len preto ze tu osobu poznam a zaujima ma jej nazor na danu temu.

moonlight1210
12. dec 2023

Ja nepreskakujem nikoho cielene, iba odpovede, ktore su jedna dlha veta bez ciarok a hlavnej myslienky a na konci s bodkou (obcas i bez nej).

Ale vsimla som si, ze sa tu za posledny rok-dva-tri kopia uzivatelky, ktore uspokojuju iba razantne, agresivnejsie odpovedie s “rychlym riesenim” a zamienaju si toleranciu a dlhodobejsie riesenia so slabostou.
Dokonca su presvedcene, ze prave to razantne riesenie je prejav pravej hrdosti.
Resp. ze by boli radi, keby to autorka urobila, aby to uspokojilo ich potrebu po zadostucineni.

Ked vidim, ze sa niekde kopia take odpovede, tak preskocim (zavriem) celu temu radsej. Tam povedat nieco ine, bol by boj.

Jedine, kde si vsimam nicky, je to, ked mam nejake oblubene a oni prispievaju coraz zriedkavejsie. Alebo sa uplne odmlcia, ci dokonca zrusia ucet.

mladena
12. dec 2023

Podľa mňa to tu niektoré beriete príliš vážne, pomaly akoby sa vytváral nejaký kult 😀 a áno, samozrejme že niektoré premúdrelé a najmä politické príspevky preskakujem ale to preto že to tu nejako neprežívam a vo voľnom čase tu ani nepáchnem, iba v práci na recepcii kde mám na to čas.

mladena
12. dec 2023

a hej tiež mi strašne liezla na nervy taká čo mala kopec detí a "úžasného mužíčka" čo ju odprevádzal k lekárom, varil a neviem čo všetko ale tuším som to tu dlhšie nevidela. Ľudia žijú falošné životy, realita vie aj bolieť.

zmrzlinka2021
12. dec 2023

NEPRESKAKUJEM.

Snazim sa v zivote nespajat cloveka a to co citam, teda neodpísať cloveka automaticky a myslím si, a vidím to aj tu, ze sú tu zeny, s ktorými sa v niektorých veciach absolutne nestotoznujem, a v iných zas s ními úplne súhlasím. Vsetko dokaze byt pre cloveka obohacujúce.

A co sa tyka "idealnych zivotov" - a preco nie? Pokial nevidim niekomu do hrncov, nemám dovod mu neveriť. Maximálne klame sám seba. Snazím sa vidiet veci skôr pozitívnou formou a som rada, ked sa cloveku darí, je stastný, milovaný a nevidím dôvod aby to vedome zakrýval, lebo "slovenská závist". A ak to len hrá, no je to na jeho skodu, nie moju 😉

maribell
12. dec 2023

Nepreskakujem komentáre od konkrétnych ľudí. Preskakujem iba (ako tu už bolo písané) dlhé komentáre, nech sú od kohokoľvek 🤷 jednoducho sa mi to nechce čítať.
Ja skôr naopak nemám problém dať lajk na komentár od užívateľky, nad ktorou som napríklad pred týždňom prevracala oči. Rovnako aj pri "hádavých" diskusiách, kde mám jasný názor dávam často lajky aj oponentovi, keď má dobré argumenty.

poleva
12. dec 2023

Vsetko je to virtualny svet a ja to aj tak beriem🤣 a veľa tu je chválenkárok..potrebuju kazdy den davať fotky z dovolenky, lebo jedna nestačí😁 a tie reči o poctivo zarobenych peniazoch , a o tom, že dopraj a bude ti dopriate, dokola to isté...tie isté hlúpe vety a frázy naučené...nehnuteľnosti po celom svete, ale maká celé dni...asi vysedavanim na koníku😁neverím ani slovo...už tu také boli, čo tiež vyťahovala kabelku, topanky za tisicky eur až jeden deň zmizla z konika- a tiež makala celé dni...Takže tieto nie preskakujem, len si pomyslím svoje...

alchemilkazltozelena
12. dec 2023

@poleva áno všetky takéto makajú 🤣 s ústami a s rukami hlavne 🤣🤣🤣
A ešte si zabudla napísať že oni sú skromné.. a že chcú inšpirovať inych preto to sem dávajú.. že to nie je chvalenie z ich strany 🤣

poleva
12. dec 2023

@alchemilkazltozelena ano su skromné..Preto idu na Maldivy...a my nie sme skromné, tak ideme na Zemplínsku šíravu...Je to už zavislosť..Tá Šírava..aj ty to tak cítiš? Už 6 krat sme boli...Ale zas dám tu fotky a potom tie reči🙈tak radšej nedávam

alchemilkazltozelena
12. dec 2023

@poleva 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

miskakyska
12. dec 2023

@poleva jednu z tých spomínaných princezien,čo peniaze vidlami prehrabávali mláti manžel,nie všetko zlato, čo sa blišti...teda ,ak myslíš to trio, čo chodilo do Viedne na opasky,ako mala Polačkova/plačkova/😆

alchemilkazltozelena
12. dec 2023

@miskakyska myslí inú "hviezdu", ja viem ktorú 🤣

jablkovastrudla
12. dec 2023

@pe_mi prvy krat vidim tvoj nick 😃
Ja mam par nickov ktore moc nemuslim, tiez su aktivnejsie. Ale ked citam nejaku temu tak nepreskakujem ziadny koment lebo vela krat tam zeny odpisuju na konkretny koment a nevedela by som na co presne reaguju. Tiez nemyslim viestu, neviem ako presne sa pise jej nick.

sisaka
12. dec 2023

@mladena tá, čo ju manžel “nosil na rukách”? Nepamätám si nick, ale úplne mi utkvela v pamäti. Mala ideálne manželstvo a písala vždy zasadne iba o ňom 😂 .

madeincssr
12. dec 2023

Dievky, veď nebuďte zlé, neviete čo všetko je niekedy za tým... každý máme nejakého "kostlivce ve skříni"...

19mmm71
12. dec 2023

jasne ,na ploche zablokované a inak nečitam už dopredu viem čo napíšu a diskusiam sa vyhýbam tam majú zlety😝

poleva
12. dec 2023

@alchemilkazltozelena nezáviď..😁 ja mám všetko aj tú Šíravu odmakanú..Makali sme, tak máme teraz. Vieš, iní vidia len to, že vidia že ideme na dovolenku.Nevidia čo je za tým.