icon

Preskakujete niektoré komentáre v diskusiách?

11. dec 2023

Mate aj vy niektore prispievatelky, ktore v temach uz radsej preskakujete a necitate, lebo ich uz skratka mate plne zuby (hlavne, lebo su skoro v kazdej teme, a an vsetko najmudrejsia odpoved, alebo skratka uz viete ze su jednoduchsie)?

hylary
12. dec 2023

@poleva len pridávaj fotky nech ťa aj zožerú 🤣

blankaj
12. dec 2023

Ja preskakujem viestu..

autor
13. dec 2023

Tak vidim, ze nie som sama, kto uz nevenuje pozornost istym prispievatelkam a skroluje.

poleva
13. dec 2023

@alchemilkazltozelena ty hlavne uzivaj...za par dni idete do tepla...🌴 rezervujem si ten slnečník vpravo😁

snowflakenel
13. dec 2023

Nepreskakujem. Precitam a niekedy sa bad ,,perlami,, bavim.

hylary
Autor odpoveď zmazal
belllinka
14. dec 2023

@sisaka
@mladena nemyslíte náhodou nick "mamula20"?

sisaka
15. dec 2023
alchemilkazltozelena
31. dec 2023

@poleva dopraj a bude ti dopriate 💃

poleva
31. dec 2023

@alchemilkazltozelena boli ste v tom teple? 😁 som ti aj dopriala,tesila sa z tvojho uspechu a karta sa neobratila😂

alchemilkazltozelena
31. dec 2023

@poleva jasné. Dali sme Kostariku 💃 zas a znova... Čistá závislosť 🤔 poslem ti fotky, sem nemôžem, lebo by ich rozdrapilo vieš... Tie ktoré nechapu že treba makať a budu si užívať aj oni 😘😘😘

poleva
31. dec 2023

@alchemilkazltozelena veď viem; že makate obaja, 😁 my tiež makáme, a zas len na šíravu vyšlo..Ale nevadí nam to, my sme skromní..Tie pandy na dvore ešte máte? My sme si 3 sliepky od susedy vzali...

alchemilkazltozelena
31. dec 2023

@poleva my máme lamy moja, nie pandy 😁 áno, ešte ich máme, to je ďalšia moja závislosť, len tie výkaly nikto nechce za nimi odpratávať, chlapík dal výpoveď, tak asi budem musieť ja do slaka, fuj 🤮 a kde silvestrujete?my sme zas na Mal Divach, už ma to nebaví, nudím sa, už sedemdesiatysiedmy krát sme tu.. otrava je to 😭

poleva
31. dec 2023

@alchemilkazltozelena hneď by som s tebou menila😁ale asi makáme málo😁a málo sme skromní...

alchemilkazltozelena
31. dec 2023

@poleva malo Makaš moja. Zapoj ústa a ruky, už som ti to stokrát vravela, nedáš si povedať. Zamakaj ako ja a pôjde to, uvidíš 💃

poleva
1. jan 2024

@alchemilkazltozelena ja viem , vy máte dom, bazén, chalupu, dovolenky v teple..A vždy si skromná.😁

jana_eyre_2
1. jan 2024

Áno pamätám si pár nickov ktoré viem že nebudem s nimi súhlasiť a dokonca sa ma niekedy ich názory aj dotknú ale prečítam si ich ak mám čas.. ale pri niektorých jednoducho nereagujem, lebo viem že je to totálne zbytočne minuty čas..

ivik4
1. jan 2024

@alchemilkazltozelena
@poleva absolutne netusim ci na niekoho narazate ale akonahle som si precitala Vase komenty, v sekunde sa mi v hlave pripomenul jeden profil tu na MK 😃. Netusim nazov ale keby zbadam,hned viem ze to je ona

aurora33
1. jan 2024

@poleva
@alchemilkazltozelena 😀😀😂😂zlate ste 😊

aurora33
1. jan 2024

@belllinka ja som si pri tom opise tiež spomenula na mamulu20.

alchemilkazltozelena
1. jan 2024

@ivik4 chces napovedu? 🤣

poleva
1. jan 2024

@alchemilkazltozelena však som písala, že zas len na Šíravu ostalo..tak tu sme..tiež po 77 krát..Máš muža podnikateľa, iní to nechápu, že čo to obnáša..Že máš všetko zaslúžene..Chlapík nedal isto výpoveď; si ho vyhodila.Pamätám si tvoj status.Môj išiel na dvor, naháňa tie 3 sliepky teraz...Inak ma napadlo..Keby moj došiel? A robil u vas toho upratovača.Verim že buduci rok uz by potom bolo na maldivy😁

mladena
2. jan 2024

@belllinka
@aurora33 áno ja som tiež myslela na tú mamulu a keď ste ju spomenuli, tak som si spomenula aj ja, ale je pre mňa ohováranie komentovať aj neznámych na fóre tak už ďalej nekomentujem, veď každý sme nejaký 🙂 ale slovám o dokonalom živote jednoducho neverím 🙂

aurora33
2. jan 2024

@mladena hej hej jasne, len podla toho opisu mi to sadlo na ňu. A tiež viac nepíšem 🙂 len to že tiež neverim všetkému čo ona píše ;)

mladena
2. jan 2024

@aurora33 hej no a teraz som sa pozrela, že jej profil na tejto stránke dokonca zrušili, nuž tak asi tak, asi tam nejaký dôvod bol.

aurora33
2. jan 2024

@mladena aha to ani neviem o tom.

sulavikova
2. jan 2024

Samozrejme! Čítam, len to, čo chcem. Zbadám určitý nick a idem ďalej.

poleva
8. jan 2024

@alchemilkazltozelena dala som si predsavzatie, že budem skromnejšia🙈prešlo pár dní a už zas vyberam dovolenku do Turecka😄nikde to ani nepíšem..ja nie som z tých čo píšu o sebe čo koľko stojí a kam idem...

poleva
16. jan 2024

@alchemilkazltozelena utorok obed..užívame Šíravu🤭😙

alchemilkazltozelena
16. jan 2024

@poleva zaaaaassss???