Preskakujete niektoré komentáre v diskusiách?
Mate aj vy niektore prispievatelky, ktore v temach uz radsej preskakujete a necitate, lebo ich uz skratka mate plne zuby (hlavne, lebo su skoro v kazdej teme, a an vsetko najmudrejsia odpoved, alebo skratka uz viete ze su jednoduchsie)?
@poleva ale veď sa nechvális.. iba chces inšpirovať ostatných 💃
@miskakyska jaj zlata si😊veď to si uťahujeme ..len nenapišem z koho🙈
@alchemilkazltozelena veď hadam aj inšpirujem😉 už som vyplatila aj letnu dovolenku do Turecka ...Ale ja sa nechvalim..aspoň o tom neviem🙈
Tak mam dalsie prispievatelky ktore do buducna ignorujem.
Niektore zeny su fakt hnus. Filtracia vlastnej frustracie na inych.
Tému ste založila vy😊
@poleva ako letnú? Však každé 2 týždne ste na dovolenke.. tak nepíš že letnú keď je ešte len január!
@poleva A to som este nekonkretizovala prispievatelky ktore mam na mysli. 😀
Vsak my tu srandujeme..nejde o život😊
@poleva teda vieš čooo😂🤪
..ale na Šíravu mám pekné spomienky🥰
@miskakyska však i ja🤣 a dik za tu piecku..🤣v dobrom som sa pobavila že aka si všímavá..ze je nefunkčná..No nič bude mi teplo v Turecku😁
@poleva dnes mi stojí celý deň niekto na kábli 🙃😂
Nepreskakujem. Ale je tu pár nickov, pri ktorých človek musí seriózne porozmýšľať, či nie sú zamestnancami MK. A nemyslím Viesttu. Ona nie je úplný Topic hunter..
@alchemilkazltozelena ahojte..my už užívame Šíravu.Chcela som fotku s palmou ale nevydalo..tak aspoň s brezou🤣
@poleva fiiiiha... A to nemáte ani prazdniny!!! Len posielaj posielaj fotky, nech sa inšpirujeme aj ostatní 💃
Uz ked vidim dotycnej nick, sa mi chce smiat 😂vsade bola vsetko vie, ku kazdej temw ma Co povedat, Vsetko ma pochodene odskusane, skratka ziadna pokora, zato patent na rozum ma, a Co zapnem Kona, vzdy je pritomna.. Asi ma doma opatrovatelky a slluzky😂
Áno je tu jedna taka ktorá je v každej diskusii hocičo otvorím vidím ju normálne nechápem ako sa to dá stíhať a preskočim jej príspevky vždy. 😄
Ja mam take 3 permanentne mudrlantky ktore su v kazdej teme, a tie fakt ze preskakujem. A potom je este jedna ktora akoze vari...
@pictbridge a to kto? 😉
@pictbridge Zacina sa na v...a teda tiez sa pozastavujem nad jej zivotnym stylom.
Je tu 24/7. A popri tom len googli a nasledne z toho mudruje... Ta sa snad ani z domu nehne.

@alchemilkazltozelena ako sorry..nejde o šíravu..ale pieckou som sa chcela pochvaliť🤣čo tam po šírave..