icon

Preskakujete niektoré komentáre v diskusiách?

11. dec 2023

Mate aj vy niektore prispievatelky, ktore v temach uz radsej preskakujete a necitate, lebo ich uz skratka mate plne zuby (hlavne, lebo su skoro v kazdej teme, a an vsetko najmudrejsia odpoved, alebo skratka uz viete ze su jednoduchsie)?

Strana
z5
poleva
16. jan 2024

@alchemilkazltozelena ako sorry..nejde o šíravu..ale pieckou som sa chcela pochvaliť🤣čo tam po šírave..

alchemilkazltozelena
16. jan 2024

@poleva ale veď sa nechvális.. iba chces inšpirovať ostatných 💃

miskakyska
Autor odpoveď zmazal
poleva
16. jan 2024

@miskakyska jaj zlata si😊veď to si uťahujeme ..len nenapišem z koho🙈

poleva
16. jan 2024

@alchemilkazltozelena veď hadam aj inšpirujem😉 už som vyplatila aj letnu dovolenku do Turecka ...Ale ja sa nechvalim..aspoň o tom neviem🙈

autor
16. jan 2024

Tak mam dalsie prispievatelky ktore do buducna ignorujem.
Niektore zeny su fakt hnus. Filtracia vlastnej frustracie na inych.

poleva
16. jan 2024

Tému ste založila vy😊

alchemilkazltozelena
16. jan 2024

@poleva ako letnú? Však každé 2 týždne ste na dovolenke.. tak nepíš že letnú keď je ešte len január!

autor
16. jan 2024

@poleva A to som este nekonkretizovala prispievatelky ktore mam na mysli. 😀

poleva
16. jan 2024

Vsak my tu srandujeme..nejde o život😊

miskakyska
16. jan 2024

@poleva teda vieš čooo😂🤪

..ale na Šíravu mám pekné spomienky🥰

poleva
16. jan 2024

@miskakyska však i ja🤣 a dik za tu piecku..🤣v dobrom som sa pobavila že aka si všímavá..ze je nefunkčná..No nič bude mi teplo v Turecku😁

miskakyska
16. jan 2024

@poleva dnes mi stojí celý deň niekto na kábli 🙃😂

jankalukasova
16. jan 2024

Nepreskakujem. Ale je tu pár nickov, pri ktorých človek musí seriózne porozmýšľať, či nie sú zamestnancami MK. A nemyslím Viesttu. Ona nie je úplný Topic hunter..

poleva
18. feb 2024

@alchemilkazltozelena ahojte..my už užívame Šíravu.Chcela som fotku s palmou ale nevydalo..tak aspoň s brezou🤣

alchemilkazltozelena
18. feb 2024

@poleva fiiiiha... A to nemáte ani prazdniny!!! Len posielaj posielaj fotky, nech sa inšpirujeme aj ostatní 💃

riyadh
18. feb 2024

Uz ked vidim dotycnej nick, sa mi chce smiat 😂vsade bola vsetko vie, ku kazdej temw ma Co povedat, Vsetko ma pochodene odskusane, skratka ziadna pokora, zato patent na rozum ma, a Co zapnem Kona, vzdy je pritomna.. Asi ma doma opatrovatelky a slluzky😂

pictbridge
18. feb 2024

Áno je tu jedna taka ktorá je v každej diskusii hocičo otvorím vidím ju normálne nechápem ako sa to dá stíhať a preskočim jej príspevky vždy. 😄

autor
18. feb 2024

Ja mam take 3 permanentne mudrlantky ktore su v kazdej teme, a tie fakt ze preskakujem. A potom je este jedna ktora akoze vari...

lusanko
19. feb 2024

@pictbridge a to kto? 😉

autor
19. feb 2024

@pictbridge Zacina sa na v...a teda tiez sa pozastavujem nad jej zivotnym stylom.
Je tu 24/7. A popri tom len googli a nasledne z toho mudruje... Ta sa snad ani z domu nehne.

Strana
z5