Prezidentské voľby - Koho idete voliť?
Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.
@dskjhfdlkdjhl Ved praveze ani ja. To bude tym, ze sa stretavas s ludmi, co su ti intelektovo a nazorovo blizko.
Ale tiez na nete vidim, ze ich je dost. V realnom zivote idu uplne mimo mna
@mircalla V tomto sme na tom rovnako, v mojej práci ani v okolí nemám takto strašne zmýšľajúcich ľudí. Teda v práci len jednu rodinku. :( Ale bohužiaľ, na koni a FB je koncentrácia vysoká a preto sa obávam reálnej katastrofy v sobotu. Idem nejaké dobré letenky vygooglit.Ak by bolo treba utekať. 🙂
@zuzans258 ktore prave hodnoty myslis? Kotlebove, ci Harabinove, alebo Sefcovicove?
@zuzans258 ty aj čítaš a chápeš písaný text ci len papagajujes co vodca prikázali? Našťastie sa pohybujem medzi inými ľuďmi ako si ty, detto moje deti sa stýkajú hlavne s deťmi z inteligentných rodín, takže sa o ne nemusíš báť - aj oni v svojom veku už vedia ze sa lgbt báť nemusia - ty možno ak vystrcis nohy zo svojej radikálnej dedinky tak raz pochopíš že strach by ti skôr mali naháňa tvoji radikáli o ktorych si myslíš ze ta zachránia a nie ľudia žijúci si svoj zivot, ktorí majú na háku tvoj pokazený život...
Skus ako som už písala trosku poštudovať - ak by si bola len priemerne scitany človek tak by človek o ktorom píšeš nebol pre teba kde sa vzal tam sa vzal... Pekný vecer
@dai kks ty vieš vôbec niečo o istambulskom dohovore??? Ja mám dojem že asi nie....aby si nebola medzi prvými čo spadnú pekne na hubu,a teda o inteligencii spolocnosti v ktorej sa pohybujes silno silno pochybujem....hovor si o mne čo chces mňa nedokáže uraziť niekto kto verí bludom a ľuďom čo nezodpovedajú jasne a zahmlievajú.... choď s deťmi aj na pochod nech sa pozerajú na teplych chlapov ktorí im budu ukazovať svoje penisi budúsa oblizovať a vyzliekať a ženské s holými kozami...veru určite to tvojím deťom neuškodí...oni budú vidieť len čistú a nevinnú lásku a ani sa to na nich nepodpíše ...presne ..ja mám dosťje mi ťa ľúto.... nechcem ťa urazit ale Absolut nevieš..
... čaputky, čaputky, čo z vás len bude??? tuto niekomu podsúvať že aký má život, posmievať sa že žije na dedine, hodnotiť jeho inteligenciu, len preto že má iný názor, vystatovať sa že len vy sa stýkate s tými pravými ľuďmi, to ste sa vyfarbili, fuj, malomeštiačky zaprdené😅
ale chápem vašu nervozitu a frustráciu, s týmito voľbami a ani s tými ďalšími to nevyzerá pre vás (našťastie) dobre,
P.S. a všetky šup, šup na Hlavné správy, nech sa dozviete ako to naozaj je, nestačí pozerať jojku a markízu😉
@zuzans258 daj o com je instabulsky dohovor a link na tvoj zdroj... Prepáč ale každým ďalším svojim príspevkom len dokazujes aká si naivná a zmanipulovana - a to sa vyjadrujem veľmi jemne🙂
@quorum a ty si iná sila🙂 HS mat ako zdroj svojich info🙂 radšej byť inteligentnou malomestiackou ako zadubenym nesvojpravnym chlapom...
@zuzans258 čiže ty si za veci próti ktorým je dohovor? Tak to je iná sila... https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Dohovor_Rady_Eu...
@zuzans258 ti to tu skopirujem lebo mi to neberie link...
Čo je Istanbulský dohovor?
ASPEKT vyberá
Vyberáme článok Adriany Mesochoritisovej, ktorý približuje medzinárodný dokument, ktorého cieľom je zastaviť násilie páchané na ženách, známy ako Istanbulský dohovor:
Základným cieľom Istanbulského dohovoru je „vytvorenie Európy bez násilia na ženách a domáceho násilia" s dôrazom na jasné prepojenia medzi dosiahnutím rodovej rovnosti a odstránením násilia páchaného na ženách. Jeho zámerom je tiež harmonizovať právne normy členských krajín RE a zabezpečiť tak ženám, dievčatám a ďalším skupinám ohrozených násilím užívanie rovnakej úrovne ochrany v celej Európe.
Je postavený na štyroch pilieroch, tzv. 4 P: Prevention (Prevencia), Protection (Ochrana), Prosecution (Stíhanie), integrated Policies (Integrovaná politika), a v rámci každej z týchto oblastí prináša veľmi konkrétne opatrenia na zlepšenie ochrany žien tak, aby mohli žiť svoj život slobodne, dôstojne a bez hrozby násilia. Zároveň sa zameriava na opatrenia, ktoré by umožnili násiliu predchádzať a znížiť tak hrozivý počet žien a dievčat vystavených rôznym formám násilia. Ak by bol tento dohovor v našej krajine ratifikovaný a následne dôsledne implementovaný, mohol by priniesť zásadný prelom v ochrane žien vystavených násiliu a ich detí pred násilím.
@quorum To snáď nemyslíš vážne, že Hlavné správy? Povedz mi meno jedného redaktora Hlavných správ. Nedozvieš sa. Pod každým článkom v normálnych novinách je podpísaný autor. Na Hlavných správach nie. Hlavné správy nemajú ani redakciu, ani redaktorov. Je to konšpiračná stránka. Kľudne si predstavujem, že články píše nejaký zaprdený starý chlap- konšpirátor v pohodlí domova a ľudia mu to žerú. No schválne - aspoň jedného redaktora napíš. Chcem meno.
Tak dievčatá, tu je ten váš gender (džendžer 😅) - ako zvykne "ujo H." komentovať. Ale on sa spolieha na to, že si to nikto z "jednoduchších" ľudí neprečíta a ako vidím, zrejme mu to aj vychádza😂
https://www.gender.gov.sk/zastavmenasilie/files...

@kerstina preco mi stale pises o sebe? vsak ma nezaujimas. cmarkaj si s frajerom radsej alebo tuto s kamoskami. mate si co povedat. zlate ste tu babule ozaj, ako sliepky staci hodit zrno a uz ho idu rozdzobat. tu staci hodit nazor ktory nieje blizky vasmu a uz tu mam o sebe co citat. pokracujte ja si idem zaliat caj. dnes ma to tu bavi🤣🤣😘