icon

Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

maty112
14. mar 2019

@willino1 on ma rozum a vie ze aj ked je taky aky je nieje to v pohode montovat k nim deti a vytvarar ,rodiny,... vravim ze takych beriem a respektujem takze mu nemam dovod hovorit ze je nenormalny. .praveze je asi normalnejsi ako heteraci s takymito nazormi..

dskjhfdlkdjhl
14. mar 2019

@maty112 s nektorymi ludmi sa neoplati stracat cas, patris medzi nich. A o moje nohy starost nemusis mat😉

maty112
14. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl som rada, uzi dnik😉

willino1
14. mar 2019

@maty112 to bolo asi mne ... a áno prevezmú niečo z kolektívu... ale od niekoho z dospelých to niekto v kolektíve musel počuť... vždy je za tým dospelý... počujú švacnutého kotlebu a boh chráň aby mali v škole cudzinca... ale keď ho počuť nebudú, tak nebudú opakovať... a keď už niečo také decko urobí, tak je na rodičovi aby ho vrátil späť do koľají a nie na kolektíve... on ho musí zastaviť... a nie povedať, veď máš pravdu...

maty112
14. mar 2019

@willino1 vsak toto ano, usmernovat treba ale niekedy nepomoze nic a dieta si ide a vyrastie vo svojom presvedceni, lebo doma povie ano je to zle mrzi ma to a pride medzi svojich a spieva uz inu pesnicku..tak to obcas byva..

willino1
14. mar 2019

@maty112 od prírody je dané, že sa rodia aj homosexuáli... aj to deti musíš naučiť... je to dokonca dokázané aj na zvieratách... treba si viac prírodu naštudovať... tak ako sa od prírody rodia černoši, aziati, belosi .... a nie je správne aby sa rodili len belosi... tak príroda nefunguje... príroda je rôznorodosť... 🙂

willino1
14. mar 2019

@maty112 si taká tolerantná k tomu, že dieťa si vyrastie vo svojim presvedčení... a občas to tak býva... prečo to neprevezmeš aj vo vzťahu k inakosti inej ...? 🙂

maty112
14. mar 2019

@willino1 je ja viem take BI su napr psy levy a pod. neboj viem mam prehlad😉 ja proti homosom nemam nic, len nesuhlasim aby do toho miesali deti a tvorili akoze rodiny.. nech si ziju svoje svety a nemontuju sa teda do hetero veci. naznacujes ze som nejak narodostne bielo vysadena ale niesom😉 ja mam ludi rada, nech su aki chcu ale nech si v tom svojom

maty112
14. mar 2019

@willino1 aj ziju a nemontuju sa kde ich netreba

sisaka
14. mar 2019

@maty112 ty nieže nič nemáš proti homosexualom, ty máš proti ním všetko a neverim, že máš kamaráta gaya lebo nikto sa nekamaráti s niekym, o ktorom si mysli, že si ma žiť vo svojom svete a nemá sa montovať do toho nášho - to je diskriminácia ako vyšitá a môžeš to tu zaobaliť ešte do 3 obalov, tvoj postoj je jasný.

Žijem v krajine, kde už vyše 10 rokov sú povolené manželstva párov s rovnakou sexuálnou orientáciou, ešte predtým mohli žiť ako druh/družka, adopcie homosexualnymi pármi su tiež povolené, dokonca homosexualnymi jednotlivcami boli povolené ešte dávno predtým, čuduj sa svete, uznaním ich práv neobmedzili práva iných ľudí ani žiaden koniec sveta sa nekonal ...
Ale na Slovensku sa kľudne naďalej strašte katastrofickými scenármi a bojujte proti ich právam, čo tam potom, že politici sú napojení na mafiu, kradnú, podvádzajú vo velkom, hlavným problémom je, či ma sused v posteli Jana či Janu a čo na to jeho deti.

abbey1
14. mar 2019

@maty112 Deti formuje najbližšia rodina. Na základe toho sa potom i začlenuje do skupín a hľadá si kamarátov. Takže je nezmysel sa vyhovárať na partiu a podobne. Áno, formuje ho každý človek, ktorého stretne, každá situácia, ktorú zažije. Ale to najpodstatnejšie ide z domu. To čo im ty doma vstepujes, budú oni šíria ďalej. I tvoju netoleranciu a obmedzenost.Bohužiaľ. Stále sme sa však nedozvedeli, akú hrozbu a obťažovanie ti homosexuáli prinášajú.

maty112
14. mar 2019

@abbey1 obmedzena si ty kvietocek, ja som sa doteraz neznizila urazat a navazat sa do niekoho, ja len debatujem a vy caputky len pichate a urazate lebo vase nazory a postoje su tie jednoznacne a spravne a ostatny co si to nemyslia su obmedzeny. vsak ste horsie ako ten kotleba, rovno odpisat cloveka bez toho aby som ho videl poznal len s inym nazorom @sisaka, ja nemam ziadne katastroficke scenare, len hovorim ze mne sa to nepaci a nepride mi to proste normalne..lebo normalne to nieje..

pajinka91
14. mar 2019

Moju svokru za jej cias bili v skole pravitkom, ked pisala lavou rukou, lebo to nebolo normalne a normalni ludia pisali pravou.

Verim, ze v buducnosti budu nase sucasne debaty zniet nasim detom rovnako smiesne.

maty112
14. mar 2019

@pajinka91 to uz bude tak pomyleny svet ze nebude o com debatovat...

hiro
14. mar 2019

@maty112 Presne toto som cital uz mnohokrat. Mne z toho vychadza iba to ze ovce co zeru hlavne spravy a podobne "alternativne" spravy asi aj chapu ze ich zmagorili a teda ze aj ostatni ludia su lahko zmagoritelni a ze ak sa uzakoni moznost manzelstva homosexualov tak aj oni tomu podlahnu, rozvedu sa s partnermi a stanu sa homosexualmi.
Normalny clovek co rozmysla tak nad tym uvazovanim iba prevracia ocami...

maty112
14. mar 2019

@hiro to teda prevraciam...ale asi prestanem a zacnem dakovat bohu ze dnes niesom dietatom a nemusim vyrastat v tom,co sa tu stvara.....

bmuller
14. mar 2019

...... sme si iste, ze sa bavime o prezidentskych volbach??? 😝🤐

abbey1
14. mar 2019

@maty112 Kvietocek nie som. Ja som ťa čím urazila? Že som nazvala tvoje názory obmedzené? Veď ty nediskutujes. Ty si povedala, že homosexuáli ohrozujú a obťažujú, ale stále nevieme koho a čím. Nevieš, svoje názory obhájiť tak ako ich máme akceptovať? V sobotu ideš voliť na moje meno, či ako vieš, koho idem voliť?
Vidím, že si aj Kotlebovu slovenčinu pochytila. Teda Y/ I určite. ;)

dai
14. mar 2019

@hiro vieš... Oni sú vlastne obete - im to vodca nahovoril... Nedržia v rukách svoj osud, ten riadi vždy niekto iný, oni nemôžu zato ako mimo uvažujú, že sa všetkého bojja, oni len hľadajú vinníka za svoj dobabrany život - a vodca ci alfa samec im vždy nejakého ponúkne - preto je taky super... Aktuálne na caputovu nič nenašli - aky to zázrak v našej politickej obci, tak museli vytiahnuť zabudnutu lgbt kartu...

maty112
14. mar 2019

@abbey1 zlato ukaz mi kde som napisala ze homosi ohrozuju a obtazuju? ja nepotrebujem hajit svoje nazory moja. ja som spokojna tak ako som bez toho aby som musela nieco hajit. obmedzenost vykazujes tak max.ty, buzny s detmi tolerujes ale nazor mimo tvojho je obmedzeny. vravim horsia ako ten spominany kotleba, odsudit bez toho aby si cloveka videla poznala a pod.staci nesuhlasit😉

mircalla
14. mar 2019

@maty112 Len clovek ako ty a tebe podobni nazvu homesexualov hanlivo buzna. Ono uz len toto hovori za vsetko o tvojom postoji k nim. To je ekvivelent toho, akoby si o cernochovi povedala neger. Cize prezradzaju ta tvoje vlastne slova.

maty112
14. mar 2019

@mircalla pekny psychologicky rozbor, dikes. ale nemusela si sa namahat. ja mam postoj aky mam,ovplyvnuje to nejak tvoje bytie zitie? vsak ty ich nazyvaj homosexual ja nazvem buzna, iny nazve 4percentny, ako dokazes sudit niekoho tym ako koho a co nazve? trosku vymedzene

mircalla
14. mar 2019

@maty112 Ano, ovplyvnuje. V podstate si myslim, ze ludia ako ty - podporujuci neznasanlivost, fasizmus a rasizmus skodia Slovensku a celej tejto planete

maty112
14. mar 2019

@mircalla ja podporujem? fiha, aj toto si vycitala? budes sa cudovat ale viac bordelu narobia ludia s nazormi podobnymi tebe. ja som sa tu doteraz do nikoho nenavazala,nikomu som nepisala ze je obmedzeny a taky a taky clovek lebo napisal to a to a tak a tak...cize paradoxne neznasanlivost resp.nevrazivost voci mne a mne podobnym siris ty a tebe podobny/e. dobre ze?😉

kerstina
14. mar 2019

@maty112 zlatko, mozem si len tipnut? Z cadce, max s maturitou, bez prace, manzel priemerny prijem, hypoteka, uver, kiska je uzernik, dovolenka skor nie ako ano. Najdalej si bola v Ziline. Doma sa nudis a tak si citas alternativne internety. Bojis sa všetkého , lebo si v zivote nic nevidela a nezazila. Ale to nevadi, aj taky musia byt. Esteze je vas stale.menej👋😘

dskjhfdlkdjhl
14. mar 2019

@kerstina pri citani MK vobec nemam dojem, ze ich je stale menej, skor naopak🙈 Normalne som v poslednych dnoch v soku, co tu citam🙄

maty112
14. mar 2019

@kerstina naco mi tu opisujes svoj zivot? ho zmen ked si nestastna😁

kerstina
14. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl tu je mozno vyssia koncentracia 😂 ja nastastie tychto ludi stretavam len na internetoch, vo svojom okoli ziadnych takych nemam. 🙂

kerstina
14. mar 2019

@maty112 to si si z toho vela zobrala🙂 👍 ale vsimla som si tu uz skor, ze nerozumies textom a kontextom.

dskjhfdlkdjhl
14. mar 2019

@kerstina ved prave, v realnom zivote takychto nestretavam, tak som si myslela, ze ich je minimum-a veru asi nie.