Prezidentské voľby - Koho idete voliť?
Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.
Caputova to este nema vyhrate, aj do druheho kola musi prist najviac jej volicov. Pozitivne je, ze eurohujer Sefcovic v druhom kole nie je taka katastrofa ako Harabin ci Kotleba.
Akoze krajina EU prezentujuca sa tradiciami SNP, s velkym mnozstvom obeti vo vojne, vypalenymi dedinami ludakmi a jednotkami ss, s neonacistom ako prezidentom, to by svet naokolo tazko rozdychaval.
@mircalla ale pre kotlebovych by mal byť neprijateľný aj sefcovic... Pre harabinovych už prijateľnejši...
Bojím sa ze farárom bude milsi sefcovic so svojou podporou od kamarátov rozvracacov rodín, zlodejov a pod.... Ako hriešna lgbt neodsudzujuca žena (farárom celkovo sú muži bližšie ako ženy, žena je dobra len za sporák....)
... kamarátky, klídek, máte to v suchu, môžete oslavovať, Mistrík- Čaputová je náš nový prezident, ten slizký €uroúradníček nemá v 2. kole žiadnu šancu, žiadna mobilizácia nenastane a rátam že k voľbám príde ešte menej ľudí ako včera
@quorum klidek kamo, sice to take jednoduche asi nebude, ale pevne verim, ze tato predpoved Ti vyjde lepsie ako ta pred prvym kolom😉
@dskjhfdlkdjhl ... veď to poznáš, "i mistr tesař se někdy utne"🐻
@dai teraz na ta3 si pozri-slizak uz lovi.
@dskjhfdlkdjhl pozerala som už ráno... Videla som ze už začal apelovať na svoje kresťanské hodnoty:( teraz nie som pri TV ale nahrávam doma. Tak to potom pozriem - dúfam ze mi z toho nebude moc zle🙂
@dai teraz tam je debata-Caputova-Sefcovic+moderator a mne teda zle prislo.
@dskjhfdlkdjhl 😞 tak ta3 sú kmotrikove, on musí nahrávať smeru... Ja preto moc tie relácie tam nepozerám - hlavne kvôli sevilnym moderatorom:(
@dai ja si moderatora vsimam minimalne, staci, co hovori tento slizniak. Pocula som ho uz v noci, ked sa dozvedel predbezne vysledky-uz hned zacal s krestanskou kartou a hlavne prizvukoval, ze je sam za seba, nie za Smer. Proste lovi a lovi.
@dskjhfdlkdjhl presne, je mi zo Zubateho zle. Zrazu ide brnkat na krestansku strunku, vsetko preto, len aby pritiahol Harabinovych a Kotlebovych volicov na svoju stranu. Vobec mu nevadi, ako ich leadri nanho este pred par dnami hadzali spinu v ramci kampane. A jeho reci, ze sam za seba - tak to skutocne moze ist vykladat detom do materskej skoly - tie mu to mozno zozeru.
@sintra no, a ver, ze mu to mnohi zozeru, bohuzial. Tiez mas pocit, ze ma zuby za dvoch ludi?😀
@dskjhfdlkdjhl delfin
@mircalla to si perfektne vystihla, uz viem, co mi pripomina😀
Apelujte na svoje 75-80 ročné kresťanské babičky, aby už konečne prestali rozhodovať osude svojich vnúčat a pravnúčat. Ja som tak urobila už dávno.
@dskjhfdlkdjhl veru zavidim mu, ja som o par svojich uz prisla 😁
@dai tento krát s tebou celkom nesúhlasím, žijem v meste, kde cez týždeň sú 3-4 omše, v nedeľu vždy 4 , sú tu rímsko katolíci, grécko katolíci, pravoslavní, rehoľníci, chodím k rôznym kňazom gr.katolíkom, ale ani jeden nespomenul nič o voľbách, vyzval práve v piatok, aby sa ľudia pomodlili za správnu voľbu. Gr. kat. kňazi majú manželky, deti, tak tie ženy stoja aj za sporákom, ale majú vysoké školy a riadne pracujú
@oli18 tak zas netvárme sa, ze nasi rodicia/starí rodicia nám kazia budúcnost. nie len seniori volia smer. a na druhej strane medzi mladymi ma velky vytlak antisystem - to mame zakazat nasim mlasim surodencom/detom volit tiez?
rovnako ma fascinuje delenie na vychod/zapad/BA/ ... Blanar v diskusii hned hodnotil, ze BA nie je SVK - nejako mu uniklo, ze Caputova vyhrala prakticky na celom SVK okrem 9 okresov? (z 80?) A tiez ze sice viac hlasom ma v mestach a menej v obciach, ale aj obce volili caputovu a aj v obciachy vyhravala. potesujuco u nas - cca 1000 ludi, zaprdena gazdovska dedina a caputova vyse 30, sevcovic vyse 20 a kotleba nejakych 15 ... nedelme regiony/mesta/nelalepkujme dediny. radsej davajme ludom spravne informacie, snazme sa ich naucit kritickemu mysleniu a overovaniu informacii ... da sa to ukazat tak "krestanskym babickam" ako aj mladym systemu-neveriacim.
@mijo53 to rada počujem... Ja som čítala výzvy katolíckych knazov v novinách - tu v tom postoji co niekto spomínal, detto v tých hs...
@ukulela to je už začiatok antikampane voči caputovej - vytvoriť v ľuďoch pocit ze zla zla Bratislava, voľte iných ako v nej lebo len ten vás zachráni, detto hra sefcovica na najväčšieho kresťana každú nedeľu sediaceho v kostole. .. Pozrela som si teraz nejaké debaty a od kampane do eurovolieb po antikampan tam bolo všetko. Úprimne som pozitívne prekvapená caputovou ako kľudne a inteligentne reagovala na všetky útoky voči nej a detto mikloskom ktorý nezabudol co sú reálne problémy Slovenska...
@dai ja naozaj nerozumiem - to si politici naozaj myslia, ze volici su taki tupii? ked segcovic inerpretuje vysledky, ze sice caputova ma 40, ale 60 % s nou nesuhlasi - to uz mu preco nikto nehlesne medzi oci, ze touto logikou s nim nesuhlasilo 80% ? detto kauza sme - ako jasne, je to tazky pruser a za to by mali vyhodit kazdeho v redakcii, kto to navrhol a odobril. ale aby teraz sefcovic preto napadal vysledky volieb a tvrdil, ze je to ovplyvnovanie, to si vazne myslia, ze priemerny volic si neprecita meno za cislom????

@dskjhfdlkdjhl
@mircalla tak co som komenty citala tak oni idú napádať voľby teraz - zle ciselka im v sme napísali a určite su voľby zmanipulované - lebo podľa nich všetci musia milovať ich vodcov...
Je mi to jasne ze sevcovic pôjde po týchto volicoch - ale ako čítam dlhodobo týchto ľudí tak väčšina tvrdí že sú normálni len ich už rozčuľuje to co sa tu deje - tak ja dúfam ze si budú doma fúkať rany a rozčuľovať sa prečo mágianovi neprišlo 100% hlasov ako oni spravodlivo predpokladali, pripadne najspravodlivejsiemu perfektnemu za práva všetkých mafiánov, hups. Ľudí bojujúceho právnikovi harabinovi...